Triwa Corniche Chrono!!

Tadaa, pääsin vihdoin päätökseen sunnuntaina mun Triwa-valinnan kanssa ja turkoosihan se lähti tilaukseen, vaikka teidän mielipiteet kommenttiboksissa olivat aika tasapuolisia niin turkoosin, kun lilankin välillä! 🙂

Triwan Facebook-sivuilta saa aina välillä urkittua (uutuuksien lisäksi) hyviä alekoodeja ja tällä kertaa siellä oli -20% äitienpäivä-alekoodi, joka koski tosin vain alla lueteltuja tiettyjä malleja. Eihän siinä tietysti mitään menetä, jos kokeilee onneaan ja koodi mama20 antoi tosiaan sen -20% alennuksen myös tuosta tilaamastani mallista ja postikuluthan kuuluvat Triwan nettikaupassa hintaan mukaan. Kello kustansi siis yhteensä 111euroa (normaalihinta 139e), eli kannatti kokeilla! 😉

Nyt vain odottelemaan uutta kesäistä rakkautta kotiinsaapuvaksi ja mikäli joku on kahden vaiheilla tilauksen kanssa, niin kannattaa vielä (ainakin yrittää) hyödyntää tuo -20% alekoodi!

7 vastausta artikkeliin “Triwa Corniche Chrono!!”

 1. Musta toi kello olikin nätempi!:)

  Luin tätä blogia kun aloit kirjottamaan niin olit laittanut: "Kun olin teini, niin saatiin vissiin pari varotusta kun pidin niin rajuja bileitä.. äiti ei tykännyt YHTÄÄN.. en ihmettele."

  :DD Niin piditkö omassa kämpässäsi bileitä vai kotonasi? Hassuu kuvitella susta että oot ollu bilehirmu:)

 2. Niin ja oot ihan eri näkönen blogin alussa, nyt susta on tulut ns. aikuisemman näkönen, kato vaikka 😀 Oot silti kyllä yhtä kaunis:)

 3. Harrastitko nuorempana kn kävit baareissa melkeen joka viikonloppu niin yhdenyönjuttuja? :DD Hihii ei oo kyl pakko vastata:)

 4. Anonyymi: JOO ahhaha! 😀

  Anonyymi: niin, onhan tässä tyyli vähän ehkä kehittynyt parin vuoden aikana 😀

  Mine: 🙂

  Anonyymi: no en kyllä vastaakkaan 😀

  Anonyymi: KIITOS 🙂 ja aivan ihana kesäkello! 😉

  JuicyCouture: toi on kyllä IHANA! Hyvä että sait alenkin vielä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.