Myynnissä Piecesin punaiset high-waist-farkkuleggarit!

Löysin tänään unelmien korallinsävyiset kesäfarkut Cheap Mondayltä ja kyselisinkin, että olisiko jollakulla kiinnostustaa ostaa pois mun pari viikkoa sitten Nellystä tilattuja Piecesin tumman korallisia korkeavyötäröisiä farkkuleggareita koossa xs/s? Housuja on käytetty tasan yhden kerran, eli kunto on moitteeton. Takana kultainen vetoketju. Koitin etsiä tarkempia mittoja Nellyn sivuilta, mutta tuote oli ilmeisesti ollut niin suosittu, että oli myyty loppuun. Alkuperäinen hinta oli muistaakseni 34,90e ja kokemukseni mukaan vastaa aikalailla tuumakokoa 25, saattaa mennä hyvinkin myös 26-tuumakokoiselle, mikäli malttaa pari päivää venyttää housuja päällä 🙂 Lahkeet luultavammin aikalailla pituutta 32.

Mikäli kiinnostaa, niin laita mailia ixdu87@gmail.com, myyn ensimmäille halukkaalle, sanotaan nyt hintaan 31e sisältäen postikulut, mikäli haluaa noutaa housut Jyväskylästä on hinta 28e 🙂 Muut tiedustelut housuista myös mieluiten sähköpostitse, kiitos!

EDIT: Ilmeisesti samat housut löytyvät Vilan versiona mustana TÄÄLTÄ, mikäli kiinnostaa mitat yms tai muuten vaan 😉

Yksi vastaus artikkeliin “Myynnissä Piecesin punaiset high-waist-farkkuleggarit!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.