help!

En oo mikään ihan maailman aktiivisin television katsoja, joten tarttisin pikaisesti teidän apuanne yhden esseen kanssa.. Tuleeko kenellekkään mieleen lähipäivinä tai -viikkoina pyörinyttä televisiomainosta, joka hipoo mainonnan eettisyyden rajoja? Toisinsanoen jotain vähän kyseenalaista ajankohtaista mainosta? Olisi suuri apu, itselläni ei tule tällä hetkellä nimittäin ainuttakaan mieleen ja pitäisi alkaa vääntää pientä analyysiä.

Suuret kiitokset jo etukäteen!! 🙂

15 vastausta artikkeliin “help!”

 1. artian lihamainoksistahan on kohistu ihan just viime viikolla, mutta ne taisivat olla sanomalehdissä….

 2. ne otto lonkeroiden juomasekoitusmainokset missä se homoksi puettu mies puhu ruotsia.. "åttå lonkero" tosin tästä on kyllä jo aikaa..

 3. anna: hmm, en ooo törmänny tähän atria-kohuun, pyöriiköhän ne mainokset vielä?

  Anonyymi: nii niitä ei kyllä enää näytetä 🙁

 4. anna: äh voi hitto, en löydä ainakaan youtubesta tota mainosta. Käsiteltävän tulis olla sellainen, joka on viimeisen viikon-kahden aikana ollut vielä televisiossa 🙁 mutta kiitos!!

 5. Oiskohan se rypsiporsasjuttu sopiva, ne on ainakin pyöriny ihan vähän aikaa sitten vielä http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2011/03/1284778/ts-evira-kaipaa-tasmennysta-hkn-rypsipossukampanjaan

  Ja ehkä tähän epäilyttävien lokeroon saattais mennä vähän niinku aina kosmetiikkamainokset ja lapsille suunnatut lelu- ja ruokamainokset… Esim. nythän mainostetaan jotain geeni-aktivointi-seerumia vaikka omiin geeneihinsä ei tietenkään mitenkään voi vaikuttaa voiteilla tms.

 6. Se joku maksutv-mainos, missä mummo höpöttää, että ei osannu käyttää hd-laitteitaan oikeen kun ei tajunnut aikaisemmin hankkia maksukorttia, eikä muutkaan tutut osaa käyttää hd-laitteita oikein. Se on vähän kyseenalaistaa mainontaa vanhuksille. Annetaan ymmärtää, että käyttäisi tv:tä väärin jos ei osta maksukorttia. Pelataan asioilla, joista vanhukset ei ehkä ymmärrä.

 7. kiitti vinkeistä!! Toi hd-kortti on hyvä! Vanhusten huijaamisesta saa hyvin tekstiä, kiitos! pitää koittaa vaan nyt vielä itse nähdä toi mainos tai etsiä youtubesta 😀

 8. Tänään näin mainoksen masennussattuu.fi sivustosta. Siinä lueteltiin masennuksen psyykkisiä ja fyysisiä oireita. Lopuksi sanottiin, että masennus sattuu, mutta sen ei tarvitse sattua sinua. Aika itsekeskeinen ajattelutapa. Ehkäpä masennus sattuu nimenomaan tuollaisen ajatusmaailman takia niin monia nykyään; väliäkö muista kun itsellä menee hyvin…

 9. Anonyymi: joo ton näinkin just eilen illalla sivusilmällä, oli myös aika tommosta vetoamista! kerkesin onneks jo väsätä esseen hd-mummosta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.