Fashionstoren kilpailu!

Mua pyydettiin joku aika sitten mukaan Fashionstoren kivaan Liu Jo-farkkujen stailauskisaan, johon lähdinkin innolla mukaan! 🙂 Tehtäväni oli siis stailata valitsemani Liu Jo-farkut oman tyylini mukaisesti. Mukana kisailemassa on lisäkseni 7 muuta bloggaajaa asukokonaisuuksineen ja jutun ideahan on se, että lemppariaan näistä asuista pääsee äänestämään liittymällä Fashionstoren Facebook-ryhmään. Ja mikä kivointa, kaikkien äänestäneiden kesken jaetaan 1kpl 100euron ja 4kpl 50euron lahjakortteja Fashionstoren verkkokauppaan ja voin kertoa, että noilla summilla saa jo vaikka mitä kivaa! 🙂

Fashionstore on siis reilu vuosi sitten perustettu suomalainen merkkituotteiden verkkokauppa, joka myy merkkejä kuten Guess (korut, laukut, kengät, vaatteet…), Liu Jo Jeans, Calvin Klein, Ray Ban, D&G ja Nike. Kaikkien merkkituotteiden aitous voidaan todistaa, joten kyseessä on siis todella luotettava ja laadukas kotimainen nettikauppa. Toimitus luvataan 2-3päivässä.

Liu Jo-farkut ovat ainakin itselleni täysin uusi tuttavuus, vaikka ovatkin muualla Euroopassa kuulemma kuuminta huutoa! Itse käytin stailauksessa Liu Jo:n Bottom Up Slim Leg-farkkuja, jotka löytyvät Fasionstoren nettikaupasta täältä. Liu Jo Jeans Bottom Up farkut ovat kuulemma maailman ensimmäiset ”push up” –farkut, itse yritys on perustettu vuonna 1995 ja on tällä hetkellä yksi myydyimpiä ja kuumimpia brandejä Italiassa, ehkä kohta myös Suomessa? 😉 Liu Jo:ta myy Suomessa tällä hetkellä vasta Stockmann ja Fashionstore.

Viralliset ”kisakuvani” ovat siis kaksi allaolevaa:

Asun korut Glitter

Kaikkien kisaan osallistuvien bloggaajien kisa-stailaukset ovat siis nähtävillä Fashionstoren Facebook-sivulla, jonne kannattaakin klikkailla itsensä! Tykkäämällä sivustosta pääset siis äänestämään lemppari-stailaustasi ja osallistut samalla lahjakorttien arvontaan.

Tsemppiä kisaan ja paras stailaus voittakoon! Ja tietty minunkin asulle saa antaa niitä ääniä 😉 Äänestää voi siis sunnuntaihin 22.5 saakka ja hurjasti onnea arvontaan kaikille 🙂 Suoraan kisaan pääsee TÄSTÄ!

Haha, kerrankin pääsen kysymään; mitäs tykkäätte asusta?

21 vastausta artikkeliin “Fashionstoren kilpailu!”

 1. Hei onpas ihana asu!! Liun farkkuja on myynnissä muuallakin kuin Helsingissä.Esim. keskisuomessa Jyväskylässä Minzissä ja Jämsässä Witikkalan Kartanossa. Farkut opvat todellakin niin hyvät kuin niitä kehutaan.

 2. rutto enhä mää pääse äänestää ku en oo rekisteröityny facee!! no, pitää mennä jonku kaverin tunnuksilla 😀

 3. Waww!!! Farkut pukee sua ja sun kroppa käy myös noihin farkkuihin tosi hyvin. Ootpa osannu yhdistellä hienosti noi värit ja lisukkeet tohon asukokonaisuuteen, oot raikas ja nuorekas ja erittäin muodikas näissä asukuvissa. Mahtava kroppa!!!!

 4. Piti tulla vielä lisäämään tähän että annoin ääneni sulle kun sun asuyhditelmä on ehdottomasti paras näistä kaikista.

 5. noihan on ihan liian isot sulle :O reisissä on vaikka kuinka paljon löysää ja jos noi on vielä uudet niin ne löystyy vaan entisestään :/

 6. kylläkyllä tiedän olevani vähintäänki nolo ku tälleen anonyyminä kommentoin, mutta joo. Täähän on tosiaa sun blogi ja kirjotat tänne mitä haluat yms, mut mun innostus tähän blogiin ainaki lopahti. Joka postaus on jotenkin jotai mainosta. Ei hyvä.

 7. Mä jätin ääneni kans sulle! Raikas ja ihana kesäasu, muilla oli vähän tylsiä. Ja sulle istui noi farkut parhaiten.

 8. AnsQ: hehe, kiitos 😉

  MouMou: tykkään noista kans ihan kauheesti! Glitteristä löytyy 😉

  diamond girl: hihi, kiitokseni <3

  Pipari: HAHA!!! kiitti ;D

  ANonyymi: ai on! en tiennytkän! Pitääpi käydä katselemassa Minzissä 😉

  ela: voiei, haha! pian vie kaveri sun palkinnon mikäli äänesi voittaa 😀

  Anonyymi: heheh, kiitokseni ;D

  Anonyymi: noi on pienin koko, mä nyt oon tämmönen rimpulajalka, aina tosi vaikee löytää takareisistä istuvia, mutta noi oli mun mielestä päällä sopivat, kun on kaappi täynnä semmosia ihan ihonmyötäisiä 🙂

  Laura: 🙂

  Anonyymi: En nyt tiedä oliko tämä kisa sinulle nyt tämä "viimeinen niitti", mutta todella kurjaa jos olet sitä mieltä, että minun olisi tullut kieltäytyä näinkin kivasta tilaisuudesta mukaan pyydettäessä? Olen hyvää hyvyyttäni jakanut täällä vinkkejä mm. sikahalvoista converseista, betaGranatista, neuLashistä, Priorinista ja vaikka mistä muusta antamalla kuluttajana rehellisen mielipiteeni tuotteista tai palveluista hyöytymällä niistä itse millään tapaa. Monet ovat olleet kiitollisia vinkeistäsi, mutta kun en oikein osaa lukea ajatuksiasi, että mistä tämä ärsytyksesi johtuu, niin en osaa sinulle oikein vastata, valitettavaa, mutta hyvät jatkot, mikäli et jatka seurailua! 🙂

  ANonyymi: Heheh, kiitokset äänestäsi, onnea arvontaan! 🙂

  ryppymekko: kiitos!! 🙂 itse tykkään kieltämättä myös!

 9. Siks sun blogi on just hyvä kun tääl on vinkkejä tarjouksista jne. NE jotka ei niit jaksa lukee ni mitä ne tääl sitä valittaa..oikeesti. Ihmisille ei kans kelpaa mikään, mutta siis pointtini oli, että oon poiminut monta hyvää tarjousta ja juttua sinulta. Kaunis kiitos siitä ja tästä blogistasi 🙂

 10. Ihan ekaa kertaa tänne eksyilin ton äänestyksen kautta! IHANA asukokonaisuus! Just mun mieleen! Raikas, rento ja sopivan boheemi 🙂

  Ääni lähti täältäkin 😀

 11. Anonyymi: tosi kiva, että oot saanut hyviä vinkkejä! Tosin useimmat itse saamani hyvät vinkit ovat juuri lukijoilta saatuja, joten kiitosta lähinnä sinne päin 🙂

  Viivu: Kiiiiitos äänestäsi, hih <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.