Lauantain asua ja myrskyn ääniä

Mulla on nykyään iltaisin yks uusi ja maailman naurettavin pakkomielle.. Selailin yks päivä vähän tylsyyksissäni App Storea ja latasin jonkun tommosen aSleep-hömppäsovelluksen, joka lupaa aivan ihania ajastettavia rauhoittavia ääniä ja melodioita, joita kuunnellessa voi sitten hyvin ja rauhoittunein mielin vaipua illalla uneen.. Niitä ääniä on mm. ”Beach & Seagulls”, joka nyt on ihan kauheeta lokin raakumista, enkä rehellisesti tiedä kuka oikeesti saa unta enää sen jälkeen, kun on kuunnellut sitä minuuttiakaan. Muita mielenkiintoisia ääniä on mm. ”Airplane Cabin”, ”Helicopter” ”Noise: Computer” (ehkä hc-nörteille suunnattu??) ja vaikka mitä upeuksia, mutta mun lemppari (ihan oikeasti siis) on silti ”Rain with thunder”, joka sanammukaisesti on sateen kohinaa ja ukkosen ääntä. Mä rakastan yli kaiken nukkua kesäisin, jos ulkona sataa kaatamalla ja ukkostaa, eli toi on mulle niin tehty 😀 Uskokaa tai älkää, mutta oon nyt neljänä iltana nukahtanut tohon feikki-ukkosmyrskyn kohinaan sen 15min sisällä jonka ajalle olen sen ajastanut, eli näköjään toimii. Hahha!

Voisin kirjottaa oikeesti vaikka romaanin noista kaikista upeista appseista, joita oon haalinu ton mun iPhonen täyteen, mutten oo varma oisko teillä ihan niin paljoa kiinnostusta lukea niistä enempää 😀 Matkalla Tallinnaan kahlasin läpi kuitenkin mm. noita matka-appsejä ja sieltä löytykin Lonely Planetin kaupunkioppaita aikalailla suurimpiin Euroopan kaupunkeihin, kuinka kätevää! Itsekkin latasin jonkun kynyn Tallinnan kartan tohon, mutta selvittiin onneks kyllä ilmankin..

Tässäpä viime lauantain työasua kuva-arkistoista. Tää on huolestuttavasti muuttumassa kategoriaan ”muotiblogi” näiden asukuvien määrän lisääntyessä, mutta kertokaa toki mikäli häiritsee 😀

Kun pakotin poikaystävän kuvaamaan mulle noita Fashionstoren Liu Jo Jeans-kisakuvia, sanoin sille, että ”Mieti, jos oisin muotibloggaaja, pakottaisin sut aina joka päivä raahautumaan tällein jonnekkin ottamaan musta sata eri kuvaa” No.. se sano, että se vois olla sen mielestä ihan kivaa 😀 (!!) Sen jälkeen oonkin muutamaan otteeseen patistanut sen kuvaajaksi, mitäs meni lupaamaan.

Huipulla tuulee 😀

Huivi, laukku ja korvikset/ Glitter, housut/ Dr.Denim, baltsut/Tallinnasta ja paita/ Gina

Tänään pidän projekti-päivän ja työstän hommia etänä kotoa, onneks ei oo toi sääkään kovin kummoinen, ettei tuu mitään houkutuksia partsille.

Fashionstoren kisassa kova kilpailu käynnissä, joten käykäähän vielä antamassa äänenne, oman asuni löytää täältä ja osallistua vois siis Fashionstoren facebook-sivuilla, valitsehan listasta ”It ain’t hard to tell” ja voit voittaa itsekkin lahjakortteja Fashionstoren verkkokauppaan! 😉

Ainiin ja kesäksi valkoisempia hampaita havittelevien kannattaa ehdottomasti katsastaa tän päivän CityDeal!

15 vastausta artikkeliin “Lauantain asua ja myrskyn ääniä”

 1. Ihana asu! Tee vaan postaus appseista, itellä kans iphone 4 ni ois kiva kuulla mitä kaikkee appseja kantsis ladata! 😀

 2. tuo sun asu on kyllä niin kiva <3 🙂
  oon kade myös noista ripsistä… miten voi olla noin pitkät? 😀

 3. jep, asukuvat on ihan jees, mutta tarviiko niitä olla kymmenen samasta asusta eri posella, dorkaa!

 4. Anna ja Anniina: niin on!:)

  Anonyymi: ahhaha joo voin joskus koota! 🙂

  Noora: lataa ihmeessä 😉

  LindaR: kiitos<3 varmaan siitä neulashistä 😀

  Tiia: kiitos 🙂

  Viivi: en mä tiedä 🙁 kysy Mirvalta seuraavan kerran kun tuut käymään!

  ANonyymi: "dorkaa?":D no siis tottakai on oltava, daaaah!

 5. Hei, sun asu on ehdottomasti paras. Yritin äänestää mutta klikkasin vahingossa sitä Kalastajan vaimoa kun en päässyt siitä ekasta kohdasta eteenpäin ja sitten huomasinkin että ääneni olikin mennyt hänelle. Sori vaan, olisin niin mielelläni antanut sulle. Eikö tota saa korjattua että noi äänet menisi oikeelle henkilölle eikä ensimmäiselle listalla olijalle? Muuten sulla on ihana ja raikas blogi ja oot rehellinen kun kirjoitat miltä susta tuntuu etkä niin mitä muut bloggaajat. Eikä haittaa että kerrot omia kokemuksias eri tuotteista ja suosittelet niitä mistä sulla on hyviä kokemuksia. Se on ihan ookoo ja hyvää palvelua vaan blogisi lukijoita kohtaan.

 6. Ei haittaa yhtään anna tulla vaan (siis näitä asukuvia 😀 )

  saa kivasti inspistä omiin asuihin, ainuu miinus on et saan välil kauheita alemmuuuskomplekseja ku oot niin kaunis ja hyvä kroppainen lisäks omistat vielä ehkä noin Kiinan ulottuvat ripset 😀

  mutta ehkä se sit inspais liikkumaan ja hoitamaan itseänikin ahkerammin:P

 7. Anonyymi: joo voin laittaa jos latailen tässä lisää jotain (järkeviä) appseja 😀

  Anonyymi: kiitos ihanasta kommentista ja olihan kalastajan vaimonkin stailaus kieltämättä aika huikea 😉

  linsku: ihan omat on 🙂

  ANonyymi: ei kai mistään 🙁 en ainakaan ole törmännyt!

  minni: no äläs nyt! mut kevät on hyvä aika aloittaa pieni kuntokuuri ! 🙂

  ssalla: kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.