pari ostosta

Nyyh, ihan just lähtö satamaan ja kotia kohti! Olenpahan saanut viettää kokonaisen viikonlopun uhraamatta ajatustakaan tuleville tenteille tai muulle 🙂

Eksyttiin toissapäivänä sattumalta Rottermanniin johonkin vintage-myyjäisiin, josta löytyi allaoleva ihana nahkainen laukku..

tykkään!

En tietty tajunnut pakata itelleni mukaan mitään lökö-housuja, niin piti sitten lainata poikaystävältä 😀

Ja kolmista löytyneistä baltsuista tykkään eniten näistä nahkaisista seeproista, jotka on ihme kyllä vielä kokoa 36 ja hyvin pysyvät jalassa.

En jaksanut kantaa tänne mukaan mun Canonin G12:sta, vaan tyydyin tohon vanhaan Ixukseen, joka saa nykyään mut niin hermon partaalle, kun ne kuvat tuntuu G12:sta jälkeen niin onnettomilta. Mielummin kuvailen siis tällä hetkellä ihan iPhonella, musta tuntuu että silläkin saa parempia kun mun pokkarilla.. Vois varmaan laittaa ostoslistalle päivitetyn version Canonin Ixuksesta 🙂

Nyt loput pakkailut ja menoksi, heipat!

15 vastausta artikkeliin “pari ostosta”

 1. Mistä löytyi hyvä baltsu kauppa? Teitkö muita vaateostoksia? Kuvia kehiin 🙂

 2. tos tokas kuvas naamas näyttää ihan luisevalle ja keltaselle,sori

 3. Äää tarkeneeko jo noin vähillä vaatteilla! :DD ? Joo, mut tulin ilmottamaan että oon juonut ehkä 2 viikkoa joka päivä lasin pari porkkanamehua ja melkein joka päivä porkkanan, niin mun ihosta on tullut vaikka miten paljon ruskeempi! Kaikki huomauttelee että oonko ollut lomalla kun nyt jo näin ruksee! 😀 Ja en oo ees ottanut aurinkoa. Sä kun tykkäät rusketuksesta niin kannattaa ostaa mehupuristin ja puristaa porkkanamehua ja syödä sitten kanssa ihan raakana 🙂

 4. Moi =)

  En ole aikaisemmin kommentoinut sun blogiin. Olet tartuttanut muhun ripsivillityksen ja nyt jonkun aikaa näitä ripsiaineasioita seurailtuani ja tyytyväisenä Revitalashin käyttäjänä oltuani törmäsin tähän:
  http://www.fda.gov/ICECI/EnforcementActions/WarningLetters/2011/ucm251951.htm

  Huonolta näyttää kaikkien isopropyl cloprostenatea sisältävien aineiden tulevaisuus. Ja tuo on sentään USA:ssa jossa yleensä ei olla niin niponuukia.

  Itsehän aion kyllä hamstrata Revitalashia pari pulloa kaapinperukoille jos/kun tuosta jotain alkaa kehkeytymään. :o)

 5. aattelin kommentoida tähän kun et vastannu pari postausta alempana olevaan, että voitko tehdä sen asuntopostauksen uudelleen?((:

 6. Adrianne: tykkään kans paljon! 🙂

  Anonyymi: se oli viru-keskuksessa joku kenkäliike, en muista kyllä nimeä! 🙂 Joo ostelin vaikka mitä, pistän kuvaa kun ehdin.

  Anonyymi: heh 😀

  Anonyymi: En valitettavasti voi hotellihuoneen valaistukselle mitään, saati sitten kasvonpiirteilleni. Tärkeintähän on kuitenkin se, että olen itse tyytyväinen ulkonäkööni ja kaikella maailman hyvyydellä toivon, että perimä on suosinut kuitenkin sinua oikein kunnon mahtavilla pyöreillä poskilla, jos semmoiset ovat sinun mieleesi! 🙂

  Anonyymi:; haha siis menin vaan saunaan noilla vaatteila! 😀 mä söin joskus 5v sitten kesänä ihan hulluna porkkanoita ja kyllä ne kieltämättä auttoi antamaan väriä, alkoi kuitenkin jossain vaiheessa muutaman kuukauden jälkeen tökkiä ne porkkanat niin vaihdoin noihin karoteenitabuihin! 🙂

 7. Maija M: voiei!! mut en kyllä ole varma, että onko EU:n sisällä myytävissä neukkareissa jotain muunnosta tosta aineesta, jota ei luokitella samaan luokkaan? En oo tosin yhtään varma! Pakko kans hamstrailla kunnon satsi noita, jos toi tulee voimaan 🙁 kiitti linkistä!

  Anonyymi: täältä: http://www.ultra-case.com/ 🙂

  Anonyymi: olin viime viikolla yhtenä päivänä parvekkeella ja kävin yhden kerran reissussa solkussa 🙂

  Anonyymi: Olin siis ansaitulla parin päivän lomalla ja ymmärrät varmasti, että on muutakin tekemistä kun vastailla kommentteihin 🙂 Voin tehdä varmasti jossain vaiheessa uuden asuntopostauksen, jos tulee jotain uutta kuvattavaa, heh 🙂

 8. ootko siis syntynyt -87? meinaan ett jos oot niin et näytä yhtään ikäiseltäs sitten!! :0 🙂

 9. Anonyymi: oh really, rehellisesti sanottuna mua ei ihan kamalasti kiinnosta, ottaen huomioon sun muiden tänne blogiin laittamien kommenttien tason.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.