Triwa Beirut Bazaar Collection

Triwalta tuli vähän aikaa sitten taas uusi mallisto ja olin tietty taas heti haaveilemassa jokaisesta uudesta mallista.. Mulla on aikamoinen ongelma aina tän mun kello-pakkomielteen kanssa.

Musta oli tosi hassua, kun yks lukija kysyi yks päivä, että onko mulla koskaan ollut tai oonko koskaan halunnut Casion Baby-G:sä. Siis muistatteko ne karkinväriset kellot, joista oli mainoksia joka sivulla joissain teinien ulkomaisissa muotilehdissä, joita luettiin Ronjan kanssa aina joskus yläasteella 10v sitten. Eli JOO oisin maailman eniten halunnut sillon Baby G:n ja tuli mieleen, että me muistaakseni talvella Ronjan kanssa just muisteltiin tätä meidän Baby-G-himoilua, mitä sattumaa hahah! En vaan tiennyt, että ne on vieläkin yhtä kuumaa kamaa! Ilmeisesti.

Tässä mun lempparit:

..joista ehdottomasti haluaisin ainakin ekan turkoosin ja kolmannen lilan! Tää vika on tietty myös ihan superihana, mutta suljen tän suosiolla silti pois mun haaveilu-listalta, koska mulla on jo ennestään se Miami Decon chrono samaa sävyä. Lukija vinkkasi pari viikkoa sitten, että sen pinkki versio on Nellyssä alessa ja tyhmänä jahkailin sen kanssa pari päivää, että tilaanko vai enkö. Sitten kun päätin tilata, niin se oli jo tietenkin loppu. Niin mun tuuria..

Laitan nää nyt julkisesti tänne heinäkuuks synttärilahja-listalle, jos onni taas vaikka potkasisi! 😀 Tai sitten vaan sorrun itse tilaamaan jommankumman ylläolevista siinä pelossa, että mallisto myydään taas loppuun.

Ja te muut Triwan ystävät, mitkä on niitä teidän lemppareita ylläolevista?♥

13 vastausta artikkeliin “Triwa Beirut Bazaar Collection”

 1. Apua kuinka herkullisia värejä!
  Omaan käteen ottaisin miettimättä ton helmenvalkean ja keltaisen!

  Paljonko muuten kelloilla on hintaa?

 2. Satu: noi mun katsomat on 139e (tai nyt kun tarkastin niin aikalailla kaikki), katoin yks päivä nellystä, siellä oli jostain syystä hinnassa lissää 30e.. 😀 eli jos tilaa, niin kannnattaa tuolta Triwan omasta nettikaupasta ehdottomasti!

 3. Oi toi turkoosi ois tosiaan ihana! Kävis hyvin niihin mun uusiin turkooseihin korviksiin mitkä ostin teiltä! ;D

 4. Valkoinen, turkoosit ja lila on ihania! En oikeastaan edes pidä noista kelloista, mutta juuri nämä kellot ovat älyttömän söpöjä!:D

 5. Sun blogin kautta mä oon ihan koukuttunut kelloihin. Toi ensimmäinen turkoosi kello on pakko saada, katoin sitä just nellystä 180€. Pitääpä katsoa tuota triwan nettikauppaa, jos sieltä tilaisin 🙂

 6. Triwan nettikaupan hinnat on punnissa. Joten Nellyn hinta euroissa menee samoihin.

 7. Oona: eikös! 🙂

  Viivi: hyvän pointti 😀

  Anonyymi: no eiks oo 🙂

  Tiia: sieltä vain tilailemaan 😉

  Jenna: nojoo, siellä on paaaljon halvempi 🙂

  ANonyymi: no ihan euroissa ne on, ei tietty silloin jos valitsee alueekseen muun, kun euro-alueen 🙂

 8. *nyt kun katsoin Triwalta, niin punta-hinta on sama, eli euroilla maksaessa pääsee vielä hurjasti halvemmalla 😉 jos siis itse katsoit kelloja punta-hinnoilla, niin vinkkinä. Silti halvempi, kun Nellyn!

 9. Tänään lähti oma ensimmäinen Triwa Minichrono Watch tilaukseen. Nellyllä pinkillä kellolla oli hintaa hieman yli 70 euroa, ja kun käytin tilaukseen vielä 20 euron alekoodin, en vain voinut enää jättää tätä tilaisuutta käyttämättä! :))

 10. Noora: !!!!!!!!! mietin eka et mitä pinkkejä ja tajusin, että se ale-kello! 🙁 niitä oli tullu lisää! tosin nyt kun sain sen haettua siltä ja koitin klikata kuvaa, niin tuli, että tuote loppu. Veit kai vikan 😀 Tilasin eilen kans ton turkoosin tosin 😉

 11. Voi eeei.. Harmi, kun et saanut omaasi :/ No mutta ehkäpä se turkoosi versio sitten hieman lohduttaa, vaikka pinkkiä et nyt sitten saanutkaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.