nimesi.fi

Huomentaa!

Mua lähestyttiin Nimesi.fi-verkkokaupasta ja tarjottiin mahdollisuutta teettää nimikoru haluamallani nimellä tai sanalla, koska olin jo ajat sitten alkanut semmoisesta haaveilla. Valitsin laajasta valikoimasta ”Carrie-fontilla” siis oman nimeni ja oma koruni on 18karaatin kullalla kullattua sterling-hopeaa (pienellä fontilla, koska halusin korun olevan siro) ja löytyy siis tarkempien tietojen kera täältä. Valitsin korun pituudeksi 40cm mittailemalla ensin omia lemppari-kaulakoruja ja sopivahan tuo pituus olikin! 🙂 Verkkokaupasta löytyy fontteja ja malleja nimikoruihin aikalailla laidasta laitaan, hinnat vaihtelevat hieman mallien, materiaalien ja fonttien mukaan.

Oman koruni teettämisessä ja postituksessa meni pari viikkoa, kunnes perjantaina sain ihanuuden postiluukusta kotiin. Pitäisi varmaan vinkata korua mahtavana valmistujaislahjana, mutta teettämisajan pituuden vuoksi korua tuskin ehtii enää yo-juhliin mennessä saada, ellei halua antaa loistavaa lahjaa jälkitoimituksena, koska hyvää kannattaa aina odottaa 😉

Hölötin taas koko eilisen töissä ja mua ilmeisesti rankaistiin liiallisesta puhumisesta ihan järkyllä kurkkukivulla! Saa nähdä missä kunnossa kurkku on sen jälkeen, kun oon puhua pälättänyt kassalla non-stoppina vielä tän päivän ja huomisen.. Tervetuloa Glitteriin, kaikki tuotteet lähtee nimittäin osta 3 maksa 2 😀

Nyt sitä pikakahvia naamaan ja lähtövalmisteluihin töihin. Urkin eilen, että mun uus kahvinkeitin postitetaan välillä 27-30.6, en malta odottaa!! Pitää varmaan siihen asti pitää nenästä kiinni ja juoda tota nykyistä kuvitellen, että se nyt ois vaikka Starbucksin grande latte!

10 vastausta artikkeliin “nimesi.fi”

 1. noi sun ripset on ihan hullut! :O mä en pysty käsittämään että joku seerumi voi kasvattaa noin pitkät ripset.ne on aivan ihanat,voi että! 🙂

 2. oot vaan niin nätti että ihan melkein itkettää! 😀 tää sun blogi on noussu ihan lemppariblogeiks mun listalla! oon ihan totaaalisen kateellinen myös sun tyylille ja vaatteille!

  t. uusi lukija

 3. vitsi sinula on pitkät ripset. Tosi harvoin suomalaisilla on noin pitkät räpsyttimet….olen NIIIIIIIn kade

 4. Minna: kiitos 🙂

  Anonyymi: joo näin on 😀 tosin mun mielestä ne on aivan normaalit, oon kai tottunu..

  Hemppa: oon kyllä itse TOSI tyytyväinen tulokseen! 🙂

  Anonyymi: heh, kiitokset ja toivottavasti pysyt lukijana jatkossakin! 🙂

  Anonyymi: neulashiä vaan tilailemaan :D!

  Anonyymi: oon niin tottunu näihin, musta nää on nykyään niin normaalit 😀

  Jessica: kiitos, koru on kieltämättä ihana! 🙂

  Nips: eikös! 🙂

  windowpane: hih, pysyhän matkassa ja kiitokset! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.