lauantai

Meillä oli eilen työporukan kanssa epäviralliset virkkarit ja käytiin koko tiimin voimin ensin syömässä napa täyteen Pancho Villassa, jonka jälkeen suunnattiin elokuviin katsomaan uusin Pirates of the Caribbean 3D:nä, joka nyt ois voinut ehkä olla parempikin, kuten myös se Pancho Villan ruoka.

Kuten oon varmaan täällä jo tuhannet kerrat jauhanut, oon siis ihan tosi nirso ravintolaruoan(kin) suhteen ja eniten ehkä kammoksun ”suomalaisia meksikolaisia”, jotka ei tähänastisen kokemuksen perusteella oo kyllä meksikolaista nähnytkään. Mies loihtii tosin kotonakin usein aika ravintolatason ruokaa, mistä saa tietty olla ihan kiitollinen ja voi olla myös osasyynä tähän mun nirsouteen.. Oisin eilen tehnyt mitä vaaaaan esimerkiks kunnon Quesadillasta, enkä siis puhu mistään mikrossa lämmitetystä, vaan kunnon kamasta 😀 Itse söin kuitenkin jonkun kanaleivän ja itseasiassa Pancho Villan maustetut ranut olivat jokatapauksessa joka euron arvoiset, kuten myös tietenkin seura. Sohwi nyt vaan (edelleen) on Jyväskylän ehdottomasti parhain ravintola!!

Katottiin ruokailun päätteeks mun puhelimella mm. tämä:

..jolle nauroin taas elämäni miljoonannen kerran, niin legenda! 😀

Uskokaa tai älkää…join eilen tän vuoden toisen alkoholillisen juoman (eka Tallinnassa), jossei nyt lasketa viimeksi uutena vuotena niitä aamun pikkutuntien vodkatoniceja limellä. Johan taas nauratti puoli tuntia tyhmät jutut, kyllä se Iines repii suuret huvit pienestä karpalolonkerosta. Onneks se jäi kuitenkin siihen yhteen, koska tänään on ihan mukava päivä olla hyvässä hapessa, eikä tuolla vällyjen välissä kuolemassa. Vois melkein jo melkein alkaa harkita joidenkin kunnon tervetuliais-kemujen kehittelemistä Ronjan kunniaksi, koska Suomeen paluuseen on enää vain pari viikkoa!!

Miksi tyttö tarvitsee sata eri tuotetta lähteäkseen ulos, vaikka aina luulee pärjäävänsä sillä kahdella, eli kosteusvoiteella ja ripsivärillä?!

mustaa, mustaa, mustaa.. ja sitten kirotaan, kun kaikki popparimausteet
näkyy vaatteissa.
Blazer/ JC, housut/ Dr.Denim (Tallinna), toppi alla Ginan tuubi ja huivi/Glitter
Nukuin taas vähän huonosti ja ton muutaman tunnin parvekkeella köllöttelyn seurauksena jomottaa päätä vähän siihen malliin, että vois olla pieni migreeni tulossa 🙁 Koitan saada kohta nukuttua pienet päikkärit.
Aniin ja vielä tämä päivä aikaa äänestää asuani Fashionstoren kilpailussa TÄÄLLÄ! Nyt kaikki loputkin teistä äänestämään kisailemaan Fashionstoren lahjakorteista! 😉

7 vastausta artikkeliin “lauantai”

  1. Anonyymi: en enää jaksa ja käytän kyllä rahanikin mielummin johonkin järkevämpään, kun baareihin 🙂 onneks voi olla kivaa ihan selvinpäinkin!

  2. voisitkos millään lisäillä videoitas edelleenkin sinne youtubeen ku ei täällä blogin puolella mullakkaan nuo näy! ; ) Oisin mielelläni kattonu videot siitä laukun sisältö videosta eteenpäin : ))

  3. Mahtava video remontti-Reskasta ja apurista ja niitä löytyi lisääkin. Hyvät naurut saatiin.

  4. Hahhah, nauran ihan kippurassa aamuväsyneenä duunissa tolle linkittämällesi videonpätkälle. 😀 kiitos piristyksestä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.