kumpi vai kampi?

Kehitin nyt itselleni maailman suurimman päänvaivan noista eilisistä Triwoista ja sain perusteltua itselleni, että oon oikeutettu tilaamaan itselleni jommankumman alla olevista ainakin kolmesta syystä a) eilen oli palkkapäivä b) sain eilen myös osan lomarahoista 😀 c) mulla on tulevan viikon palkallisen loman jälkeen seuraava loma todennäköisesti syyskuussa, mahdollisesti ensi jouluna, joten pieni hemmottelu on ehkä sallittua pitämään tää työmotivaatio yllä kesän ajan. Eikö vain? Ainiin ja ihan vaan bonus-syynä se, että todennäköisesti sitten, kun oon jahkaillut tarpeeks tän mun päätöksen kanssa, oon hakenut luottokortin koneen ääreen ja aloitan tekemään sitä itse tilausta- malli on myyty loppuun..

Suurin ongelma tässä nyt on vain tää päätännän vaikeus, kumpi?! Noh, turkoosi on mun mielestä kaunein väri maailmassa ja tossa turkoosissa ois myös hopeat kellotaulun reunukset, tosin kun siinä mun oranssissa Triwassa, joten voisin tavallaan aina vaihdella noita korujen mukaan (koska oonhan liian tarkka laittamaan sen kultareunuksisen Triwan kanssa mitään hopeaa, neuro mikä neuro).. Lila (vihreän lisäksi) on taas aina kuulunut mun inhokki-väreihin, mutta jostain syystä lila ei tässä tapauksessa ole ollenkaan niin yökkö, vaan enemmänkin söötti. En nyt vain oikein tiedä, missä suhteessa puntaroisin nämä kahden plussat ja miinukset, mutta mitäs te sanotte? Kumpi sopisi paremmin minulle?! (Kysyin poikaystävältä ja se sanoi, että ota lila. Oon vaan niin jäärä, että kysyessä muiden mielipiteitä, teen aina just päinvastoin :D).

Okei. Paljon plussia sen turkoosin puolella tällä hetkellä.. 🙂

43 vastausta artikkeliin “kumpi vai kampi?”

 1. pakko kyllä myöntää että hankalan päätöksen edessä olet 😀 Mutta itse ottaisin tuon violetin 😛 Se on ehkä asteen verran hillitympi tuohon turkoosiin verrattuna. Nuo kuvat hämäävät aika paljon kun kellot näyttävät niissä aika vaaleilta, mutta luonnossa ne ovat paljon räikeämmän värisiä.

 2. Turkoosi on ihana!! Ja ehdottomasti se jos lila ei ees kuulu sun lempiväreihin 🙂

 3. Lilassa kivempi tuo valkonen tausta kellotaulussa mutta jotenki turkoosi ehkä kiehtoo enemmän mua 😀

 4. Turkoosi! Hei se on enemmän kesän väri ku lila! paljon raikkaampi ja pirteempi! 🙂

 5. TURKOOSI! ihan ehdottomasti 🙂 kuulosti jo toi sun tekstikin siltä että haluaisit sitä enemmän 😉

 6. Moi!

  Hyppään nyt kyllä asiasta kolmanteen, mutta tilasit joku aika sitten iPhone 4:lle kuoria nii voisitko valaista mua ja kertoa mikä se nettisivu oli mistä sai luotettavasti niitä tilattua? Kiitos jo etukäteen ja aurinkoista kesää sulle! 🙂

  -Julia

 7. Apua, en tiijä! Molemmat söpskiä. Ehkä kuitenkin turkoosi, lila on siihen verrattuna jotenkin… tylsän näköinen?

 8. Apua, en tiijä! Molemmat söpskiä. Ehkä kuitenkin turkoosi, lila on siihen verrattuna jotenkin… tylsän näköinen?

 9. turkoosi todellakin!! ootko vielä glitterissä töissä? kävin siellä tänään mutta et ollu töissä 🙁

 10. TURKOOSI!! Siinä tulee paljon paremmin esille nuo kellotaulun "timantit" 🙂 Jotenkin paljon raikkaampi kun tuo violetti ja turkoosi on varmasti helpompi yhdistää kaiken kanssa 🙂

 11. Turkoosi olis kivempi jos siinä ei olis tota oranssia taustaa, joten mun ääni menee violetille 🙂

 12. Turkoosi on ihanampi <3 <3 tosin toi vaaleenoranssi tausta tekee siitä mun mielestä vähän tunkkasen, mut mikäli tykkäät, anna mennä!

 13. Minä liputan myös turkoosin puolesta. Tykkään itse siitä väristä myös juuri nyt tosi paljon, mutta jos se on sinunkin lempivärejä niin voit ajatella niin, että lilaan saatat kyllästyä joskus kun taas turkoosi on ja pysyy suosiossa ;P

 14. hui ku oot vaikeen valinnan edessä 😀 molemmat on aivan upeita ja voisin myös haluta kaikki värit, mutta jos oot kerta aina vihannut lilaa ja nyt se nappaisi, ota se? 🙂 turkoosikin on kyllä niin kiehtova, että otat kumman vain, ne on molemmat täydellisiä, varsinkin sun ranteessa 😉

 15. Kallistuisin lilan puoleen, koska sopisi omaan tyyliini paremmin..
  Vähän tollanen "klassisempi" ja hillitympi.

  Sulle sopis (mitä ny oon tyyliäs tän blogin puolel päässy seurailee) molemmat,mut omaa silmää kyl tosiaa lila miellyttäis enemmän 🙂

 16. Henkilökohtaisesti tykkään kyllä ihan sikana tuosta lilasta, mutta ehkä sulle kuitenkin sopii paremmin toi turkoosi. 🙂

 17. Turkoosi! Se sopii varmasti paremmin sun vaatteisiin ja siin on tota hopeeta toisin ku entisessäs! 🙂

 18. Meinasin jo tuonne edelliseenkin kellopostaukseen kommentoida, että noi kaks oli mun lempparia ja lisäksi tykkäsin siitä toiseksi kellosta :). Tykkäisin noista ehkä vielä enemmän jos toi kellotaulukin olis saman värinen kuin ranneke.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.