Uusi muodin verkkokauppa OIA!

Musta on vähintäänkin reilua vähän mainostaa uusia kotimaisia yrittäjiä ja ajattelinkin linkata tuoreen suomalaisen muodin verkkokaupan OIA:n. OIA:n valikoimiin kuuluu vaatteet, kengät, laukut, sekä muita asusteita, kuten aurinkolaseja. Lisäksi OIA tarjoaa nyt kaikkien tilausten (vähintään 25euroa) loppusummasta -10% alennuksen ilmoittamalla kassalla alekoodin alekamp, koodi on voimassa 1.6.2011 saakka! 🙂

Toimitusajaksi tuotteille luvataan 3-7päivää ja postikulut vaihtelevat 5,90e ja 9,90euron välillä riippuen siitä, haluaako noutaa paketin postista vai valmiiksi kotiovelle kannettuna. Maksuvälineinä käyvät ainakin verkkopankki ja kaikki yleisimmät pankki-, sekä luottokortit.

OIA:n kevään uutuuksiin pääsee tutustumaan tästä! 🙂

7 vastausta artikkeliin “Uusi muodin verkkokauppa OIA!”

  1. voikos tää kauppa olla jotenkin isokokoisille tarkoitettu, koska kaikki naiset ovat hieman isompia kun mallit normaalisti ?

  2. pakko kommentoida tohon ekaan anonyymin kommenttiin, että ainakin mun mielestä noi mallit on suhteellisen normaalikokosia (kerrankin) ja ihan hiton hyvä niin 🙂

  3. Tuolla näyttäisi olevan koot ihan xs-xxl, suurin osa kuitenki s-l eli ihan normaalia. Kiva uusi nettikauppa!

  4. kateelliset luurangot vaan siellä huutelee ku ei oo ite päässy malleiks 😀 ihanku ei vois pienempikokoset käyttää samoja vaatteita, jos kerta koot alkaa sieltä xs:stä! dont get it, ei kaikkien tarvi olla mitään kukkakeppejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.