pari mekkoa..

Sorruin loppuviikosta toistamiseen siihen Nellyn alekoodiin ja pistin pari mekkoa tilaukseen, toisen varalle siskon yo-juhliin ja toisen ihan vaan siksi, että olin jo aikaisemmin ihaillut sitä Nellyn mainosbanneristä ja se oli jo sillon keretty myydä loppuun. Onni kävi kuitenkin nyt, kun niitä oli vihdoin saatu lisää varastoon! 🙂

Yksiolkaiminen kukkamekko löytyy siis täältä ja Jeane Blushin toinen taas täältä (en oikein osannut päättää minkä värinen toi on :D). Nyt ois parempi toivoa, ettei paketti eksy matkalla tai muuten vaan myöhästy ja alkais olla asu koruja lukuunottamatta jo aikalailla kasassa!

Nellyn alekoodi tosiaan vielä tänään ja huomenna toiminnassa, eli yli 40euron ostoksista saa 20euron huisin alennuksen syöttämällä kassalla koodin PyTT69uR lahjakortti/alennuskoodi-kenttään! Nellyhän tarjoaa vielä heinäkuun loppuun asti ilmaisen toimtuksen ja palautuksen, joten kesän juhlavaatteet voi tilata vaikka kotiin sovitettavaksi ilman lisäkuluja, kuten mä tein parille kengille 😉

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

14 vastausta artikkeliin “pari mekkoa..”

 1. JOO! 😀 eri päivinä kun tilasin, niin toimi! olin klikkailemassa jo lisää koriin, mutta ei näköjään toiminut enää kun oli vielä samoilla tunnuksilla kirjautuneena, ehkä olisi toiminut jos oisin välissä loggautunut ulos. Ja tottakai vieläkin ehdin tilailla, hehheh ;D

 2. ANonyymi: tottakai! miksei voisi? 🙂 tai siis toivottavasti, ellei kahdet tilaamani kengät nyt satu olemaan just täydelliset! Mutta en siis näe syytä miksi ei voisi palauttaa, ovathan tuottet kuitenkin normaalihintaisia, joten ei kai tuo alekoodi vaikuta asiaan 🙂

  Toinen anonyymi, kokeile kirjautua ulos, niin saat koodin varmaan taas toimimaan! 🙂

 3. Buu mulla ei onnistunut alekoodin käyttäminen uudestaan ja tein siitä huolimatta VAHINGOSSA tilauksen nellylle, vaikka piti tilata vain jos se koodi käy..Hupsista

 4. Hei Inuli!
  Anteeksi että vastaan anonyyminä. Ihana tää sun blogi. En voi uskoa että saat kommentteja alipainosta kun ethän sä näytä liian laihalta vaan ihan sopivan hoikalta urheilijatytöltä, joka vaan pukeutuu muodikkaasti ja pitää huolta itestään terveillä elämäntavoilla. Älä välitä vöyhkääjistä, ei susta tuu anorektikkoo tekemälläkään. Näkeehän jo sun kasvoista ja kropasta että sulla on lihaksia ja ihonväri on terve toisin kuin liian laihoilla kalpeilla laihduttajilla joilla ei riitä energia liikkumiseen. Hyvää kesää ja jatka vaan liikkumista!!!

 5. tämmönen kysymys ku mulla on nyt ensimmäistä kertaa nää crestin advanced whitestripsit hampaissa ni kuuluuko näiden vaahdota?=D mulla on ihan valkosta vaahtoo noiden liuskojen sisällä..

 6. Suuren suuri kiitos Iines tartuttamastasi Triwa-kuumeesta! 😉 Oma pinkki Triwa kotiutui Nellyltä, ja poikaystäväni jo tiedustelikin, aionko enää ikinä ottaa sitä ranteestani. En <3

 7. AnsQ: höh outoa, ehkä olit jäänyt jotenkin sisäänkirjautuneeksi! Mut ehkä toi nyt ei oo niin suuri paha 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Jennym: joo siis kyllä se mulla myös vaahtosi tavallaan kun alkoi aktivoitua se aine syljen kanssa 🙂

  Noora:haha, Triwa-kuume on kyllä TOSI tarttuvaa! 😀 itse sain tartunnan öö 3,5v sitten ja vielä ollaan Triwa-hulluja hahah! 😀

 8. Mulla ei onnistunut uudelleen tilaus : ( Vaikka tilasin tolla koodilla heti sen ekana päivänä. ja nyt yritin : ( Ei onnaa….

 9. Anonyymi: koodi ei ole enää tänään voimassa, joten ei ihme ettei onnistunut 🙂 itselläni onnistui kuitenkin käyttää koodi kahteen eri tilaukseen.

 10. Mulla löytyy myös toi vasemmanpuoleinen mekko ja se on kyllä ihana ja pääsee ahkeraan käyttöön vaikka se olikin odotettua tiukempi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.