Iineksen kiireperjantai

Kotiuduin just töistä ja oon ton hulinan jäljiltä (ja klo05 heräämisen jäljiltä, kyllä tänäänkin…) niin poikki, ettei mitään rajaa. Makasin just 30min sängyssä ja latasin puhelimeen maailman turhimpia appseja..

Mun eilisen aikataulu oli aikalailla seuraanavanlainen:

05:00 Herätys. Alan lukemaan tenttiin, koska kärsin koko edellisen illan ihan järkystä migreeni/ muusta ihme kohtauksesta, jonka seurauksena makasin aikalailla koko illan sängyssä liikkumatta kaikki voimat poissa. Alkaa ilmeisesti kroppakin reagoida tähän opiskelutahtiin, vaikkei järki sitä oikein tunnu ymmärtävän.

07:45 Lähtö juoksujalkaa tenttiin.

08:15-9:40 Kirjotan tenttipaperit täyteen diipadaapaa aivot vieläkin vähän hellänä edellisiltaisesta ylirasituskohtauksesta. Palautan (kevään tokavikan!!) tenttipaperin ja toivon, että menee läpi.. Luulin tietäväni myynnin johtamisesta ihan kohtuullisen paljon, mutta yllättävästi ajatukset aina tyhjenee tosipaikan tullen…

10:00 Kotona taas pikaisesti pyörähtämässä. Käyn suihkussa, suoristan taas tukan ja laitan itseni suhteellisen siistiksi yhteen yrityspalaveriin, pakkaan laukun, sekä heitän miniläppärin+ matskut mukaan pikaisesti samalla kun koitan saada toisella kädellä syötyä edellispäivän soijamakaroonilaatikkoa ja lähden juosten keskustaan sinne palaveriin.


12:30-13:30 Palaveroimassa meidän projektihommia.

13:30-16:00 Teen työpaikan takahuoneessa hommia miniläppärillä, mm. yhtä työaikaseurantaa, paria kesäkurssin lällytehtävää ja lasken tän kuun palkan itselleni (huvin vuoksi… :D) Juon Batteryä ja lähden nopsaa käymään Ginalla, jonne mulla oli 15euron täysi bonuskortti ja tapaan nopsaa Viiviä. Sorrun myös ostamaan kaikkia kivoja juttuja töistä, koska todetusti aivot ei aina väsyneenä toimi ihan odotetulla tavalla..

16:15-20:15 Töissä. Ihmeen adhd:na itseasiassa.

20:15-21:00 Päästään Vimpulan kanssa samaan aikaan töistä ja päätetään ottaa toisistamme asukuvat ja juoruta vähän, vaikka ulkona meinaa jäätyä nahkatakinkin kanssa..

Nahkatakki, Zara
Teeppari, Zara
Farkut, Cheap Monday
Baltsut, Bianco
Korut, huivi, panta, Glitter
Laukku ja kello, Guess

21:00 Kotona. Vihdoin. Vihaan bloggeria. Ainiin ja syön poikaystävän tekemää riisiä ja vihreää curry-kastiketta, nam!

21:00-23:00 Nettailua (en päässyt koko päivänä nettiin, päivän kohokohta), seuraavan päivän työvaatteiden-ja kamppeiden valmiiksi laittoa. Mietin jo, että voisi olla suhteellisen fiksua mennä jo nukkumaan, kun herätys on jo ennen aamu 7. (Herään mun tuurilla jo kuitenin ennen aamu viittä..)

(Hrrr! En oo ikinä ottanut asukuvia ulkona ilman takkia, mutta tulipa koettua sekin. Paleli lievästi.)

Meno päällä klo05-23:00, eli semmoinen perjantai! Eipä ihme että illalla vähän väsytti. Tänään herätys taas 04:55 (vielä ilman kelloa) ja muutaman tunnin nettailun jälkeen töihin, toivottavasti jaksan huidella vielä tän päivän näillä mun 5h yöunilla, sunnuntai on onneksi vapaa ♥

Ps. Huomaattehan, että muutaman uusimman postauksen kommentit ovat myös kadonneet taivaantuuliin bloggerin errorin johdosta. Muistaakseni kerkesin näihin kaikkiin vastata, mutta josset vastaustasi kysymykseen kerennyt käydä katsomassa, kannattaa laittaa se kommentti uudestaan.. Ihanaa tämä tekniikka..

Pps. Ainiin ja sen pari postausta alempana olevan BetaGranat-verkkokaupan linkin pitäisi nyt toimia, ainakin itselläni eilen (no siis aamu 6 ja ilta 23, ei ehkä ole sitä ruuhkaisinta aikaa, ehkei heidän selain ole varautunut kävijätulvaan 😀 ) eli kannattaa kokeilla, mikäli haluaa vielä tilailla! Varastoakin oli näköjään vielä jäljellä ja sain jo eilen oman toimitukseni saapumisilmoituksen tekstiviestinä!

15 vastausta artikkeliin “Iineksen kiireperjantai”

 1. Pitääkö tossa nettikaupassa jossa myydään noita betagranateja niin olla luottokortti? Käykö visa electron?

  Ihana tää postaus,. kauhee meno sulla kokoajan. Itse heräsin vasta kello 14:35 😀

 2. Harmi että sulla on noin kiire nyt kokoajan 🙁

  Sulla on kyllä ihan hirveesti eri vaatteita! Oliko sulla teininäkin ja siilon kun et ollut vielä töissä noin paljon kaikkii vaatteita?:) Ja minkä ikäsenä muutit kotoa ja muutitko kauaskin? Olitko jo sillon tavannut poikaystäväsi? Kadehdin täällä aina että vautsvau miksei mulla oo ikinä niin kauheesti rahaa vaatteisiin 😀

  Sori jos kauhee utelupäläpälä kysely 😀 Ei oo pakko vastata

 3. Tuo nettikauppa siis on ihan luotettava. Itse hieman epäröin tilaamisen kanssa, sillä en ollut varma kaupan luotettavuudesta, mutta näköjään toimii.

  Pitääkin laittaa tilaus menemään:)

 4. Oot iines kyl nätti. Kuinka pitkä oot? Mitä painat? Tai sori, aika törkeetä vaan kysyy toisen painoa :DD Haluaisin niin olla sun näkönen mut oon ihan vaaleaihoinen ja pisamat puutuu 🙁

 5. oot liian oranssi! jos oisit luonnollisemman näköne oisit paljon kauniimpi 🙂

 6. Iines et oo musta todellakaan oranssi! Itse laitin eilen doven päivettävää voidetta ja nyt mun kädet on oranssit! Mut on kyl silti ihan huipputuote. Ootko sä iines käyttänyt sitä koskaan? 🙂

 7. Emma: niin, onneksi kohta vähän hellittää! Siis ei mulla teininä ihan kamalasti ollut vaatteita, pari kertaa vuodessa ostettiin äidin kanssa isompi satsi, mutta ostin aikapaljon perusvaatetta, esim merkkivaatteita alesta, jotka kesti vuodesta toiseen ja on itseasiassa jotkut käytössä vieläkin 😀 Muutin kotoa 18v muutaman kilsan päähän keskustustaan, eipä sillon kamalasti rahaa ollut kun vanhemmat eivät tukeneet millään tapaa rahallisesti, mutta kyllä sillä pärjäsi kun ei ollut suuria menoja 🙂 Käyn töissä opiskeluiden ohella, niin on siks varaa ostella kaikkea kivaa!

  Anonyymi: on siis luotettava 🙂

  Anonyymi: Oon 156cm, en tiedä oikein mun tänhetkistä painoa, mutta normaalipaino ja aikalailla sama painoindeksi varmaan, mikä mulla on ollut 90% ajan mun elämästä 🙂 Sun pitää piirtää itselles pisamia ruskeella kajalilla, heheh 😀

  ANonyymi: no, lähiaikoina on "valitettavasti" paistanut aurinko, enkä voi sille mitään, että sattuneesta syystä on tullut vähän väriä pintaan, kun ei varsinaisesti kiinnosta sisälläkään kyyhöttää. Itse tykkään olla päivettynyt, enkä kalpea lakana, makunsa tietenkin kullakin.. Luonnonvalossa olen omasta mielestäni aivan normaalin värinen, kameran puolesta en valitettavasti osaa sanoa. Ja juu, tämä oli taas näitä kommentteja kategoriasta "ei ehkä niin välttämätön", mutta niin..

 8. Anonyymi: käytin sitä joskus 6v sitten kun se lanseerattiin, mutten oo vuosiin käyttänyt mitään itseruskettavia kun ne värjää ikävästi vaatteita! 🙁 se oli kyllä joskus ihan ok tuote, tuli kyllä vähän epätasainen tulos jos laittoi monena päivänä putkeen, kun se alkoi kulua epätasaisesti. Tai ehkä ne on vuosien saatossa jotenkin kehittänyt sitä? 😀

 9. Iines se on vaan päivettävä, tai siis itse en oo koskaan laittanut itseruskettavia, nyt kun ostin ton niin oon ihan järkyttynyt, se ei värjää vaatteita vaikka olisi ihan vitivalkoset vaatteet, ja menin nukkumaan varmaan tunnin päästä kun olin sitä levittänyt iholle ja valkoset lakanat on edelleen ihan valkoset! 🙂 Itse oon normaalisti ihan valkoinen, mutta nyt on ihana päivetys ja oon ollut jo suikussa ja saunassa monta kertaa ja minnekkään ei oo tää päivetys kadonnut! Mä niin suosittelen tota! Tästä ei tuu kyllä läikkiä edes! Oikeesti kannattaa ostaa, maksaa vain vitosen 🙂 Pelkäsin itse oranssisuutta ja läikkiä mutta ei mitään! Tää on jotenkin mukautunut mun ihoon. Oon kyllä niin tyytyväinen tähän! 🙂

  Tää on kyllä niin paras blogi ikinä. Oo ootpa ihanan pituinen! Itse olen 172cm ja en tykkää 🙁 Haluaisin olla just joku tollanen 40kg pikkune:) Mitä haluaisit painaa suunnilleen jos olisit 172cm?

 10. Anonyymi: hahaha, no on noi päivettävät ilmeisesti sitten vähän kehittyny, ostin kyllä tosin aina sitä dark skin-versiota, ni ehkä se on tujumpaa? Mut aito rusketus on silti aina aito rusketus, näkyypähän ainakin pisamatkin! 😀 Pitää vaikka ens talvena kokeilla jos iskee kriisi, kiitti vinkistä! Mulla ei oo mitään hajua paljon 170-senttiset painaa, niin en oikein osaa vastata tähän? 😀 Mutta kiitokset ihanasta kommentista <3

 11. Onpa raikas asu ja ihana rusketus! Sinulle sopii hyvin nuo lyhyemmät hiukset!

  -Bella

 12. Tuli mieleen että sulla oli tuolla aamupalaruokia niin aattelin itekkin kokella onko mangokuutiot hyviä, niin ne maistu niiiin pahalta 😀 Siis ihan järkyttävältä 😀 hehheee

 13. Bella: Kiitokset <3 🙂

  Anonyymi: voiei! söitkö siis ihan semmosina kokonaisina? mä aina siis lähestulkoon mössään ne sauvasekottimella. Oliko ne sun mistä kaupasta? Oon joskus ostanut S-ketjun ja syönyt niitä sulatettuina ja oli kieltämättä vähän pahoja sillein kokonaisina. Pirkat on kyllä tosi hyviä! 🙂 tai ehkä sulla oli joku huono sato siinä haha?

 14. Apua oot ruskee! Mää se en vaan rusketu millään, kun ihosta puuttuu pigmentti. Suatana ! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.