hejsan!

Oon tehnyt päähäni listaa ehkä tuhannesta postauksesta, jotka ovat mielessä, mutta se aika toteutukseen vaan on vähän kortilla. Tää työt+opinnot+oma elämä+ blogi-yhdistelmä ei oo aina mikään kaikkein toimivin, vaikka oonkin viimeiset kolme päivää lähinnä vaan lojunut kotona, kunnes sain tänään vihdoin aikaseksi mm. raahautua koulun kirjastolle palauttamaan ja samalla lainaamaan kasan kirjoja, joista pitäis saada vähän teoriapohjaa opiskelujuttuihin, yay!

Sunnuntai-vuoron jälkeen alkaa virallinen viikon LOMA, jonka tosin meinasin pakottaa itseni skarppaamaan noiden kurssihommien kanssa, koska oon tavallaan viettänyt lomaa nyt tän viikon. Tulisin jo hulluksi, ellen ois vihdoin ja viimein huomenna menossa töihin, jos mulla nyt syksyn suunnitelmat huomioon ottaen ylinpäänsä on syyskuussa se loput 3viikkoa mun kesälomasta, en oo oikein varma miten pärjään vaan tekemättä mitään.. Kotona tää menee aina tämmöseks sisällä kyyhöttämiseks ja kaikki aika valuu aina hukkaan, vaikka yrittää ”ihan kohta” saada jonkun oikeasti tärkeän asian aloitettua. No, ens viikoks onkin suunniteltu niitä esseitä sun muita enemmän kun tarpeeksi, eli ainakin hommaa aivoille!

Kaivoin koneelta jotain tämmösiä asukuvia muistaakseni viime viikolta?

Huivi ja nahkahansikkaat / Glitter, farkut/ JC, neule / Tallinnan torilta, kengät/ Converse

paparazziii.. 😀
Ihanaa, huomenna taas ekaa kertaa lähes viikkoon vuorossa oikeat vaatteet (eli lähinnä ei hupparia ja nuhjulegginssejä) ja vähän meikkiäkin naamaan! Ensi viikolla selviää parhaimmassa tapauksessa mun ”syksyn kohtalo”, eli ihan kamalaa preppausta ja (positiivista) jännittämistä siihen asti, iik!
Nyt iltapesulle ja nukkumaan, että jaksaa tykittää huomenna töissä! 🙂

2 vastausta artikkeliin “hejsan!”

  1. oisko sulla antaa mitään vinkkejä jamkin liiketalouden pääsykokeisiin, jotka kohta lähestyy? mitkä oli sun taktiikat ja miten valmistauduit matikkaan? 🙂 entä ootko voinut osa-aikatyöllä suorittaa sen lyhyemmän töharjoittelun vai aiotko suorittaa sen jossain muualla? ja mihin oot suuntaunut/ajattelit suuntautuu? 🙂

  2. Anonyymi: ei oikein muita vinkkejä, kuin että lue ne matskut MONTA kertaa! Ja ohjeissa (ainakin meillä) sanottiin, ettei yksittäistä numeraalista tietoa kysytä, mutta kappas-tottakai siellä kysyttiin juuri niitä, onneksi olin opetellut kaiken ulkoa. Matemaattinen osuus on siis loogista päättelyä vaativia tehtäviä, joihin ei oikein voi ennalta harjoitella, kannattaa vaan miettiä tarkkaan niitä "kompakysymyksiä" tai jättää vaan vastaamatta, koska muistaakseni vääristä tuli miinuksia! Osa-aikatyöllä voi kyllä suorittaa harjoittelun, mutta itse koin, että se ois ollut varsin hölmö idea, kun oon tehnyt omassa työpaikassa myymäläpäällikön hommia parina vuonna, eli uran kannalta kannattavaa hakea harkkaan paikkaan, johon ei välttämättä pääsisi ihan heti töihin 🙂 Palkaton harjottelukin varmasti palkitsee cv;ssä, mikäli pääsee paikkaan, johon on mahikset päästä valmistumisen jälkeen töihin ja tietty kerätä sitä kullanarvoista työkokemusta! Itse suuntauduin siis finanssialaan ja juridiikkaan, vähän myös markkinointiin 🙂 Tsemppiä pääsykokeisiin ja lukuiloa! Ja mulla on siis vielä harjoittelu edessä, luultavammin nyt syksyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.