Kesätuotteiden lempparit!

Tein listausta tämän hetkisistä lemppari-kosmetiikkatuotteista kesälle, eli tässäpä näitä 🙂 Tää mun kirjoitustila taas katkaisee nää kuvat tollein kivasti tuolta oikeasta reunasta, pitäis varmaan jaksaa tehdä tänkin ongelman eteen jotain, pelkään vaan että teen jotain korjaamatonta tuhoa tolle html-koodistolle, mikä on mulle ihan täyttä hepreaa..

Kesätuotteet hiuksille:

Redkenin Color Extend Sun-sarjan After-sun shampoon ostin syksyllä Hawaii-Tahiti-Aussi-reissulle sarjan syvänaamion kanssa ja toi 300ml pullo on melkoisen riittoisa ottaen huomioon, että pullo käväisi mukana myös helmikuussa Sydneyn ja Cairnsin auringossa ja mun lisäksi pulloa oli tyhjentämässä tuolloin myös Ronja. Redkenin shampoosta ja eteenkin siitä ihanasta naamiosta ei ole sanottavana muuta, kun pelkkää plussaa. Redkenit ovat tähän mennessä olleet mun ehdottomia lemppareita aurinkotuotteista, vaikka se hinta onkin sitten vähän korkeampi.. Hinta vaihtelee ostopaikasta riippuen, itse tilasin FeelUniquesta.

Davinesin SU/Wash Replenishing hair & body after-sun wash ja SU/Pak Nourishing replenishing mask aurinkohiuksille ovat täysin uusia tuttavuuksia. Davines ei ole aikaisemminkaan tuottanut pettymystä, eikä kyllä tälläkään kertaa! Parin pesukerran jälkeen voin vain kehua, shampoo on sopivan pesevä ja hoitoaine jättää hiukset ihanan tuoksuisiksi ja sopivan puhtaiksi, plussaa siitä, että tuote käy myös suihkusaippuasta! Hoitoaine jättää hiukset kivan pehmeäksi, tarkempaa arviota en osaa näin lyhyellä tähtäimellä sanoa.

Tigi Bed Head Some Like It Hot-seerumi on ollut käytössä muistaakseni nyt reilun vuoden, tosin käyttötarkoitusta vähän vaihdellen. Seerumihan on hieman öljymäinen ja ihan virallisesti siis lämpsuojan omaava seerumi, jonka tarkoitus on suojata hiusta kosteudelta ja kuumuudelta, esimerkiksi nyt sitten auringossa tai rautojen yms alla. Liikaa ton kanssa ei kannata läträillä, koska tukka menee helposti rasvaisen näköiseksi. Itse oon käyttänyt tota lähinnä silottamaan aamupörröä, latvoja ja suoristaessa hiusten pituuksiin suojaamaan raudalta. Mulla ei itseasiassa ole mitään hajua, onko tässä tuotteessa todellisuudessa UV-suojaa (todennäköisesti ei), vaikka tää nyt kuuluukin noihin Tigin nk. ”aurinkotuotteisiin”. Silottajana ja lämpösuojana toimii silti moitteettomasti! 🙂

Joicon K-PAK Sun Theraphy Protective Sun Milkin ostin myös talvella Aussi-matkalle, kun etsin mahdollisimman tujua suojasuihketta hiuksille aurinkoon. Toi on kyllä aika hoitava ja liikaa suihkittuna sai myös aika helposti aikaan rasvaletti-efektin, mutta hyvin ajoi asiansa!

Hiusten kosteutus ja muotoilu:

Davines Volume Boosting Moisturizing Mist lättänien hiusten kosteuttava tuuheutussuihke, joka tarttui mukaan Tallinnasta. Ihan paras tuote!! Suihkuta kosteisiin hiuksiin, pöyhi, muotoile haluamasi mukaan tai anna hiusten kuivua yön yli, aamulla on jokatapauksessa ihana iso tukka! 🙂 Oon jo alkanut metsästää Jyväskylästä jälleenmyyntipaikkaa tälle, etten oo sitten aivan pulassa, kun oon suihkinut tän loppuun..

Tigi Born To Rock takkuja selvittävä hiuksiinjätettävä suihke. Näiden teippipidennysten kanssa kaikki hoitoaineet muualle kun latvoihin laitettuna on kielletyt-listalla, etteivät teipit pääse löystymään, joten hiuksiinjätettävällä suihkeella saa ihan kivasti selvitettyä päällishiusten takkuja ja samalla annettua vähän kosteutusta. Tää on huipputuote myös aamupörrön taltuttamiseen! Omani olen tilannut BeautyBaystä.

Klippoteketin Styling mist-kuivashampoo, joka siis virallisesti on muotoilupuuteri(spray), jossa on ”bonus-efektinä” kuivashampoo-ominaisuus. Jokatapauksessa (edelleen) ihan paras aktivoimaan edellispäivän kampausta tai muuten vaan freessaamaan tukkaa, jossei nyt vaan jaksa raahautua hiustenpesulle, muttei silti halua näyttää ihan rasvaletiltä.. Ja tää ei ole hinnallakaan pilattu, pullolla on hintaa noin 4euroa. Tän löydettyäni hylkäsin mun aikaisemmat lempparit, eli hiuspuuterit lähes kokonaan, koska tää hoitaa saman asian paaaljon edullisemmin ja antaa kaupan päälle vielä puhtaamman tuntuisen tukan!

Iholle aurinkoon:

Yves Rocher Protectyl Vegtetal- aurinkoöljy SK6. Yvesin aurinkoöljyt (ja rasvat) ovat olleet meidän perheessä käytössä niin kauan kun muistan ja näistä onkin kerennyt muodostua aika legenda, varsinkin tosta tuoksusta 😀 Pienestä suojakertoimesta plussaa, mikä on sopiva varsinkin näin keväällä, kun ei tarvitse varsinaisesti vielä tujummilla voiteilla läträillä ja öljyähän suositellaan ensisijaisesti käyttämään ”jo aurinkoon tottuneelle iholle”, joten en nyt ehkä aloittaisi sitä auringonottoa tällä, koska öljyt ns. ”houkuttelevat” säteet iholle ja täten aurinkoon tottumaton iho palaa helpommin. Itselläni reippaasti pohjaa alla matkalta, joten iho kestää tällä hetkellä öljyjä paremmin.


Yves Rocher Monoi De Tahiti-Monoi-öljy. En raaski käyttää mun Tahitin tuliais-Monoita ennenkö oon lotrannut tän pois, joten kaivoin tän takasin käyttöön kylppärin kaapista. Niinikään aivan legenda jo lapsuusajoilta, tämän tuoksu on aivan ihana! Lisäksihän perinteistä Monoi-öljyä voi käyttää myös hiusten kosteutukseen ja iholle muutenkin, kuin vain auringossa, mutta kannattaa muistaa ettei tämä sisällä suojakerrointa. Silti passeli esimerkiksi aamu-tai ilta-auringossa suojakertoimen päällä käytettynä 🙂

Davines SU Tan Maximizer. Toista kesää lemppari! Tämäkään ei sisällä suojakerrointa, vaan on lähinnä rusketuksentehostaja, joten pelkällä tälläkään ei koko kesää pärjää. Tässä on plussaa tahmaamaton ei-öljymäinen koostumus, eli sopiva niinä päivinä, kun haluaa ennen töitä istua sen 15min parvekkeella ilman, että joutuu vaivautumaan erikseen suihkuun pesemään öljyjä ihosta. Ja tämähän toimii myös solariumissa! 😉

Siinä omia kesän lempparijuttuja, löytyykö teiltä samoja lemppareita tai onko vielä suositella näiden lisäksi jotain supertuotetta?

Ps. Ja joo, muistin taas miljoonannen kerran, että mun pitää lähiaikoina vihdoin ja viimein vuoden jahkailun jälkeen käytävä ostamassa sitä Poly Blonden auringossa vaalentavaa suihketta hiuksille!!! Siitä enemmän sitten, kun oon päässyt testailemaan 🙂

16 vastausta artikkeliin “Kesätuotteiden lempparit!”

 1. joko oot löytäny paikan missä myytäis tota davinesin lättätukka ainetta? mäkin haluun! Ja sitten sellanen että mä kans käytin joskus sillon sitä lorealin sublime solar hommaa joka vaalens hiuksia, ja oon ettiny tilalle vastaavaa. Nyt oon muutaman päivän käyttäny tota john friedan go blonder vaalentavaa suihketta (siitä löytyis siis myös shampoo ja hoitoaine), niin täytyy sanoa että kyllä on oma tukka vaalentunut selkeesti jo ihan parin käyttökerran jälkeen. tosin mulla ei ihan blondi tukka olekaan, että voi olla että vaikutus näkyy helpommin mun vähän tummemmassa tukassa. mutta plussaa siitä että löytyy ihan sokkarilta eikä tarvii lähtee kissojen ja koirien kanssa metsästämään. Ja tosiaan ois kiva jos kertoisit sitten myöhemmin lisää tosta vaalentavasta Poly Blondesta:) btw mitä se maksaa? tulipahan romaani, sori:D

 2. Mun poikaystävä osti just eilen 3 pulloa tuota klippoteketin kuivashampoota 😀 Se on niin hyvää (ja halpaa)!

 3. Hei! ootko sä saanut jo omasi ne beetakaroteeni kapselisi?

  Mietin vain et tilasin ne samana päivänä kun niitä täällä maisotit, mutta ei ole vieläkään kuulunut mitään. Tililtä on kuitenkin raha hävinnyt..Pelkään vain et jotakin meni pieleen ku sivut sillloin niin kovasti tilttailivat..

 4. Mä kyselin Yves Rocherin liikkeessä tosta Monoi de Tahiti-öljystä ja se myyjä sanoi, että öljy laitetaan vasta auringonoton jälkeen iholle, annetaan vaikuttaa ja pestään pois…en sitten tiedä 😀 mulla ja sulla on paljon samoja lempparituotteita, siksi aattelin vuorostani vihjata sulle mun uusimmasta rakkaudestani: tuuheuttavasta hiustuotteesta, Osiksen Body me-seerumista. En tiedä ootko koskaan kokeillut, mutta itse ostin pari viikkoa sitten Sokkarilta ja vaikka oon vannonutkin salt sprayn nimeen, niin tää on kyllä melkeinpä yhtä hyvä. Tuote lupaa siis jopa 100% enemmän tuuheutta (itse todellakin huomasin vaikutuksen) ja samalla lämpösuojan. Suosittelen 🙂

 5. Anonyymi kirjoitti…

  Hei! ootko sä saanut jo omasi ne beetakaroteeni kapselisi?

  Mietin vain et tilasin ne samana päivänä kun niitä täällä maisotit, mutta ei ole vieläkään kuulunut mitään. Tililtä on kuitenkin raha hävinnyt..Pelkään vain et jotakin meni pieleen ku sivut sillloin niin kovasti tilttailivat..

  Anonyymi, mulle kävi samallalailla. Maksun jälkeen näytti ERRORIA, mutta ajattelin et kyllä se tilaus varmaan meni perille, ei kuitenkaan menny. Laitoin sitten sähköpostia sinne ja seuraavana päivänä laittoivat kapselit tulemaan. 🙂 tänään kävin ne postista hakemassa ja yllärinä oli se, että kapselit menevätkin vasta 04/2010 vanhaksi. ELi ota ihmeessä yhteyttä sinne!

 6. Hei, oot tilannu Beautybaysta, ja multa se ei onnistu.

  Pitääkö enne tilaamista sähköpostiosoite vahvistaa vai mitä? 🙂

 7. Moikka! Mistähän päin Tallinnaa nappasit mukaas ton Davines Volume Boosting Moisturizing Mist putellin? Kaubamajasta? :)ja paljon oli hinta? kiitos jo etukäteen!

 8. Hei mikä se paikka oli mistä saa tuota davinesin rusketuksentehostajaa? ja minkä hintaista on?
  Toinen kysymys myös, että mistä oot löytäny poly blonden suihketta!!!:D oon ettiny joka paikasta varmaan vuoden ja musta tuntuu, että sitä ei valmisteta edes enää tai sitten oon kulkenu kaikissa kaupoissa silmät kiinni:D

 9. Tee taas sellanen postaus että mitä teet vuorokauden aikana, esim mitä teet nytkin?:D Tai kysymyspostaus!

 10. Tiia: hih, kiva että tuli tarpeen! 🙂

  heeka: HAHA!! siis mun piti laittaa se tähän, mut oon paasannu siitä niin paljon, että aattelin antaa nyt muille tuotteille sijaa ;D

  Anonyymi: joo mä kans halun testiin tota Freidaa! ja kerron toki poly blondesta, kun olen testaillut 🙂

  AnsQ: se on kylllä ihan best!!

  Anonyymi: olen saanut kyllä 🙂 kannattaa ottaa yhteyttä sinne päin, toivottavasti asia selviää!

  suski: ei hitto, siis kävin joskus viikkoja sit sokkarilla ja koitin muistella, että mikä tää sun osiksen tuote on ja koitin katella niitä eri purkkeja, mutta en löytänyt 🙁 pitää ottaa toi nimi ylös ja mennä sinne uudestaan! Tota Monoi-öljyä voi käyttää ihan tosi monella tavalla! 🙂

  Linsku: ei valitettavasti 🙁

  Anonyymi: joo olen saanut! tosi kummaa 🙁 toivottavasti asia selviää!!

  Anonyymi: siis ihan päivittäistavarakaupoista hiusväri-hyllystä 🙂

  Anonyymi: hmmm, mitä kummaa? kyllä sinne siis pitää kai luoda jotkut tunnukset, mutta ei mulla ole koskaan ollut ongelmia 🙁

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: JOO Kaubamajasta! Kaikki Davinesit oli jotain 10euron luokkaa, eli ei hinnalla pilattuja! 🙂

  reetta: se on muistaakseni 20-25e ja Jyväskyässä myy hius-ja kynsistudio Gristal 🙂 Ostin sokkarilta mun poly blonden, mutta sekin oli tosin ihan vika hyllyssä, lucky me! 😀 ehkä tähän mennessä ois tullut lisää!

  Anonyymi: joo voin tehdä 🙂

  Anonyymi: Jyväskylästä hius-ja kynsistudio Gristalista, muita paikkoja en tiedä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.