Idol Lash-ripsiseerumi

Urkin äsken Merin blogia ja huomasin, että tän päivän CityDealina on Idol Lash-ripsiseerumi  ja yllättävää kyllä alkoi taas kiinnostaa, kun kyseessä on jotain ripsiin littyvää 😀

Tuoteteksti ja kuva lainattu CityDealin sivuilta:

Upeat pitkät ripset ovat todellinen katseenvangitsija. Moni haaveilee kauniin pitkistä ja tuuheista ripsistä, mutta kaikki eivät silti halua laitattaa itselleen keinotekoisia ripsienpidennyksiä. Päivän diilillä voit nyt kuitenkin saada upeat ripset luonnollisesti ja ilman ripsienpidennyksiä – saat ripsiä pidentävän ja tuuhentavan Idol Lash -ripsiseerumin Kauneudeksi.fi -verkkokaupasta vain 28,50 eurolla (arvo 57,00 euroa).

Innovatiivinen ja mullistava Idol Lash eyelash enchancer -ripsiseerumi on maailmalla yksi suosituimmista kauneustuotteista, johtuen muun muassa erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan. Idol Lash on ripsiä kasvattava ja tuuhentava ripsiseerumi, jonka avulla voi saada helposti pitkät ja näyttävät ripset ilman ripsienpidennyksiä. Tuotteen vaikuttavina ainesosina ovat glyseriini, biotiini, e-vitamiini, syväkosteuttavana ainesosana hyaluronihappo, sekä aminohappoyhdistelmät, joiden vaikutus kohdistuu uuteen kasvavaan ripseen. Eyelinerin mallista ripsiseerumia levitetään iltaisin meikistä puhdistetulle iholle ripsien tyveen. Näkyviä tuloksia saadaan aikaan jo 2-4 viikossa, joka on tarvittava aika ripsien uudistumiseen.Parhaan tuloksen aikaansaamiseksi ripsiseerumia tulee käyttää ensimmäisen kuukauden aikana päivittäin, jonka jälkeen seerumin käyttöä voi asteittain vähentää. Toisen käyttökuukauden aikana riittää tuotteen käyttäminen joka toinen päivä ja kolmannesta käyttökuukaudesta eteenpäin riittää käyttö kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Antamalla ripsille säännöllisesti niiden kasvuun tarvittavia ravinteita pystyt ylläpitämään ripsiesi elinvoimaisuutta jatkossakin. Luonnonripsien vahvistamisen lisäksi ripsiseerumia voidaan käyttää myös ripsipidennysten kanssa. Ripsiseerumi ehkäisee luonnonripsen haurastumista ja tippumista ennenaikaisesti, jolloin ripsipidennykset säilyvät kauniina ja parempikuntoisina entistä pidempään. Turvallisen ja erittäin helppokäyttöisen Idol Lash -ripsiseerumin avulla jokainen voi saada itselleen kauniin pitkät ja tuuheammat ripset täysin luonnollisesti.

Tarjous löytyy siis täältä ja on voimassa vielä tämän päivän. Meri oli kuulemma tehnyt mun puolesta jo tutkimustyötäkin googlen avulla tuotteen toimivuudesta ja seerumi lähtee tilaukseen myös täällä! 😀 Ja tilaukseen kuuluu lisäksi vielä postikulutkin.

4 vastausta artikkeliin “Idol Lash-ripsiseerumi”

  1. NOOOOOOOOOOOOOOU. Oon niin kauan miettinyt, et haluaisin testailla (oon samanlainen ripsineurootikko kuin sinä) ja nyt toi mokoma diili on loppuunmyyty! ÄRR. 😀

  2. Maija: no aijaa, arvaa ärsyttääkö mua! Just heräsin päiväunilta ja kirjotin tän ja kun olin tekemässä tilausta, niin tuote oli just sopivasti loppuunmyyty!! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.