höpönhöpö

Eilinen(kin) meni aikalailla parvekkeen lämmössä maatessa. Sain edettyä ihan reippaasti ton mun tentti-urakan kanssa ja vielä !!2!! päivää, jonka jälkeen saan hetken hengähtää näiden tenttiasioiden kanssa.. Mua alkoi jo kaduttaa, etten ottanut koko toukokuuta töistä kesälomaa, ois saanut iloita lomarahoistakin jo nyt eikä vasta syyskuussa. Onpahan ainakin jotain, mitä odottaa..

Ainiin, mun uus ihan lemppari aamupala (taas vaihteeks..). Ylläolevat mössättynä yhteen. Toi OLO ruoansulatus-jugu on vaan niiiiin hyvää! Ooon muutenkin ihan hulluna kaikkiin mustikka-juguihih, miksei niitä valmisteta sellasina litran tölkkeinä, kertokaa! Tai no jossei jotain ES-jogurtteja lasketa.

Tein eilen jotain lähes historiallista ja suoristin mun hiukset. En edes muista milloin oisin viimeksi jaksanut käydä läpi moisen operaation (ehkä joskus viime vuonna?), oon vähän laiska tämmösissä hiustenlaitto-ja meikkausasioissa, paremmin pärjää oikeestaan ilman tai kerran-pari viikkoon 😀

Tulipas taas aikamoista diipadaapaa. Ostin ekaa kertaa 3vuoteen broilerin koipireisiä, koska en yksinkertaisesti keksinyt kaupassa mitään syötävää ja kaikki turhaa vaivaa vaativat vaihtoehdot suljin heti pois, koska joudun lähtemään tunnin päästä koululle ja tekemään sata asiaa valmiiksi sillä aikaa, kun kanat on uunissa.. Saa nähdä oonko vihdoin ja viimein päässyt yli mun koipireisi-traumasta. Toivotaan!

16 vastausta artikkeliin “höpönhöpö”

 1. elanna: nyt googletin, meidän pienessä lähikaupassa ei ookkaan tota, pitää käydä ostaa seuraavan kerran muualta 😉

  Miia: kiitos <3

 2. pirkalla on sika hyvää mustikkajugua! 🙂 kannattaa kokeilla, se on parasta mustikkajugua mitä oon syöny.

  vieläkään ei toimi vitashopin sivut, yhyyy. voin lohduttaa itseäni, ei ne toimi kellään muullakaan joten on vielä mahdollisuus että saan aurinkokapselini 😛

 3. Anononyymi: joo se sivu ilmeisesti vähän ylikuormittui! 🙁 kiitti jugu-vinkistä!

  Tiia: kiitti! 🙂

  Anonyymi: kiitokset, mäkin tykkään pitkästä aikaa 🙂

  Anonyymi: heheh 😀 no oonhan mä vähän hassu joo! ;D

  Anonyymi: en käytä 🙂

  Anonyymi: niissä ei oo mitään syömistä oikein, enkä tykkää sen koipilihan laadusta. Söin niitä joskus aika usein ja alkoi jotenkin oksettaa.

  Anonyymi: joo, pitää hamstrata sitä seuraavalla kerralla! 😉

 4. Oi kun hyvin sopii noi suoristetut hiukset sulle. Suoristaisit useammin 🙂

 5. Anonyymi: pitää katsoa jos meidän lähikaupassa ois sitä! 🙂 mulla toimi eilen illalla ja aamulla ne sivut, eli veikkaan että vois nyt onnistua vihdoin!

  Anonyymi: ehkä saatan alkaa suoristaa nyt kun jäin koukkuun 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.