Anna äänesi Fashionstoren Liu Jo-kisassa!

Kisa Fashionstoren stailauskilpailun kärkikolmikosta tiivistyy, eli vielä tänään ja huomenna aikaa antaa äänesi lempi Liu Jo Jeans-stailauksellesi! Ja jaossahan oli siis 1kpl 100euron ja 4kpl 50euron lahjakortteja Fashionstoren verkkokauppaan kaikkien äänensä antaneiden kesken.

Tykkää siis itsesi Fashionstoren Facebook-sivuille (eli tänne), valitse listasta It ain’t hard to tell ja äänestä! 🙂 Ja suuret kiitokset jo äänensä antaneille.

5 vastausta artikkeliin “Anna äänesi Fashionstoren Liu Jo-kisassa!”

 1. Niiin kiva kokonaisuus 🙂

  Liu Jo -farkut alkoivat kiinnostaa kun tän stailauskilpailun kautta kiinnitin merkkiin huomiota.

  Fashionstoressa toki on palautusoikeus, mutta ajattelin kysellä hieman kommenttia farkkujen kokoon liittyen, ettei tilauksesta tulisi ihan sika säkissä -homma..

  Itse käytän kokoa 24, mutta ei ollut ainakaan tuolla verkkokaupan valikoimissa. Mietin, onko 25 auttamattomasti liian suuri. Vastaako omat farkkusi kokoaan vai ovatko suurempaa mitoitusta kuin esim. Killahin tai Dieselin housut (jos olet ko. merkkejä käyttänyt)?

  Kiitos paljon jos jaksat vastata 🙂

 2. Anonyymi: itse käytän myös 24-25, nämä 25, jotka ovat tosiaan pienin koko Liu Jo:lta 🙁 Sain semmoisen infon, että raakadenim-pesuista kannattaa ottaa yksi koko normaalia pienempi, eli mikäli harkitset, niin kannattaa ottaa jokin "käsitelty malli". Veikkaan et tonne tulee varmasti varastontäydennystä, mua myös kiinnostais joku toinen farkkupari, katselin paria mallia, missä olisi just nilkoisa vetskarit ja näyttivät semmoisille, että se 25 vois olla aikalailla sopiva 🙂 Voin aikalailla verrata vastaavan ainakin Killahin kokoja aika paljon!

 3. Ihanan värikkäät ja raikkaat nämä sun kilpailukuvat, erotut joukosta ja farkutkin näkyvät kunnolla 🙂

  Äänestin sua, toivottavasti voitat ja mä myös 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.