Testissä Aussie Dual Personality!

Sain Hill & Knowltonilta testiin uusia Aussien muotoilutuotteita ja mun odotukset näiden suhteen oli todella korkealla, koska en vielä tähänkään mennessä, kymmenien Aussie-tuotteiden kokeilun jälkeen ole tavannut mitään todellista Aussie-pettymystä. No, eipä tarvinnut pettyä näihinkään! 🙂

Tuotteet lupaavat siis:

Aussie Dual Personality Hi-Hold + Hi-Shine Spray -hiuskiinne

Australialaista merileväuutetta sisältävä hiuskiinne auttaa saamaan kutrit kuriin ja antaa suortuville kiiltoa tyvestä latvaan. Suihkuta hiuskiinnettä tasaisesti koko kampaukseen. Pitkäkestoinen kiiltoa antava hiuskiinne harjautuu hiuksista muutamalla harjanvedolla ja hiuksesi saavat jälleen hulmuta valtoimenaan.

..ja

Aussie Dual Personality Volume + Conditioning Mousse -muotovaahto

Australian villikirsikkapuun kuorta sisältävä muotovaahto antaa hiuksiin todellista volyymiä jättämättä hiusta koppuraiseksi kypäräksi. Muotovaahto antaa kutreille nostetta ja ryhtiä, volyymitasoa voi laskea muutamalla harjanvedolla. Levitä vaahto tasaisesti kosteisiin hiuksiin ja muotoile normaalisti.

(föönin ja raudan alle lisäsin myös tätä, blogin kautta saatu tuote myös)

Lisäsin hoitavaa tuuheuttavaa muotovaahtoa (ja nestemäistä lämpösuojaa pari suihkausta) kosteisiin hiuksiin ja föönasin hiukset kuiviksi. Lopuksi suoristin hiukset ja lisäsin Hi-Hold + Hi-Shine Spray-hiuskiinnettä kiinnittämään kampauksen.

Tässä lopputulos:

Omat kokemukseni tuotteista muutaman käyttökerran jälkeen:

Aussie Dual Personality Volume + Conditioning Mousse -muotovaahto:

En oo kovin ahkera muotovaahtojen käyttäjä, mutta ajoi hyvin asiansa ja olin tyytyväinen lopputulokseen, eikä jättänyt tukkaa lättänäksi edes ilman kevyttä tupeerausta. Arvosana asteikolla 1-5: 4,5!

Ainoana pienenä henkilökohtaisena miinuksena vain se, että kyseessä oli tosiaan muotovaahto, joita itse tooodella harvoin käytän ja olen tottunut suolasuihkeiden, kuivashampoiden ja hiuspuutereiden jälkeiseen karheaan tulokseen, muttei tässä sileässäkään mitään vikaa ole!

Aussie Dual Personality Hi-Hold + Hi-Shine Spray -hiuskiinne:
Sopivasti pitoa, tekee hiuksista kiiltävät ja terveän näköiset. En oo käyttänyt lakkoja kamalan ahkerasti reiluun vuoteen, joten mulla ei oo mitään tuoretta vertailukohdetta, mutta koin itse, että tämä on lakkana melko kevyt, eikä tukkaa saa helposti semmoseksi ”jähmeäksi” kun joidenkin super hold-lakkojen jälkeen. Plussaa myös kiilto-ominaisuudesta 🙂  

Arvosana asteikolla 1-5: 5! Annoin ensin 4,5, mutten keksinyt tästä oikeastaan mitään, millä voisin verottaa tuon 0,5p, joten täydet pojot!

Tuotteita myydään ainakin Sokoksella, Stockmannilla ja Anttiloissa, mikäli kiinnostaa! 😉

7 vastausta artikkeliin “Testissä Aussie Dual Personality!”

  1. Ihanaa että Aussielta on nyt tullu noita muotoilutuotteitakin! Millanen tuoksu noissa on? Merileväuute kuulostaa nimittäin aika… epäilyttävälta.

  2. harmi että aussien tuotteet sisältää parabeenejä ja että tuotteita kokeillaan eläimillä 🙁 jos nämä asiat olisi kunnossa käyttäisin aussieta

  3. Kävikö sulla ton muotovaahdon kanssa silleen että se miltein "suli" sun käteen, että ensin oli pallo ja sitten se meni ihan löröksi? 😀 mulle kävi niin.

  4. Maija: no kiva 😀

    Maaria: mun mielestä noissa oli aika neutraali tuoksu, sanoisinko että aika semmonen "perus muotoiluvaahdon" tuoksu 🙂

    Anonyymi: höh voi että, en itseasiassa tiennytkään 🙁

    Mirette: hmmm ei käynyt! kumma juttu, ravistit kuitenkin ihan reippaasti? :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.