Löhöilyä

Mulla oli alkuviikosta muutaman päivän vähän voimaton olo ja järkky nuha, johon yritin tuoda töissä helpotusta lähinnä nenäsuihkeen, buranan ja Batteryn voimin, kun toissapäivästä asti oli jo pientä lämpöä havaittavissa, enkä jaksanut raahautua lääkäriin pikkuflunssan takia. Toissailtana nousi vähän enemmän lämpö kurkkukipuineen ja lähestulkoon koko eilinen meni sängynpohjalla Bixun kanssa köllötellen, teetä litkien ja yhtä kiinnostavaa väitöskirjaa netistä lukien, kun en jaksanut raahautua tohon Ärrälle ostamaan uutta pokkaria, saati sitten kirjastolle asti sairaana.. En muista oikeesti millon oisin viimeksi vaan maannut sängynpohjalla ilman mitään velvotteita, eli tuli aikalailla pitkästä aikaa vietettyä semmonen ”en melkein tehnyt mitään”-päivä 😀 Mun työkaverilla oli viime viikolla tasantarkkaan samat oireet, joten samaa pöpöä kaiketi. Tänään oli luojan kiitos jo täysin terve olo riittävän lepäilyn johdosta ja jaksoin heittää Bixun kanssa pienen lenkin postille ja kauppaan.

Mun päivän kohokohta oli kuitenkin eilen (taas) se, kun postisetä toi Nellyn paketin, joka sisälsi ne uudet bikinit mustana oranssien seuraksi ja aivan mahtavan Niken urheilutopin, jonka bongasin Nellyn urheiluosastolta. Toppi pääsi jo tänään pieneen testikäyttöön ja on kyllä joka sentin arvoinen, suosittelen! 😉 Toppi löytyy täältä.

Aamupäivällä vietin taas 3h partsilla mm. auringon ja uuden Trendin parissa, eli viimeiset pari päivää ovat olleet aikamoista makoilua. Vähän senmukaisesti taas aivotkin jumissa, kun ei oo ollut pariin päivään mitään kovin haastavaa tekemistä 😀 Pitäis varmaan pelailla vähän useemmin semmosta aivotreeni-peliä, jonka latasin joskus puhelimeen, haha! Tulis tätä tekstiäkin aina vähän sujuvammin tämmösten jumituspäivien jälkeen.

Huomenna työporukan kanssa syömään ja elokuviin, sitä odotellessa.. Ihanat viikonloput kaikille!

Ps. Musta on tullut ihan nynny, meinaan nukahtaa jo ennen Salkkareita (olin muuten varmaan 6kk katsomatta, nyt oon taas ihan koukussa) 😀

8 vastausta artikkeliin “Löhöilyä”

 1. Mä oon vähän samanlainen etten osaa kipeänäkään vaan maata. Aina voi siivota tai laittaa ruokaa. Pääsiäisenä tosin tuli treenattua sitä makoiluakin, kun olin niin kipeä. Oli outoa! 😀

 2. Iines, voitko tehdä videopostauksen ?! 🙂 olis kiva kuulla sun höpinöitä videomuodossa pitkästä aikaa ! ja ihanat bikinit, itellä hakusessa samantyyliset 🙂

 3. hei osaatko yhtään sanoa, että minkälaiset koot noissa bikineissä on? palloilen nyt yläosassa smallin ja mediumin välillä ja en osaa päättää! h&m:n bikineissä mulla on yläosa ollu yleensä 36/38, äääää!

 4. Nanna: nojooo! aika huono tapa kyllä, pitää alkaa lepäilemään useammin 😉

  Anonyymi: voin tehdä toki heti kun tulee jotain asiaa 😀 saa siis ehdottaa aiheita!

  Maia: ota S!!! tossa on solmittava takaosa, niin ei sit ainakaan oo sitä pelkoa, että jää isoksi mikäli toi kangas venyy käytössä! itse otin itseasiassa xs, vaikka oon käyttäny hennesin "lukollisista" biksuista just 36-38..ne on kyl tupannu just venähtämään tosi nopsaa ja lentäny roskiin! toivottavasti oli apua 🙂

 5. hei kiitti tosi paljon, olin jo tilaamassa ämmää mut ne olis sit varmasti ollu liian isot! 🙂

 6. hitsi ku pystysit pistää tosta yläosasta kuvaa sun päällä (ymmärrän todellakin että et :D), mulla on tosi isot tissit mutta tosi kapee kuitenki toi ympärys nii pelottaa että noi olkaimien nauhat menee niinku liian kainailoihin mitä yleensäkki käy ton mallisis bikineis mulla..

 7. Anonyymi: noissa oli itseasiassa aika pienet koot.. itsellä sama ongelma, mutta noista meni hyvin xs 😀 en osaa muuten auttaa, mut jos päätät tilata, niin ota normaalia pienempi, tossa kun onneks on toi takaosa ainakin säädettävä, niin ehkä myös tällä vältyt tolta niskalenkki-ongelmalta! toivottavasti oli jotain apua 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.