blond spray

Tänään ois vielä edessä vika työvuoro ennen lomaa ja huomenna yks tapaaminen, jonka jälkeen pääsen loikoilemaan viikoksi! Ainiin paitsi lupasin olla ahkera koululainen ja pakertaa niiden kouluhommien parissa ens viikon, mutta onneks noita kirjoja ja valmiita oppareita voi lukea myös esimerkiks partsilla, mikäli se luvattu helleaalto nyt sallii saapua!

Kävin tosiaan viime viikolla samalla reissulla, kun metsästin maidonvaahdotinta, nappaamassa myös vikan Schwarzkopf Blonde-sprayn Sokoksen hyllystä. Pyörin siellä kemppa-osastolla varmaan se 10minuuttia, ennenkö muistin mitä mun oikeasti piti mennä hakemaan ja myyjä itseasiassa hämmästyi, että olin kyseisen tuotteen vielä sattunut hyllystä löytymään. Itse taas ajattelin, että ois enemmän kun itsestäänselvyys, että noita suihkeita olisi tähän aikaan vuodesta hyllyt pullollaan 😀 Sokokselta kuitenkin sanottiin, että tuotteeseen on kai lähiaikoina tulossa täydennystä ja pullolla oli hintaa se 8,90euroa.

Kyseessähän on siis vetyperoksidia sisältävä suihke, joka vaalentaa hiusta jopa pari astetta ja aktivoituu siis joko auringon tai föönin lämmöstä. Aikaisemmin sain metsästää kissojen ja koirien kanssa eri alekoreista niitä Lorealin vastaavia mömmöjä, joiden tuotanto lopetettiin joskus jo varmaan pari vuotta sitten. Nyt mun pulma on kuitenkin ratkaistu ja odottelenkin tän mun juurikasvun taas vähän kasvavan, että pääsen testailemaan tätä uutta suihketta 😉 Helppo tapa pidentää tyvivärjäys-väliä varsinkin näin kesällä.

Lainattu täältä:

Schwarzkopf Blonde Blond Spray


Koe vaaleiden hiusten luonnollisen pehmeä kesäinen hehku! Hiuksesi näyttävät auringon vaalentamilta – poikkeuksena on kuitenkin, että tätä suihketta käyttämällä vältyt hiusten kuivumiselta ja pörröttymiseltä. Päätä itse hiustesi vaalennustaso vaalentamalla kaikki hiukset tai korostamalla vain yksittäisiä hiussuortuvia.
Muutu hiekkarantojen vaaleaksi kaunottareksi silloin kun itse haluat!

Löysin todella hyvän ja kattavan tietopaketin tuotteesta täältä, kannattaa katsastaa! 🙂 Kerron testituloksia heti, kun pääsen tuotetta itse testailemaan.

Vastailen kommentteihin taas joskus ensi viikolla, kun oon saanut muut tärkeät hommat alta pois. Ihanaa 6h päästä voin jo sanoa, että HELLO LOMA!!

10 vastausta artikkeliin “blond spray”

 1. Mä käytin tuota suihketta ylä-asteella ja kaikki kyseli miten sun hiukset on vaalentuneet noin paljon! Vastasin vaan että auringossa, kun en halunnut myöntää totuutta. En tajua 😀

 2. John Friedalta on tullut samantyylinen tuote, ite aattelin kokeilla sitä sitten kun tyvikasvu alkaa näyttää siltä että jotain pitäis tehä.. 😀

 3. Itse ostin kanssa tota ja käytin joku 3 kertaa mutta eipä se sitten loppujen lopuksi hirveästi vaalentanut. Nyt odotan aurinkoisempia kelejä ja sitten ruiskin päälle jos vaikutus olisi parempi 🙂

 4. AnsQ: eikä, hahahah 😀 Sillon oli kyllä itse jos kukin vielä vähän höpsö :D:D

  elisse: Aijaa! oisinkohan muuten kenties nähny jossain lehdessä siitä, hmm, pitää hamstrata semmonen seuraavaksi! 🙂

  Mirette: höh, aktivoitko sen kuitenkin vielä föönillä? 🙂 Toivottavasti seuraavalla kerralla jo tapahtuu jotain! 🙂

 5. Tuota on tullut pari kertaa käytettyä mutta en oikein ihastunut. Ärsytti päänahkaa ja kai mulla on sitten punapigmenttiä koska parin viikon sisällä suihkimisesta hiukset alkoi taittaa punaiseen (tosin muut vaalennusaineet ei oo aiheuttanut tätä eikä tota kutinaa). Mutta kerro sitten miten sulla toimii! Ja hmm kiva kuulla tosta John Friedan versiosta, pitääpä etsiä käsiini 🙂

 6. Manna: no voi, kaikilla ei ilmeisesti toimi niin hyvin. Mulla kävi toi punaisuus-juttu myös, arvelin että se johtu vaan siitä kun se ekalla kerralla vaalensi niin lievästi, mutta muutaman kerran kun käytti, niin lähti onneksi pois! 🙂

  ANonyymi: vasta parin kuukauden päästä 😀

 7. Ootko huomannu, että tuo suihke alkaisi kellertää hiuksia? Oon pähkäilly ton suihkeen ostamista, mutta kammoan sitä kellertävää blondia. Varsinkin kun on saanut vihdoin kivan tuhkan sävyn hiuksiin 🙂

 8. Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: en tiedä itseasiassa, kun en oo vielä testannut tota! Outoa, sit vaan pitää laittaa hopeashampoo hommiin! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.