päivän suuria kysymyksiä

Huh, nyt on takana muutaman tunnin megasiivous (ja pienet reivit siinä sivussa, sori naapurit..), että oon pienen lepohetken ansainnutkin, ennenkö alan miettiä päivän ruokia, mikä on yks niistä asioista mitä vihaan. Onneks meidän taloudessa on joku muu, joka useimmin hoitaa ton kokkailupuolen (ei tosin Bixu), vaikken itsekkään onneks mikään ihan totaalinen käsi oo keittiössä, mulla ei vaan riitä kärsivällisyys käyttää kokkailuun aikaa montaa tuntia, kun voin väsätä jonkun marinaadin lihalle parissa minuutissa, heittää sen maustumaan jääkaappiin pariks tunniks ja siitä vaan uuniin ja käyttää aikaa tähän yhteensä se 10min. No, mut joka päivä ei voi valitettavasti väsäillä niitä samoja marinaadejakaan.

Mutta…asiaan!

Meille oli taas tullut töihin kaikenlaisia ihania uutuuksia ja koska oon aika monesti kantapään kautta oppinut sen, että kun jotain kivaa kerran löytää, on se silloin ostettava, koska yleensä myöhemmin on aina liian myöhäistä katua, kun se tuote on jo loppunut. Tää on aika tuttu skenaario myös monen asiakkaan kohdalla ja mun mielestä ainakin tosi hyvä (teko)syy ostaa pois ne kivat jutut aina heti… 😀

Kaksi huivia Glitteristä, joista sininen oli itseasiassa viimeinen kappale ja valkoinen tokavika, josta tosin kyllä myin sen viimeisenkin pois lauantaina. Ehkä muissa myymälöissä on tilanne vähän parempi noiden suhteen! Tajusin myös, että mulla alkaa olla todellinen ongelma noiden huivien oston kanssa, en saa niitä mahtumaan enää mihinkään. Sisäänosto, voisitteko hankkia enemmän vaikka niitä ”ei Iineksen tyylisiä huiveja?!”, ihan vaan mun oman talouden kannalta?

Noniin.. Kuten saattaa arvata, en oikein osannut päättää kahden värin kesken, koska molemmat nyt vaan oli niin ihania, eteenkin toi roosa on aivan täydellinen kesälaukku ja musta nyt käy mihin vain 🙂 Lisäks noihin mahtuu just ja just kaikki mun tarpeellinen mukana kannettava välttämätön roina, eli kalenteri, lompakko, avaimet, 5 huulikiiltoa ja sata muuta asiaa.

Ginan bonuskortilla tommonen vihertävä löysä paita, joka oli vielä -50%. Mulla oli valinnanvaikeus ton ja korallinsävyisen välillä, mutta kahden eri henkilön mielipide siitä, että toi vihreä kuulemma korostaa mun silmienväriä, sai mut kiikuttamaan sen kassalle 😀

Ja tuubitoppi kesäksi, hintaa oli vajaa 6e, oisin voinut ottaa näitä vaikka joka värissä, mutta pitäydyin nyt sen 15euron bonuskortin rajoissa, kun palkkapäiväkin koittaa vasta perjantaina.. (Hyvä minä!)
Roosa laukku ansaitsee vielä yhden lisäkuvan, koska se nyt vaan
on niin söötti 🙂

Lisäks mulla on nyt yks homma hoidettu alta pois, kun poikaystävä oli perjantaina raahannut vintistä alas meidän parvekekalusteet ja lattialaatat, eli parveke nyt puoliksi kesäkunnossa. Seuraavaks voisin koittaa metsästää jostain esimerkiks jotain kivoja pehmusteita noihin tuoleihin ja jotain parvekekasveja noiden chilien lisäksi. Saisinkohan vihdoin tänä kesänä hommattua sen baden badenin, josta oon haaveillut viimeiset 3 vuotta? Äsken heitin tonne vielä viltin, sekä pari tyynyä tuomaan vähän piristystä ja kerkesinkin iloita niistä sen 5minuuttia, ennenkö taivas meni totaalisen pilveen.

No mutta sen ruoanlaiton lisäksi mun toinen päivän suuri kysymys onkin iltaa ajatellen: lenkki pururadalla vai Body combat?!

12 vastausta artikkeliin “päivän suuria kysymyksiä”

 1. Sun ei kyl tarvis yhtään liikkua. Oot tehnyt noin paljon hommia että relaa vähän, ei kumpikaan :O oot jo noin laiha, käy ostamassa joku makoisa pussi sipseja ja syö ne illalla telkkaria katsellessa:)

 2. Tiia: nii on!! 🙂

  Janina: joo, koita saada bongailtua jostain Glitteristä jos niitä vielä ois 😉

  Anonyymi: niin, mutta täytyyhän ihmisen liikkua tunti-pari viikossa ihan terveydenkin kannalta. Itse lenkkeilen siksi, että saan siitä niin hyvän olon ja mielen ja karistan loputkin stressin rippeet. Syön kyllä sitten ihan kulutuksen mukaankin 🙂

 3. Oii, tuo valkoinen huivi on niin sievä. <3 Haha, tiiätkös, mä pohdin ihan täysin samaa: lenkille vai combattiin 😀 Itse taivuin kyllä lenkin kannalle, en jaksa jos ohjaaja on tehnyt tyhmän miksauksen, mistä en sitten tykkääkään ja menee sen takia koko tunti pilalle. 🙂

 4. mooi! mistä toi laukku on ostettu ja paljonko maksaa? aivan ihanat!!:))

 5. jumaleissön:D nyt kerro mistä noi puiset lattialaatat on?? mun on pitäny ostaa samanlaiset jo pari vuotta mut en oo mistään löytäny 🙁

 6. Jessica: joo, täällä alkoi sataa, niin menee ehkä combatin puolelle tai sisällä kököttämiseen 😀

  Anonyymi: Glitteristä 27,90e 🙂

  Tanja: Kannattaa! 😉

  Anonyymi: no siis 2v sitten kesällä Askosta ja noi kaks pakettia jotka ostin, oli vikat mitkä niillä oli, enkä täten itekkään saanut ees koko parvekkeen pinta-alalle niitä 😀 Mut käy kattoo jos sinne ois tänä keväänä tullut lisää?

 7. Sun täytyy ehdottomasti alkaa saada jotain mainosbonareita sun töistä. Mä välttelin varmaan 4 vuotta Glitteriä, koska joskus en löytäny sieltä kauheesti mitään ja myyjät ahdisti…..mä oon ite vaatekaupassa myyjänä ja tulee aika paljon piinattua asiakkaita,ja sit ku ite menee jonnekki niin ehkä piinaavinta on ku ne myyjät hyökkää 😀 ..hiukka ristitiitasta! 😀 😀

  ..mut sun blogin myötä oon tehny sinne erittäin paljon visiittejä hyvin tuloksin 🙂

  Et laita vaan jatkossaki noita sun ostoksia,koska niist saa hyviä vinkkejä!

  Tykkään kyl niiiiiin kovin täst sun blogista :))

  Hauskaa loppuuviikkoa sulle!!

 8. Heipsis 🙂
  Kyselisin noista Beta-Granat -kapseleista (vaikka niistä ei tässä postauksessa ollutkaan), eli otatko ne ihan kokonaisena kapselina, vai sieltä sisältä vain sen jauheen? Se kapseli kun vaikuttaa niin "muoviselta" 😀 ehkä maailman tyhmin kysymys, mutta en oo ennen tuollaisiin törmännyt 🙂

 9. Anonyymi: ahhaha 😀 mä siis voin kuvitella asiakkaan asemasta, ettei sieltä oikeesti välttämättä helposti löydä mitään yksinkertaisesti siksi, että sitä tavaraa vaan on niin paljon! 😀 siks me kylläa autellaan, onhan se helpompi kun myyjä tuo esille niitä sopivia juttuja. Kiva jos tykkääät näistä mun ostosjutuista, pitääpä listata seuraavaks (taas) uus huivi johon retkahdin eilen 😉 Ja kiitokset, ihanaa loppuviikkoa sinnekkin <3

  Anonyymi: ihan siis kokonaisena syön sen 🙂 se kapseli on siis vatsassa liukeneva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.