tiedoksi

Pahoittelut niille, keille tämä pieni avautuminen ei ole osoitettu, mulla ei yksinkertaisesti riitä aika ja kiinnostus kirjoittaa tätä selontekoa tekstinä, joten kuvasin sen videolle. Tää saa olla eka ja toivottavasti viimeinen kerta, kun aihetta täällä käsittelen ja toivon, että pointti tulee kaikille selväksi.. 🙂

Toivottavasti ei tarvitse palata aiheeseen enää jatkossa, kivat viikonlopun jatkot!

Nyt töihin!!! 🙂

48 vastausta artikkeliin “tiedoksi”

 1. harmi, että sun piti tollainen video tehdä!

  en mä ymmärrä, että miten jotku ihmiset aina vaan jaksaa kitistä siittä, että joku on alipainonen jos huolehtii terveydestänsä urheilemalla ja järkevällä ruokavaliolla. melkein aina nämä henkilöt ovat itse jonkin verran ylipainoisia ja ovat yksinkertaisesti kateellisia, etteivät itse ole yhtä hoikkia ja eivät jaksa liikkua. mun äiti yrittää vaikka vähän väliä väittää, että mä muka olen laihtunut liikaa, jne. vaikka todellakin olen aivan normaalipainonen, ja myös painoindexi on normaali. äiti on vähän lihavampi, eikä liiku paljon olenkaan ja syö ihan mitä vaan…
  minusta sun videosta ja myös kuvista näkee aivan selkeesti, ettet ole yhtään alipainonen vaan terveellisen näköinen nuori nainen!

  jatka samaan tyylin, mä tykkään sun blogista!

  t: Mintze

 2. Ei voi kyllä taas tajuta mitä ihmisten päässä oikein liikkuu… Ite oon lukenu sun blogia pitkään enkä ole minkäänlaista äkkilaihtumista huomannut, joten asia taitaa todellakin olla aivan kuten sanoitkin eli joku heittää painokommentin ja joku sen nähnyt seuraa perässä jne. Huh huh.

 3. No huh huh. Mun mielestä sä näytät kaikin puolin terveeltä! Siis korostan terveeltä. Olen nähnyt niitä joille toi syöminen ja liikkuminen on todellakin ongelma ja sä et sellaiselta vaikuta vaikka oletkin "Hoikka". Ja nimenomaa sä vaan olet pienirakenteinen niin kuin sanoit, jotkut vaan on 🙂 Ja siitä pitäisi vaan olla onnellinen! Ei kannata tommosesta shaibasta välittää.

 4. No nyt kyllä oli vähän wtf-momentti! Mä oon aina katsonut, että sä oot kyllä niin terveen näköinen ja kokoinen. Ja paino tuossa sanassa terveen! Ja oot kyllä niin ihana ja aito oma itsesi, että taitaa nuo psk-puheet olla vain kateellisten puhetta!

 5. Voi sua, inhottavaa ku ihmiset puuttuu asioihin, joista ei mitää tiiä. Tsemppiä ja aurinkoista kesää 🙂 Jos saan toivoa, niin videopostauksia kaipailisin, nää on nii mukavia.

 6. Voi harmi että tuollaista olet saanut kuulla. Minusta näytät terveeltä ja hyvältä 🙂 Ja olen kyllä tykännyt niistä liikuntapostauksista. Toivottavasti asia jää nyt tähän. Hauskaa (joskin harmiksi hieman sateista) päivää!!

 7. anna kateellisten haukkua. oot ihan normaalinkokoinen! mulla oli sama juttu, kun aloin laihtumaan elämäntapamuutoksen myötä. oon myös lyhyt ja innostuin pitkän matkan juoksusta, joten sitä kuluttaa ihan eri tavalla kuin ennen. joillekin tää vaan tuntui olevan ongelma ja kateelliset ei vaan osanneet iloita mun hyvästä fiiliksestä. nykyään en jaksa välittää, kun itsellä on niin hyvä olo. tsemppiä iines ja toivon, että et anna typerien ihmisten ikinä lannistaa sua. 🙂

 8. voii iines. 🙁
  meinasin alkaa itkee ku harmitti niin paljon sun puolesta. Koita kestää, ei ihmiset voi alkaa täällä alkaa heittelee vaan omia päättömiä johtopäätöksiään.

 9. Täytyy nyt kommentoida, vaikka poistaisitkin tän heti. En usko että sulle ketään on sanonut ilkeilläkseen että oot laiha, ymmärrettävästi porukka jotka on seurannut sun blogia, ihmettelee kun olet laihtunut niin paljon, vaikka (en nyt sano mitään mielipidettä) ajattelevat että olit silloin jo hyvän painoinen. Mäkin välillä mietin että miten jaksat raskaiden työpäivien jälkeen mennä pitkiä lenkkejä, toivon ettet vaan sairastu anoreksiaan vielä!:( Mutta hyvää kevättä silti sulle.
  Vielä se että kun sanoit kehosi pyrkimään pitämään ton painon, niin tarkoittaako se että et saa syödä esim sipsejä kuin joskus tosi harvoin? Musta tuntuu että sun keho pitää tollasen paino´n siksi kun liikut ja syöt kevyesti!:) Mutta jos oot tyytyväinen itseesi, niin kaikki o hyvin! Itse ainakin pelkäsin että sairastut anoreksiaan, mutta hyvä jos näin ei oo.

 10. moikka!

  oon seurannu sun blogia varmaan puolisen vuotta enkä vielä kommentoinu, mut nyt on ihan pakko jättää kommentti 🙂

  siis ensinnäkin kiitos superkivasta blogista! tykkään tästä eritoten siks, että kaikista blogeista mitä seuraan, on sun blogi ehdottomasti maanläheisin!

  vaikutat tosi symppikseltä ja haluisinkin sanoo, että älä välitä noista ihmisten idioottimaisista painokommenteista! itse olen ollut koko elämäni painoindeksin alarajoilla, vaikka syön kuin hevonen. sitä massaa ei vaan kerry joillekkin, vaikka kuinka yrittäisi! tajuaako ihmiset, että laihuuden taivastelu loukkaa ihan yhtä paljon, kuin lihavaksi haukkuminen !? ihan käsittämätöntä, että ylipäätänsä tullaan aikuiselle (terveen näköiselle) ihmiselle tuommoisesta valittamaan. ja niinkuin sanoitkin, niin eiköhän se poikaystävä olisi jo kiikuttanut hoitoon, jos sille olisi tarvetta!

  isot tsempit sulle, varsinkin töiden ja koulun ja elämän yhdistämisen suhteen. samassa rumbassa itsekin muutaman vuoden olleena voin kertoo, että vaatii sisua ja tietynlaisen ihmisen, että sitä jaksaa!

  ps. sori tästä tuli nyt aikamoinen romaani, mut alkoi niin kovasti suututtamaan mitä kerroit 😀

 11. Voi Iines, voin vaan kuvitella miten turhauttavaa tuollainen on 🙁

  Ovatkohan nämä kommentoijat itse sitten jonkinasteisia sohvaperunoita, jos joku 10km lenkki (vaikka olisikin päivittäistä) on jo jotain mahdottoman kovaa reenaamista tms?
  Itse reenaan paljon, työnkin puolesta tulee päivittäin liikuttua vähintään se 2h, enkä pidä noita reenimääriäsi liiallisina.

  Uskoisinkin siis, että nämä ihmiset, jotka syyttelevät sinua ties mistä, eivät itse harrasta kovinkaan paljon liikuntaa.
  En vain keksi muuta selitystä 😀

  Koeta jaksaa ja hyviä treenejä jatkossakin!
  Ei ole rikos pitää huolta omasta terveydestään <3

 12. Kiitti tästä postauksesta, oonkin miettinyt että toivottavasti olet kunnossa!:) Mä en kyllä viitsi silti enää kommentoida mitään kun pelkään että ärsyynnyt jostakin

 13. Ihanaa että oot jaksanu tehdä tälläisen postauksen. itse olen myös hoikka ja olen aina ollut, mutta pituutta löytyy melkein 20 senttiä enemmän ja olen saanut kuulla siitä aika paljon. oikeasti kommentoijat ovat vaan kateellisia siitä kuinka toiset jaksavat liikkua ja pysyvät samoissa mitoissa!

 14. Kyllähän noita kapeakatseisia ihmisiä on jotka ei ymmärrä sitä että ihmiset on erilaisia ruumiinrakenteeltaan ja luustoltaan.
  Todennäköisesti nämä kapeakatseiset on niitä teinejä jotka luulevat olevansa aina oikeasssa koska ovat vaan niin tietämättömiä asioista eivätkä edes viitsi ottaa asioista selvää.
  Vertaavat varmaan itseään sinuun, jos niillä on mcdonaldsin sponsoroima pelastusrengas vyötäröllä niin sullakin pitäisi olla.

  http://mukavaamatkaa.blogspot.com/
  Ja mitähän mieltä nämä samat valittajat on Sadusta joka himo urheilija ja jolla kehon rasvaprosentti on tosi alhainen ja lihaksien erottuvuus on hyvä.

 15. Mun mielestä oot ihanan pirteä ja selvästi sinut ittesi kanssa, älä anna kommenttejen jatkossakaan lannistaa 🙂 Tosi monella on vaikea ymmärtää että lyhyellä ihmisellä on eri ruumiinrakenne ja että se pituuskin vaikuttaa esim painoon, sehän on päivänselvää. Kiitos kivasta blogista näin muuten, ja toivottavasti nämä spekuloivat ihmiset ymmärtävät lopettaa turhan mietiskelyn!

 16. Noita typeriä ihmisiä löytyy kyllä aina. Paino on jostain syystä asia joka kiinnostaa ihan jokaikistä. Mutta – oot just bra noin, älä välitä noist urpoist:)
  Ja niin.. Sulle Indiedaysin&Samsungin kuvahaastetta mun blogin puolella 🙂 hieman positiivisempaa sellaista!

 17. Voi hyvänen aika! Googlettakoot kaikki liikuntapiirakan kuvan ja kattokoot siitä että suosituksena on kestävyysliikuntaa (esim. juoksu) 2-3 kertaa viikossa 20min – 1 h kerrallaan + lihaskuntoa 1-3 kertaa viikossa 20 min – 1 h kerrallaan + tähän päälle vielä hyötyliikuntaa. Jotkut ne ei vaan tajua että ihminen voi liikkua ihan oman terveydensä takia 🙂

 18. mun mielestä et kyl oo missää vaiheessa näyttäny liian laihalta 😀 ihan normaalipainoselta näytät.

 19. mietin ihan sikapitkään mitä kommentoisin tähän.. ku teki vaan mieli kommentoida 🙂 Mun mielestä Iines oot ihan älyttömän kaunis ja just passelin kokonen ;)! Ite oon suaki lyhyempi ja pieniluinen ja tiiän että oon tosi pikkunen (asia josta moni on huomauttanutkin) ja sellaiset "laihdutatko? miksi liikut niin paljon?Miten olet noin pieni?" kommentit ärsyttävät minua. Olen pieni ihminen enkä tarvitse niin paljon energiaa kuin isommat joka selittää pienemmät ruoka annokseni.. itsekkään en ole koskaan laihduttanut, enkä tule laihduttamaan 🙂 Elä välitä tuommoisista kommenteista! Tsemiä ja superhauskaa ja antoisaa kesää 🙂

  t: Ilona

 20. jahas, en sitten enää kommentoi mitään.

  Ps.. aina selität kuinka oot pirtee ja ilonen, mutta kaikissa videoissa jotka oot tehnyt oot aina silleen nukahdan tähän paikkaan, inhoon teitä blogilaisia

 21. oon seurannu sun blogii kyllä ihan alkuajoista ja piti iha palata kattoo 2009 et miltä näytit sillo 😀 ja ku katoin niin olit kyllä paljo isompi sillon, ja herrajestas sun tissit näytti isoilta sillo 😀 mut siis terve tyttöhä sä oot, hoikistunu vaan mikä on iha normaalii, mulla on aivan sama tilanne käyny. En ees tosin tykkää kattoo omia kuvia 3 v takaa
  Hyvää viikonloppua 🙂 Huippu blogi!

 22. Ei sun tarvii selitellä typerille anonyymeille. Sä oot vaan terveän näköinen tyttö, aina ollutkin 🙂

 23. ihana ihana iines!! oon vasta ruvennu lukemaan sun blogia mutta tästä on kyllä tullu mun lemppari blogi 🙂 nykyään tosi raskas elämän tilanne niin kun kattelen noita sun videoita ja luen sun kirjotuksia niin päivä piristyy! jatka samaan malliin 🙂

 24. Kiitos tosi kivasta blogista ja video oli mun mielestä todella asiallinen. Tylsää, että toiset jaksaa huolehtia niin kovasti muiden ihmisten asioista. Oot terveen ja hyvinvoivan näköinen, jatka samaan malliin 🙂

  Mulla olis sulle myös yksi kysymys. oon tulossa miehekkeeni kanssa tässä kesäkuussa yhtenä viikonloppuna Jyväskylään ja haluisin tietää, et mikä olis sellanen hyvä yökerho, johon kannattaisi mennä? En haluu mihkään kauheeseen teinihelvettiin 😀 Eli siis oon vuosimalli -87 ja mieheni -83 🙂

  Kiitos paljon etukäteen!

 25. Sulla oli ennen mun mieelstä hienot isot rinnat ja olit terveemmän näkönen – tää on vaan mun mielipide:D

 26. Mitä vittua onko silloin riski sairastua anoreksiaan jos omaksi ilokseen käy työpäivän jälkeen lenkillä? No huhhuh.

  Ite ainaki tykkään töitten jälkeen liikkua ulkosalla, ihan vaan jo siksiki että jos töissä on raskasta ja joutuu koko päivän olemaan sisällä niin vähän virkistyy mieli ja tuleehan siinä samalla sitten liikuntaaki.

 27. Hei,

  On hyvä laittaa "luu kurkkuun" kerralla ilveilijöille. Joku ihmeen pakko on aiheuttaa pahaa mieltä ja tätä en ymmärrä. Sun blogi on tosi jees, raikas ja hyviä juttuja sisältävä. Pää pystyyn, keep it going, äläkä anna sijaa näille. Hyvää jatkoa sinulle.

  Terv. Painoindeksillä "lievästi lihava"

 28. Mä näin sut eilen Glitterissä, ja mun mielestä oot kanssa ihan normaalin kokonen, varsinki kun olet tuon pitunen. ihmiset ei varmaan ees ymmärrä näitä kuvia kattoessa minkä kokonen sä oikeesti oot. Mutta jatka samaan malliin 🙂

 29. Musta ainaskin oli vähän outoa että laihduit nätin normaalipainoisesta alarajoille. JA KYLLÄ laskin sun painoindeksin kun kerroit painosi ja pituutesi aijemmin. Ja jos painaisit, oliko se yhden kilon vai kaksi vähemmän, olisit alipainoinen. Onpas kauheeta jos susta ollaan huolissaan, siis suomalaiset on niiiin ilkeetä porukkaa kun on huolissaan, huhhuh

 30. I feel you Iines!
  Kun itse aloin jälleen harrastamaan säännöllistä liikuntaa, laihduin aluksi aika nopeasti. Mutta palauduin itseasiassa juuri siihen painoon mikä minulla oli parin opiskeluvuoden alussa ollut. Sain siis lisää kiloja kun en liikkunut juuri ollenkaan, kulutin vain lukusalien penkkejä ja söin valmisruokaa. Laihtumiseni jälkeen aloin saada kommentteja siitä, kuinka olen ihan kamalan laiha ja syönkö yhtään mitään ja jopa tultiin päin naamaa kysymään että voinko hyvin,olenko sairastunut. Kaikki nämä kommentit puolitutuilta, jotka itse voivottelivat liikakiloistaan suureen ääneen. Kun taas perheeni, joka tiesi ns. normaalipainoni, totesivat vain että olen taas alkanut urheilemaan kun olen hoikistunut. Summ summarum, älä välitä! Tärkeintä on että itse tuntee olonsa hyväksi ja läheiset ne aina parhaiten tietävät jos jokin alkaa menemään vika suuntaan. Vielä lisäys että mielestäni olet aivan terveen näköinen ja urheilullinen nainen.

 31. Mäen ymmärrä miksi muutamat täällä väittää et tissit olisi pienentynyt huomattavasti parin vuodenaikana kun et sä mikään povipommi ole koskaan ollut, just sopivan kurvikas/muodokas kokoonsa nähden.
  http://4.bp.blogspot.com/_mMVLgQp5XJo/SfW0qM0sYzI/AAAAAAAAAto/3Fjfu3Nx_C0/s1600-h/%C3%B6ljyy.jpg
  http://3.bp.blogspot.com/_mMVLgQp5XJo/Sryojt6Ws9I/AAAAAAAAD6I/9qWjgXu3qfY/s1600-h/matka4.jpg
  http://2.bp.blogspot.com/_mMVLgQp5XJo/TEbqypPPuBI/AAAAAAAAGMs/TBIge008hes/s1600/ke2.jpg
  http://2.bp.blogspot.com/_mMVLgQp5XJo/TL5xENnhzHI/AAAAAAAAG1Q/ccZJucBQ5Tc/s1600/Image130.jpg

  Iineshän se parhaiten tietää oman kroppansa muutokset viimevuosilta onko ne tissit pienentynyt merkittävästi, mut eipä ne nyt kovin suuria muutoksia koe vaikka vähän laihtuisikin ja rasvaa palaisi.
  Mut ei siitä haittaa ole jos vyötärö erotuu paremmin ja mahaläskit pienenee, suotta sitä mukana mitään ylimäääräistä kantaa.

 32. no huhhuh. musta ainakin näytät nyt enemmän siltä, millaisena sut oon tottunut näkemään, koska oot aina ollut siro ja sellainen soman näköinen, ja joskus blogin alkuaikoina et kai juurikaan liikkunu, niin ei mikään ihme sinänsä et eron huomaa, mutmut. terveeltähän sä näytät, en tajua miten voit ees joutua selittämään tuollaista settiä, koska oot kuitenkin kaukana alipainoisesta (siis sellaisesta riutuneesta) en mä tiedä, ehkä ihmiset on nykyään niin läskejä/laiskoja, et sunkin liikuntatottumukset vaikuttaa niiden mielestä hulluilta 😀 mut se ei kyl oo asia, josta sun tarvii stressaa, et toivottavasti jatkossa vähenis noi kommentit, tai pystyt jättämään ne huomioimatta.

 33. oot just tosi ihana<3 ja terveen näkönen ja just täydellinen. paljonko painat jos oot 156 senttii pitkä? 🙂 itekki oon vaa 159 ;D

 34. Anna olla, jätä noi kommentit huomiotta. Mäkin olen koko elämäni ja varsinkin nyt kun olen laihtunut alle 50kg (oon 170cm pitkä) eli todellakin alipainoinen! Tiedän sen, mutta tunnen oloni kropassani hyväksi ja viis veisaan muiden "ala syyä, hyi kun sä oot laiha" -kommenteista. Mä tiedän että oon hoikka, mutta olen siro, enkä anorektisen laiha! En voi mitään ruumiinrakenteelleni, vaikkakin olen onnellinen että tällaisen kropan olen saanut. Toki toivoisin hieman enemmän naisellisia kurveja, mutta eiköhän niitäkin ala iän myötä tulla =)

 35. Musta oot laihtunut aika paljon, mut ihan hyvä sit vaa jos tykkäät 😀

  anonyymi/ HYI! ootko kyylännyt iineksen tissejä ja valkannut oikein kuvia.. joo moroo, hyi

 36. Tsemppihalit!Olet niin kaunis ja terveen näköinen nainen ja onneksi tiedät sen itsekin!Ymmärrän, että kateellisten/skitsojen kommentit vituttaa(iteki olisin jo niin täynnä varmaan)mut yritä vaan olla välittämättä, sulla on niin ihana blogi, mitä lukee aina mielellään ja mistä saa paljon hyviä vinkkejä!Kiitos siitä, keep up the good work 🙂

  -Pitkäaikanen lukija/laiska kommentoija

 37. Tsemppihalit! 🙂 Oot todella kaunis ja terveennäköinen nainen ja onneksi tiedät sen itsekin.Varmsti kateellisten/elämäänsä täynnä olevien ihmisten kommentit vituttavat(ite olisin varmaan jo niin raivona) mut yritä vaan olla välittämättä, nimittäin pidät niin ihanaa blogia, mistä saa mm. paljon hyviä vinkkejä(enemmän ku naistenlehdistä)!keep up the good work

 38. No onpa tyhmää, että jouduit tällaisen postauksen tekemään /: Mulla tuli ihan tippa linssiin sun puolesta.
  Toivottavasti kaikki, joilla ongelma ton asian suhteen on, tajuaa lopettaa sen tähän! Tsemppiä sulle (:
  Ja mä en oo ikinä tienny, että sä oot 156 cm pitkä! 😀 Se on ihanaa, koska mä oon 155.5 cm itse, ja tuntuu siltä, että kaikki about saman ikäluokan ihmiset huitelee sen vähintään 10 cm korkeammalla! Hahah.

  Mutta, jatka liikkumista ja elämistä tuolla tavalla, mikä saa sut pysymään paremmilla fiiliksillä ja ei-väsyneenä, kyse on kuitenkin sun elämästä, ja teet just niinkuin haluat! (:

 39. Joo.. ne ihmiset varmaan ihan kateuttaan, ilkeyttään ja vihaansa sanoivat sulle tosta.

  …. tai sitten ihan huolestumisesta

  VOIKO OLLA !!! :OO Huh

 40. Anteeks vaan, mutta mua kävi naurattamaan tää koko juttu. Sie et oo kovin pitkä ja näkeehän sen että oot ruumiinrakenteeltas pienikokonen. Ja ihminen laihtuu kasvoistaan ensiksi.

  Älä kuuntele muitten höpinöitä, että oisit liian laiha. Kroppa kyllä ilmottais sulle jos laihtuisit liikaa tai asiat ois pielessä. Näytät upeelta! 🙂

 41. Höh, et sä mikaan alipainone varmastikkaa oo! ihan terveeltä näytät 🙂 noh, antaa kateellisten nalkuttaa :))

 42. Kiitos kaikille kommenteista tänne! 🙂

  Korjaisin kuitenkin vielä pari olettamusta..

  "
  Anonyymi Anonyymi sanoi…

  Täytyy nyt kommentoida, vaikka poistaisitkin tän heti. En usko että sulle ketään on sanonut ilkeilläkseen että oot laiha, ymmärrettävästi porukka jotka on seurannut sun blogia, ihmettelee kun olet laihtunut niin paljon, vaikka (en nyt sano mitään mielipidettä) ajattelevat että olit silloin jo hyvän painoinen. Mäkin välillä mietin että miten jaksat raskaiden työpäivien jälkeen mennä pitkiä lenkkejä, toivon ettet vaan sairastu anoreksiaan vielä!:( Mutta hyvää kevättä silti sulle.
  Vielä se että kun sanoit kehosi pyrkimään pitämään ton painon, niin tarkoittaako se että et saa syödä esim sipsejä kuin joskus tosi harvoin? Musta tuntuu että sun keho pitää tollasen paino´n siksi kun liikut ja syöt kevyesti!:) Mutta jos oot tyytyväinen itseesi, niin kaikki o hyvin! Itse ainakin pelkäsin että sairastut anoreksiaan, mutta hyvä jos näin ei oo."

  Syön kyllä sipsejä ihan viikottain, joskus parikin kertaa. En oikein tiedä mistä tämä olettamus on lähtenyt käyntiin, että "söisin kevyesti/vähän/tarkkailisin syömisiäni", koska syön aivan normaalisti mitä nyt sattuu milloinkin tekemään mieli. Ainut muutos, minkä olen tehnyt ruokavaliooni viimeisen 2v aikana on se, että jätin einesruoat pois ja pyrin valmistamaan kaiken ruoan itse, enkä nouki pakastealtaasta. Eli on täysin höpöhöpöä, että söisin millään tapaa kevyesti.. Olen aina ollut hoikka ja mikäli liikun edes vähän, voin kyllä syödä ihan mitä vaan lihomatta 🙂

 43. Ja anonyymille, kuka kysyi hyvää baaria Jyväskylästä niin tämä vastaus tulee (valitan!!) nyt vähän viiveellä, mutta suosittelisin ehdottomasti joko Bra:ta tai Shakeria! Kummatkin aikalailla "meidän ikäluokan" paikkoja! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.