Nellyn rakkaus-bikinit!

Posti toi loppuviikosta kotiovelle noi mun viime viikolla tilaamat oranssit bikinit, joita ehdin varsinaisesti testata vasta tänään. Ja siis maailman ihanimmat bikinit ikinä!! Istuivat päälle niin hyvin, että ois kieltämättä tehnyt mieli laittaa tänne kuvaa, mutta ymmärrettävästä syystä ei ehkä ois kovin soveliasta, hahah! Yksinkertaisesti vain täydelliset

Yläosahan on noissa takaa solmittava, eli kankaan löystyessä käytössä, saa noita solmittua vain kireämmälle toisin kuin niissä ”lukittavissa” bikineissä, jotka alkaa aina yhden kesän jälkeen tippua päältä, eteenkin mikäli kyseessä nyt on semmoset halvat yhden kesän halpisbiksut. Lisäksi yläosa on noissa kaarituellinen, mikä on tosi hyvä juttu! Parasta on kuitenkin irroitettava niskalenkki, mikäli haluaa välttyä niiltä ikäviltä rajoilta, joista en ainakaan itse tykkää sitten yhtään..

Innostuinpa jopa niin kovasti, että pistin sitten noi samat tilaukseen vielä mustana.. Johan kelpaa tallustella sitten kesällä rantsussa! 😉

Nyt voin sitten myös yhdistellä mustaa ja oranssia tähän tapaan, haha!

Bikineitä on näköjään vielä jäljellä Nellyssä oranssina täällä ja mustana täällä. (Molemmista väreistä näköjään vielä aina toistaiseksi kaikkia kokojakin jäljellä!!) Koko bikini-valikoima löytyy täältä. Ja kannattaa muistaa ne Nellyn ilmaiset toimitus-ja palautuskulut heinäkuun loppuun asti. Mun tämän kesän biksu-kiintiö alkaa onnekso olla nyt aikalailla täytetty…

Ps. Huomenna tiedossa kivaa kilpailu, stay tuned! 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

5 vastausta artikkeliin “Nellyn rakkaus-bikinit!”

  1. Oijjoijoi miten ihanat biksut! ja toi väri, olen hulluna oranssiin, jotenkin tänä keväänä se vaan on näyttänyt niin upealta.

  2. Heippa!

    Kattelin noita samoja bikinejä, mutta pari juttua jäi mietityttämään. Mitä luulet pysyykö yläosa hieman isompirintaisilla päällä ilman niskalenkkiä? 😀 Ja kun noita ei ole topattu niin paistavatko nännit läpi? Olipahan hölmöt kysymykset, muttei turhaan viitti kuitenkaan lähtee tilailemaan 🙂

  3. Anonyymi: kyllä mulla pysyy, kun takaosa on siis sidottava ja saa solmittua niin kireälle, että varmasti pysyy päällä! 😀 ei mulla kyllä paista (tietääkseni :D) enempää kun muissakaan bikineissä, topattuja mulla ei taida ollakkaan kun ehkä yhdet tai kahdet. Ei ollut hölmöjä kysymyksiä 🙂

  4. Ok, kiitos hirveesti vastauksesta, eiköhän noi lähe siis tilaukseen!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.