Tallinna shopping!

Ei luoja miten ihana keli!! Kerrankin hyvä syy asua Keski-Suomessa 😉 Aamun köllötin partsilla tenttikirjan kanssa (yllättävää..) ja äsken käytiin nopsaa yliopistolla ottamassa yksi kuva, jonka tarvitsen erääseen tulevaan kivaan juttuun.

En oikestaan muista milloin olisin viimeksi vartavasten kierrellyt kaupoissa vaateostoksilla, ehkä viime kesänä? Mulla on harvoin aikaa lähteä erikseen kiertelemään kauppoja ja varsinkin, kun on keskustassa töissä, niin sinne vapaa-ajalla raahautuminen ei yleensä käy ihan ekana mielessä. Yleensä hoidan nykyään mun vaateostokset nopsaa 10minuutissa ennen työvuoroa, tauolla tai muuten vaan laiskasti netistä 😀 Pääsin Tallinnassa pitkästä aikaa omaan elementtiini ja silloin on helvetti irti.. Mulla on nimittäin tapana vähän pimahtaa kaikissa kaupoissa, mutta ehkä se oli tällä kertaa ihan sallittua.

Yleensä löydän mm. Bershasta ja Mangosta edes jotain ”must-have-juttuja”, mutta nyt en oikeastaan löytänyt kummastakaan mitään ihan ylivoimaisen ihanaa, lukuunottamatta Bershkan toppia, johon kiinnitin huomion sillä aikaa, kun poikaystävä jonotti jo kassalla oman ostoksensa kanssa.

Davinesin Lovea Kaubamajasta. Oon käyttänyt Loven hoitsikkaa reilun vuoden pidennyshiuksiin ja tuote on tosiaan silottava ja pitää hiukset ihanan pehmeinä! Edellinen purkki alkaa vedellä viimesiään, joten nappasin hyllystä uuden ja vielä testiin saman Love-setin shampoon 🙂 Pesin tolla shampoolla tänään ekan kerran hiukset ja nää nyt vaan on aivan loistavia tuotteita, jos haluaa hiuksiin sileyttä, muttei kuitenkaan semmosta älytöntä lättänää. Lisäksihän Davines painottaa ekologisuuteen ja hintaa näille molemmille tuli muistaakseni yhteensä 25e, joka ei noiden laatuun nähden ole hinta eikä mikään. LOVE ♥

Noh, vietin siellä Kaubamajan kemppaosastolla sitten vähän enemmänkin aikaa, koska olin tietty niin tohkeissani kaikesta uudesta ja upeasta, mitä meidän naapurista voikaan löytää.. Palasin seuraavana päivänä hakemaan vielä Davinesin hiuksiinjätettävän kosteuttavan tuuhetus-suihkeen ja voin kertoa, että toimii! Lisäksi löysin fanaattisena seerumien käyttäjänä tollasen Virolaista tuotantoa olevan öljypojaisen Joik-kasvoseerumin, joka on tekstien perusteella vielä ”handmade”. Seerumilla oli muistaakseni hintaa naurettavat 8e ja on myös ollut todella positiivinen yllätys. Lisäksi mun oli pakko ostaa testiin tollanen ”Päevitus kreem”-rusketusvoide, josta koitan etsiä teille vähän lisää tietoa, hintaa sillä oli siis 1,60e… 😀 Musta tuntuu, että mun on pakko alkaa harkita Tallinnaan muuttoa, kerrankin paikka, jossa sulaudun joukkoon tän mun rusketusvimman kanssa, haha!

Sitten kenkiin…
 Kukka-ja leobaltsut

Ja ne seeprabaltsut samasta liikkeestä ylläolevien kanssa. Ton sovituskengän nahka oli vaalentunut myymälän valaistuksesta ja sain tingittyä kenkien hinnasta pois -30%, vaikkei sisäpuolen erilainen sävy onneksi käytössä haittaa 🙂

 Se vintage-laukku. Pohdiskelin jo tän materiaalia ja tulin siihen tulokseen, että tää vois ehkä hyvällä lykyllä olla jopa krokotiilin nahkaa?! 🙂

 Pari huivia Zarasta

 Pari t-paitaa Zarasta

 Bershkan toppi

 Uusi nahkatakki Zarasta, kokeilin kahden päivän aikana valehtelematta kymmentä eri nahkatakkia ja tämä oli ainut, joka oli sopiva tai muuten vaan miellytti silmää.

Dr.Denimin tummansiniset ja mustat farkkulegginssit ja ne ihanat Cheap Mondayn kesäfarkut, joiden perään olin itseasiassa jo aikasemmin haikaillut Nellyssä, nyt hintaan 25e!

 Aivan ihana puuvillainen poncho Tallinnan torilta! 🙂

 Kaikkia ihania solkkuvoiteita. Pimahdan näihin aina. En oo varma onko se noiden pakkasten ihanat värit vai mikä, mutta mun on aina vaan pakko hamstrata solkkurasvoja kun semmoisia löytää. Kaikenlisäksi Virossa oli vielä aivan loistava valikoima noista ja hintatasokin aika kohtuullinen 🙂

Uudet karoteenitabletit loppuneiden tilalle, jotka oli vielä sopivasti alennuksessa 8eurolla ja Voltarenia (:DD) mun niskaan.

Semmoiset ostokset! Nyt ei tarviikkaan taas ihan hetkeen ostella mitään…

10 vastausta artikkeliin “Tallinna shopping!”

 1. Voisin kans muuttaa tallinnaan vaik heti ! se on kesällä aivan ihana paikka ! miksei myös talvellaki.. mut siel on ihanii kauppoi, helppo liikkuu.. kävin viime kesä- ja joulukuusssa siellä ja nyt jo osaan liikkua siellä 🙂 ja aina kun luen et joku on käyny tallinnas ni tulee kauhee hinku sinne 😀 se vanha kaupunki on ihana.. tai siis se vanha osa tallinnasta on ihana ja hyvät ravintolat 😀

 2. Minkä väriset ne sun ray banit on? Onko ne joku gold? Ja missä toi vintage kauppa sijaitsee tuolla virossa :)?

 3. vauvauvau, oot niin ihana ruskee ja hoikka:) Ihanii vaatteita ostit! Saanko kysyy mikä sun painoindeksi on? Haluisin olla yhtä hoikka:D

 4. Tiia: niii, nyt on hetkeks! 😉

  Sini: meidän hotellin aika lähellä oli yks superkiva solkku, niin sieltä 🙂 sijaitsi aikalailla stockaa vastapäätä tien toisella puolella.

  Anonyymi: nojoo todellakin! kun oon käynyt siellä viimeksi joskus vielä Neuvostoliiton aikaan ja muutenkin ihan lapsena jollain kynyllä risteilyllä, niin ei siitä kauheesti muista ja ei ois voinut kuvitella, että se on noin upea kaupunki! 🙂 Eli joo, mustakin tais nyt tulla kamala hinku takas 😀

  Hanna: kiitti, tykkään kans 🙂

  sasu: noita katoin kans, mut ne mun on tainnut loppua sieltä, katsoin niitä muistaakseni pari kuukautta sitten. Ostin siis Tallinnasta noi mun, mutta harkitsin eka Nellystä, noi on kyllä kans niin ihanat 🙂

  ANonyymi: ne on Arista/ Kristalli Vihreä 🙂 Noi oli vaan jotkut vintage-myyjäiset Rottermannissa minne eri liikkeiden myyjät oli kokoontuneet myymään, eli en tiedä tarkemmin harmi vaan!

  Anonyymi: Joo nyt on hetkeks tehty vaateostokset! En tiedä mun painoindeksiä, olen siis ihan normaaalipainoinen ottaen huomioon mun pituuden 156cm ja luuston rakenteen 🙂

 5. mistäs kaupasta löysit noi cheap mondayn farkut?:)
  oon ite menossa huomena tallinnaa ja mietin et löytyyköhän sieltä cheap mondayn farkkuja!

 6. Anonyymi: ne oli solariksesta oisko semmosesta kun reede (alin kerros)! noi oli tosin alessa ja oli vaan jotain muutamia malleja, mut eiköhän sinne oo tullu lisää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.