ei oo tottaaa..

Hyvin toimii taas tää yhteistyö bloggerin kanssa…. Olin tehnyt luonnoksiin varmaan kymmenen eri postausta ja nähnyt varmaan tuntikaupalla aikaa kuvien ynnä muiden tänne ladattujen ja kirjotettujen juttujen kanssa, nyt ne kaikki ovat mystisesti vaan kadonneet taivaan tuuliin jonkun errorin vuoksi, thanks a lot! Se niistä muutamasta turhasta tunnista koneella…. Kyttäsin aamu5 alkaen tenttiinluvun lomassa, jospa tää kirjoitustila ois vihdoin alkanut toimia, mutta turhin tuloksin.

Tällä hetkellä mua oikeesti vaan vituttaa noi kadonneet tekstit niin paljon tän 17h pituisen päivän päätteeksi, että saatte tyytyä tämmöseen pahantuuliseen raivopostaukseen.

Ainiin ja muut bloggaajat saavat toki jakaa omia suuria menetyksiään tänpäiväisen blogger-katkoksen seurauksena, vertaistuki on tervetullutta kommaboksissa 😀

Ps. Kerkes kieltämättä tulla aikamoiset viekkarit, kun en päässyt kirjautumaan itsekkään tänne sisälle lähes vuorokauteen. Ai mitenniin addikti?!

EDIT: alkaa vähän näköjään päässä heittää tän rankan päivän päätteeksi, korjasin tästä just ehkä kymmenen kirjoitusvirhettä.

10 vastausta artikkeliin “ei oo tottaaa..”

 1. Mulla on ilmeisesti kaikki luonnokset pysyneet, mutta vanhin postaus oli kokonaan poistunut ja se piti tehdä uusiksi. On kyllä ollut vieroitusoireita, kun ei oo tänne päässyt. Eri asia jos ois ollut koulua, mutta kun on ollut vapaapäivä (tai alkoi loma) :D. On ollut enemmän aikaa olla koneella.

 2. I'm Lackin: nojoo voin kuvitella, onneks mulla oli tänään sentään kaikkea muuta kun vapis! 😀 toisaalta sai ainakin luettua aamulla tenttiin..

  Anonyymi; suuret kiitokset tästä!! toivottavasti tekstit kyetään palauttamaan! 🙂

 3. Höh, tyhmä tää katkos 🙁 Haluisin muuten ohminenne kysyä että ootko käyttänyt ikinä doven päivettävää voidetta? Se on musta niin huipputuote, maksaa vitosen ja ihana päivetys tulee! 🙂

 4. mä olin kans niiiiin raivona tost bloggerin sekoilusta! vaikken viimeseen postaukseen mitään superhenkevää kirjotellukaan niin silti sen kadotessa sapetti ja lujaa 😀 mut mulle ainakin JUST äsken palautu postaus, toivottavasti sullekin pian!

 5. Joo ne tulee kyl varmasti takas, tai mulla tuli ainaki postaukset takas mut kommentit oli kadonnu :/

 6. Mulla ois kyssäri liittyen NeuLashiin.. Ite oon käyttäny nyt purkillisen sitä ja sain aivan mahtavat ripset <3 nyt oon ollu jo useamman viikon käyttämättä, ja tuli mieleen että mitenhän nopeesti se "vaikutus" häviää. Oot sä ite käyttäny sitä taukoamatta koko ajan vai? Ja onko ripset pysyny koko ajan niin pitkinä mikskä ne kasvoi? 🙂

  Tää on mun ihan lemppariblogi! Oon ihan samanlainen ripsi ja rusketushössöttäjä 😀

  t. Iina

 7. Anonyymi: niinpä! käytin sitä joskus sillon 6v sitten kun se tuli markkinoille 🙂

  Lalalaura: joo luojan kiitos palautui! tosi raivostuttavaa! 🙁

  eini: nojoo, I feel you…!!

  anna: no onneks tuli sentään 🙂

  Anonyymi: joo kiitos, ongelma korjaantui onneksi ja luonnoksetkin palautuivat 🙂

  Anonyymi/Iina: mä olin jossain välissä muutaman viikkoa ilman, kun en jaksanut tilata uutta, mutta kai se vaikuttaa niinkun aina sen tietyn ripsen kasvukauden ajan 😀 eli kun sen toimintaperiaate on kai se, että se estää ripsien luonnollista tippumista, niin kai se kasvukautta pidentävä vaikutus hiljalleen loppuu ja ne uudet ripset kasvaa taas tavallisiksi.. Neukkari on kyllä ihan best! 🙂 Jossain välissä multa loppu se ripsien kasvukausi ja niitä lähti aika paljon (kun eihän nekään siis ihan ikuisuuksiin voi kasvaa :D), mutta olin itse ainut kuka sen huomas ja parissa viikossa kavoivat takaisin! Ja ihanaa ripsi/rusketus-samis <3<3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.