Ihana Tallinna ja BeautyBay -10%

Nyt on napa täynnä hotelliaamiaista, nami! Rakastuin eilisen aikana aivan täysin Tallinnaan, en ymmärrä miks mulla meni näinkin monta vuotta saada itseni raahattua tänne, vielä kun tää matka nyt ei ole mitenkään ihan kamalan pitkä.. Kieltämättä kuitenkin ehkä lievästi saa välillä valitettavasti hävetä silmät päästään noiden jokatoisessa kadunkulmassa vastaantulevien kaatokännisten, huutavien ja kompuroivien suomalaisten puolesta, mutta joo, ilmeisesti huvinsa kullakin. En vaan henk.koht ymmärrä, miksi aikuisten ihmisten täytyy tulla tänne asti kännäämään. Unohtamatta samalla bussilla tullutta keski-ikäistä nais-joukkiota, jotka alkoivat ottaa huikkaa ennen aamu viittä. Ööööö..

Kohta taas kiertelemään kauppoihin ja vanhaan kaupunkiin! En malttais yhtään lähteä vielä huomenna kotiin, oiskohan mitenkään mahdollista jäädä tänne vielä muutamaksi päiväksi? 😀

Asiasta toiseen, mulle nimittäin tuli yks päivä BeautyBayn uutiskirjeessä taas tämmöinen -10% tarjouskoodi, joka on voimassa kaikissa tilauksissa vielä tänään keskiyöhön saakka syöttämällä kassalla koodin ”SMILE10”.

Käytetiin viimeksi Viivin kanssa hyödyksi se -15% alennuskoodi ja nyt taitaa olla aikalailla hiustuote-kiintiö täynnä hetkeksi.. Lukuunottamatta uutta shampoota ja hoitista, jotka tarvitsisin näille teippihiuksille. Ja saahan sitä aina haaveilla 😉

5 vastausta artikkeliin “Ihana Tallinna ja BeautyBay -10%”

  1. Hei! Sulla on tuolla jo aikoja sitten tehty semmonen toivepostaus asunnostasi ja haluaisin kovasti nähdä kyseisen videon, mutta kun klikkaan videon käyntiin tulee että:"video on yksityinen" Voisiko sen laittaa jotenkin näkyviin?((:

  2. Aijjaa, no ei voi sitten mitään, mutta oisiko mahdollista tehdä se uudestaan?:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.