BetaGranat-tarjous!

Toivottavasti kaikki auringonpalvojat on nyt kuulolla, nimittäin mun kaveri vinkkasi eilen nettikaupasta, jossa myydään BetaGranat-karoteenitabletteja aivan naurettavaan hintaan 5euroa purkilta (norm. 24e)! Kapseleissa on parasta ennen-päiväys 7/2011, mutta karoteenivalmisteissa tuskin on kovin vaarallista, vaikka niitä söisi vielä hetken päiväyksen jälkeenkin. Itse pistin tilaukseen yhteensä 4purkkia, eli vähintään koko loppuvuodeksi 2011 😀 Söin alkukeväästä BetaGranatia yhden purkin, mutta ton melko korkean hinnan takia en raaskinut ostaa toista purkkia ja toisaalta oon vaan liian laiska raahautumaan Sokokselle asti hakemaan sitä. Ja tosiaan, sen yhden purkin perusteella en osaa oikein sanoa mitään luotettavia testituloksia BetaGranatin käytöstä, koska pidän karoteenikuuria päällä aikalailla ympäri vuoden, mutta voittaahan tuo tietysti muut valmisteet vitamiinipitoisuuden vuoksi.

En jaksa etsiä mun aiempaa BetaGranat-postausta, mutta lainaan tuotetiedot tuolta ylläolevalta sivustolta tähän:

”BetaGranat –tehokas aurinkosuoja ja kestävämpi rusketus


Beetakaroteeni on tehokas luonnon antioksidantti, joka suojaa ihoa ja antaa lisäsuojaa aurinkoa vastaan, nopeuttaa ruskettumista sekä antaa kauniin rusketuksen. Se ei kuitenkaan anna UV-suojaa.


Beetakaroteeni vaikuttaa suotuisasti ihon ja limakalvojen hyvinvointiin. Tuote sisältää myös C- ja E-vitamiinia sekä granaattiomenauutetta. C-vitamiini suojaa ihoa auringonoton vanhentavalta vaikutukselta vahvistamalla ihon kollageenia. E-vitamiini ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja ehkäisee ihoa kuivumasta. Se myös tehostaa beetakaroteenin vaikutuksia, sillä ne tukevat toistensa toimintaa. Vahvana antioksidanttina granaattiomena ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä ja huolehtii ihon hyvästä kunnosta.

Hyväkuntoinen iho suojaa auringolta tehokkaammin ja iho myös ruskettuu paremmin. BetaGranat antaa tehokkaan suojan auringossa herkästi palaville. Se myös ehkäisee aurinkoihottumaa ja maksaläiskien syntymistä, sillä se sisältää jopa 25 mg beetakaroteenia. BetaGranat on kapseli muodossa, joten se imeytyy erittäin hyvin.”

Mikä parasta, tilausta tehdessä ilmoitettiin postikuluiksi 4,90e, mutta lopulta multa veloitettiin vain itse kapseleiden hinta yhteensä 20e. Maksoin tuotteet siis ihan verkkopankin kautta. Purkki sisältää 60kapselia ja annostus on siis yksi päivässä. Nyt toukokuussa on hyvä aika (viimeistään) aloittaa katoteenikuuri 😉

Toivottavasti oli apua jollekkin ja toivotaan, ettei varasto ole jo mun ja mun kaverin tilausten jälkeen tyhjentynyt noista siinä vaiheessa kun julkaisen tän postauksen, hehhheh!

Ainiin ja ps. CityDealissa on tänään diilinä 70euron lahjakortti BeautyOutlet-verkkokauppaan 30eurolla! Innostuin jo tässä aamukahvin lomassa selailemaan ja löytyihän sieltä kaikkea kiinnostavaa, kuten miljoona eri naamiota ja hampaidenvalkaisu-kynä! Tarjous siis täällä.

16 vastausta artikkeliin “BetaGranat-tarjous!”

 1. Mä voin suositella tota BetaGranatia! Oon syöny sitä kolme purkkia ja en enään pala niin helposti kun ennen ja värikin tarttuu paljon nopeemmin ja pysyy kauemmin!

  Maiju

 2. Moikka!
  Kysyisin niistä isosmile:n tuotteista, että joudunko maksamaan tulli maksun jos siis tilaan sen 43 e maksavan sinun suositteleman paketin? Kun siinä lukee se jos ylittää 43 tulee tulli, niin jos tuote maksaa jo ton 43e niin tuleeko siihen sitten jtn postimaksuja jotka sitten ylittävät tuon 43 e ? Kiitos jo etukäteen… toivottavasti saat selvää mun sössötyksestä:D!

 3. ANonuyymi/Maiju: jeah! innolla odotan omaa pakettiani 😉

  Anonyymi: outoa! ei oo varmaan totuttu siellä näin kovaan ruuhkaan, kokeilin vielä itse julkaistessa linkin toimivuuden 😀

  Oona: haha, toivotaan että pian! Toimi vielä ainakin silloin kun tän postauksen julkaisin 🙂

 4. kivat, mä sain heittyä kaks purkkia ostoskoriin ja nyt se sivu sitten jumahti uudestaan 😀 toivottavasti ne ei katoa sieltä, kun sivusto alkaa taas toimimaan.

 5. Sain heti aamusta tilattua 2 purkkia, toivottavasti ne saapuu kotiin 😀

  Ja luuletko jos pariviikkoa ennen lomamatkaa noita syö, niin riittänee? Vai kannattaiskohan mun käydä ostamassa jo nyt jotain aurinkokapseleita, kun matkaan on alle kuukaus?

 6. Heippa,
  tää ei liity nyt ite postaukseen mitenkään, mutta osaatkoha auttaa mua. Olen aatellut alkaa kirjoittaan oma blogia bloggerin (blogspotin) kautta, ja olen pari testitekstiä jo kirjoittanutkin, mutta kellonajat näkyvät noissa postauksissa ihan väärin! Osaatko kertoa, mistä kellonajan/aikavyöhykkeen saa vaihdettua. Kiitos paljon avustasi jo etukäteen!
  Ps. Ihanat nuo sun uudet pidennykset!

 7. höh, kone ei avaa tota linkkiä:( Mikä ton verkkokaupan nimi on? Oot kyllä niin ihana ja ruskee

 8. Iines ihana tää blogi 🙂 Kysyisin että tiedätkö saako vielä alaikäinen maksaa netin kautta? Haluaisin tilata tota, mulla on pankkitunnukset, mutta saako alaikäinen niinkun tilata itse? 😀

 9. Anonyymi: äh voiei! ilmoittele sitten, menikö tilaus läpi! Itse alotan aina joskus kuukautta ennen, mutta auttaahan se toki rusketuksen pysymisessä, jos jatkat kuuria loman jälkeenkin 🙂

  Anonyymi: ööö, Asetukset- muotoilu, saa valittua aikavyöhykkeen suomeksi, muuten en osaa oikein neuvoa, noilla on ainakin itselläni toiminut. Toivottavasti auttoi 🙂 Ja kiitos!

  AnonyymI: joo se kai ylikuormittui tästä trafiikista, se osoite on siis vitashop.fi, mutta ei sinne silläkään päässyt ainakaan vielä tänään aamulla.. toivottavasti ehkä nyt.. tai huomenna 🙂

  Anonyymi: kiitos 🙂 kyllä mun käsittääkseni saa maksaa, jos omaat siis oman tilin ja tunnukset, saathan periaatteessa käyttää rahasi mihin haluat 🙂 nellyllä ei ainakaan ole mun käsittääkseni mitään ikärajaa. Toivottavasti onnistuu!

 10. ANonyymi: jess! apua, tähänkin laitoin sulle jo vastauksen, jonka blogger on näköjään syönyt, mutta siis itse alotan yleensä kuukauden etukäteen. Auttaahan sekin, jos jatkat kuuria loman jälkeen, jolloin se auttaa rusketuksen pysymisessä 🙂

  Anonyymi: tähänkin vastailin jo, mutta vastaus on näköjään hävinnyt, mutta asetukset-muotoilu saa vaihdettua aikavyöhykkeen! 🙂

 11. viimeinen Anonyymi: en ollut jostain syystä huomannut julkaista kommenttiasi kaikkien muiden kommenttien joukossa, mutta kiitos ihana <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.