kesäpanta

Tulin just iltavuorosta töistä ja oon ravannu koko päivän taas eestaas työn touhussa tavaraa purkaen, että huhheijjaa! Käy melkein kuntoilusta, trust me. Jos huomenna on yhtä masentava keli kun tänään, teen todennäköisesti noita hiton kesäkurssien tehtäviä etukäteen pois alta, ellen keksi jotain järkevämpää vapaapäivän kunniaksi. Tai siis anteeks mikä vapaapäivä, mun listalla ois pyykkäystä, siivousta, tonne hiton postille kävelemistä (pelottaa joka kerta, kun kaaduin viime vuonna matkalla pyörällä sinne. Oiskohan henkiset traumat tarpeeksi hyvä selitys siihen, että haluaa vaihtaa toisen alueen postikonttorin asiakkaaksi?) ja mitäköhän vielä. Tai no ainahan sitä jotain keksii, vaikka töihin lähtiessä vannoo kautta kiven ja kannon, että vois jäädä sängyn lämpöön köllöttämään ihan koko päiväksi, mikäli vaan voisi..

En tiedä johtuuko tästä kevään hullusta tahdista opintojen, töiden, blogin ja muun elämän kanssa, mutta kesä töissä ja kesäkursseja naputellessa tuntuu ainakin tällä hetkellä ajatuksena aika luksukselta, kun tietää ettei niitä reilun 12h koulu+työpäiviä ole edessä ainakaan moneen kuukauteen, jos nyt enää koskaan.. Kotona hoituu esseet ja raportit vaikka peiton alla.

Toivottavasti seuraavat neljä kuvaa auttavat havainnollistamaan tarpeeksi selvästi mun uutta ihanaa pantaa, yksihän ei ei siis koskaan riitä.. 🙂

 Ja joo, Glitteriin tuli kivoja pitsipantoja, jollainen oli tietty heti saada itsellekkin kesäksi.. Hintaa oli muistaakseni 7e.

Kohta iltapesulle ja katsomaan, jospa se nukkumatti tulisi tänä yönä kyläilemään!

Ps. Tajusin eilen, että mulla on maailman onnettomin olo, kun en oo saanut lukea kirjoja (jossei siis lasketa tenttikirjoja) moneen kuukauteen. En vaan oikein tiedä mitä lukisin, kun oon tähän mennessä lukenut kaikki mun lempikirjailijoiden teokset. Ehkä vaan kaivan huomenna sen teidän kirjaehdotus-postauksen tuolta arkistoista ja lähden muistilapun kanssa kirjakauppaan, tai sitten vaan nappaan hyllystä jonkun vanhan ja luen uudestaan, tällä mun muistilla nimittäin aina yhtä jännittävää 😀

12 vastausta artikkeliin “kesäpanta”

 1. Mulle tulee tosta pannasta vaan mieleen että olet kieräyttänyt pikkarit päähän 😀

 2. Oon seurannut sun blogia jo jonkun aikaa ja ajattelin nyt kommentoida jotain. Sun kirjoitukset on hauskoja, mutta huomaatko itse, kuinka negatiiviseen sävyyn kirjoitat usein? Toki jokainen päättäköön itse bloginsa tarkoituksen ja jos se toimii ärsytyksen purkamispaikkani niin sitten juuri pitääkin vain valittaa. Enkä sano tätä pahalla, vaan positiivisemmalla asenteella ja valitukset pois jättämällä blogisi olisi vieläkin mukavampaa luettavaa.

 3. Anonyymi: tätä olen täällä aikaisemminkin selventänyt useaankin otteeseen, mutta tosiaan, kyllä, blogi on minulle avautumiskanava ja täällä mennään edelleen aikalailla senhetkisten tuntemusten mukaan. Jos sillä hetkellä on elämä kiireistä ja stressaavaa, niin miksi esittäisin tekopirteää ja jotain mitä en ole maalailemalla täällä asiat ruusuisiksi? Niitä positiiviseenkin tyyliin kirjoitettuja tekstejä täällä kyllä löytyy vaikka millä mitalla, mutta ehkä olet vain nyt kiinnittänyt huomiosi siihen negatiiviseen? Jos on 5 tenttiä ja miljoona palautettavaa tehtävää edessä, palkkatyöt ja vielä tämä blogi hoidettavana, kuten muutama viikko sitten, niin stressiaste on melko korkealla, ymmärrät varmaan? Ihminen ei ole "aina iloinen" robotti, enkä halua antaa itsestäni täällä teennäistä "aina iloista" kuvaa, koska en semmoinen ole, vaan elää tilanteen mukaan. Ymmärrät varmasti. Eiköhän tämä elämäni hektisyys tästä kesän alkaessa hieman tasoitu 🙂 Toivottavasti ymmärsit kantani.

  Tiia: heh, tykkään kans, oon ihan hurahtanut noihin nyt 😀

 4. Hahah… mullakin kävi viimeisen kuvan kohdalla alushousut mielessä.
  Mutta kauniita kuvia kuitenkin, vaikka sitten olisi pikkarit päässä! :-DD

  Mä taas tykkään blogistasi juuri sen vuoksi kovasti, koska kirjoitat rehellisesti sen mukaan miltä juuri silloin tuntuu. Näin blogistasi välittyy aitous.
  Sanottaisiinko, että tähänkin pätee "kauneus on katsojan silmässä". Ja tämä blogimaailma on siitä kiva, että se on täysin itsestä kiinni, mitä lukee. Ellei blogin tyyli miellytä, niin sillin sitä ei tarvitse lukea!
  Hyvin yksinkertaista.

  Toivon sun jatkavan samaan tyyliin. <3

 5. Aina kun tuun sun blogiin kuuluu sellanen "pip pip" ääni? Onkohan muilla samanlaisia havaintoja?

  Ennen sitä ei ollut, mutta nyt se on ilmestynyt.

 6. Etkö käytä kirjastoa? Tulis halvemmaks 😉 Kirjastonhoitajat osaa myös etsiä ja suositella kirjoja, jos vaan rohkeasti kysyt. Meidät on hyvin koulutettu ja on vähän erilaisia apuvälineitä joilla voi etsiä samantyylistä kirjallisuutta, josta jo pidät.

  Tuli vaan mieleen. :DD

 7. Vaahtera, mullakin kuuluu! Aina pelkään että mun kone räjähtää mun syliin kun se ääni tulee! Mulla se tulee n. 5 min välein blogissa vieraillessani! Mikä meidän koneita vaivaa! Ihana blogi siltiKIN, love it!

 8. Katri: hih, kiitos blogi-kannustuksesta ja ihanasta kommentista, kivaa kevään jatkoa/kesän alkua ! 🙂

  Vaahtera: se tulee kaikissa blogeissa, joissa on toi stadiumin mainos, en oo onneks ainut "syyllinen" 😀

  La Petite Princesse: seerumin varmasti! sen alottamisen jälkeen näkyi järisyttäviä tuloksia, Priorin tosin auttoi jo aikaisemmin vähän kasvattamaan ripsiä, ero ei tosin ollut niin huomattava! 🙂

  Audrey: nojoo pitäis.. siellä on vaan kaikki hyvät aina lainassa, enkä koskaan liiku sinne päin! 🙁 pitää kerätä lista hyvistä kirjoista ja lähteä pitkästä aikaa metsästämään kirjaston suuntaan! Mutta hyvät kirjat on onneks kiva lukea vuosien päästä uudelleen sitten omasta takaa 🙂

  Anonyymi: joo, se on toi stadiumin mainos, muutamissa blogeissa on niitä 🙂 ja kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.