Nellyn ihanuuksia, taas.

Mulla on tosi harvoin mitään ongelmia tän bloggerin kanssa, mutta nyt aamulla kun mulla ois vartavasten ollut aikaa aamukahvin lomassa vaikka vastailla noihin kommentteihin, niin tää valitti erroria kommenttiboksia avatessa, kommenttiboksia tekstejä avatessa, raivostuttavaa! Mun pitäis oikeesti lukea tässä koneella dioja iltapäivän tenttiin, mutta kun mun aivot alkaa aina toimia vasta kahden kahvikupillisen jälkeen, enkä keksinyt sitten muutakaan tekemistä, niin kokosin jotain kollaaseja taas vaihteeksi Nellyn uutuuksista. Oikeesti..kuinka sekasin mun aamu voi mennä siitä, etten pääse kirjautumaan omaan blogiini?! Säälittävää! 😀

1. Iihana Soaked in Luxuryn toppi, 44,95e
2. Mulla on joku pakkomielle kaikkeen neonväriseen, minkä vuoksi
varmaan iskin silmäni tähän Somewearin toppiin, 42,95e
3. Niin söötti Sisters Pointin pinkki toppi, jos alle
laittaa esimerkiksi mustan tuubitopin! 🙂 24,95e
4. TNFC:n röyhelömekko, ihana esim ylppäreihin. Miksei
Nellyä ollut olemassa, kun itse pääsin ylioppilaaksi?! 54,95e
5. Pepa Lovesin tyttömäisen roosa mekko, 59,95
6. Oon kurkkinut tätä Elise Ryanin one shoulder mekkoa 
nyt muutaman viikon ja mietin, että pitäiskö pistää tilaukseen
ennenkö mun koot taas loppuu ja saa katua seuraavan vuoden.. 49,95
7. Tää Paprikan mekko on näistä kaikista mun ehdottomin lemppari!
Hintaakin vain 33,50 ja kaikkia kokojakin vielä jäljellä.

8. Jossen ois löytänyt niitä mun täydellisiä Cheap Mondayn 
kesäfarkkuja, oisin tilannut kuvan lähes identtiset yksilöt, 48,95e
9. Ei ehkä maailman kesäisin, mutta ihana Onlyn löysä neule, 29,95
Oliko kellään samoja lemppareita? Oon nyt tavallaan ostoslakossa (hetken) ton Tallinnan reissun jälkeen, mutta toisaalta tämmöinen pieni nettikauppa-surffailu ehkä vaan vahvistaa tätä lakossa pysymistä. Tai siis siinä tapauksessa, jos malttaa olla tilaamatta mitään…. 😉

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048672)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

3 vastausta artikkeliin “Nellyn ihanuuksia, taas.”

  1. oot saanut varmaan miljoona kysymystä liittyen sun opiskeluihin, yritin löytää postausta sun opiskeluista mutten löytäny joten jos oot tehnyt sellasen niin laitatko linkin 🙂 mut muuten olis pari kysymystä,
    miten valmistuduit pääsykokeisiin?sähän opiskelit tradenomiksi eiks vaan? mulle vaan tuli tänään kutsu valintakokeeseen ja haluunki tehdä kaikkeni että pääsen sinne sisään 😀 mut mitä mun kannattaa siis tehdä, onks sulla jotai vinkkejä:D ennakkomateriaalit tietysti opiskella mut siis sen lisäks?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.