Killahin Fijit Brandosilta

Mulla on lauantaina tiedossa siskon ylioppilasjuhlat ja oon jo muutaman viikon kriiseillyt asun kanssa.. Mekko on ”tavallaan” jo päätetty (kunhan posti vaan tuo sen), mutta lyödään vaikka vetoa, että mielipide senkin suhteen muuttuu vielä sen muutaman kerran, kun eteen osuu muutama sata kertaa kivempaa yksilöä tuolta oman kaapin perukoilta. Noh, mun suurin ongelma on tällä hetkellä kengät.. En tietääkseni omista tällä hetkellä esimerkiksi yksiäkään (juhlallisia) sandaaleja, puhumattakaan nyt mistään korkokengistä, jotka ois mun jalalle sopivia, eli viimeisenä (pika) vaihtoehtona on vaan tyytyä joihinkin noista mun baltsuista omasta takaa, vaikka ois tietty kerrankin kiva laittaa jalkaan jotain vähän vähän erilaista.

Viime viikolla löysin kuitenkin tähän asti parhaimman vaihtoehdon kenkiin ja eksyinkin samalla varmaan elämäni ensimmäistä kertaa selailemaan Brandosin valikoimaa (kolmevitosia, yay!!).

35-kokoisia kenkiä löytyi nääääin iso valikoima ja tilaukseen lähtivät siis ylläolevat ihanat Killahin Fijit! Ja ois parempi olla perillä ennen lakkiais-lauantaita, tai oon tavallaan pulassa tai sen kakkos-vaihtoehdon armoilla. Postikuluja Brandosilta ei tullut, eli kengille tuli hintaa 79euroa. Josseivat ole sopivat, niin lähtevät sitten palautukseen! Onneks tää on nykyään näin helppoa, ei tarvitse edes kaupungille raahautua 😀 Nyt vaan odottelemaan kenkiä ihan lähipäivinä saapuviksi!

Ps. Mulle tulee näistä niin mieleen yhdet Spiritin korkkipohjakengät, jotka mulla oli joskus yläasteella 😀 Harmi vaan mun äiti on varmaan heittänyt ne roskiin jo varmaan vuosia sitten, ne ois menny näköjään ihan ”uusistakin”, haha!

Kohta Viivin kanssa ulos ottamaan aurinkoa!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19705972)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

8 vastausta artikkeliin “Killahin Fijit Brandosilta”

  1. Toivottavasti ehtii perille, kun torstaina on kuitenkin pyhäpäivä :/

  2. Paubella: jess, toivotaan… 😀

    Anonyymi: tilasin jo hývissä ajoin viime viikolla, eikä kyllä vielä tänään tullut, mutta pitää toivoa, että viimeistään perjantaina tai oon pulassa 😀

  3. Tilasin nellyltä samanlaiset bikinit kun suä tilasin ne wonderland, iines=) Niin ne tuli tänään, niin onko sustakin bikineitten yläosan kiristysnauha sellanen että sitä saa kiristää vaikka miten paljon, koko ei oo liian iso, mutta silti kiristysosa niin kireellä kun saa:D ihanat kengät muuten

  4. Anonyymi: hmmm, oon vaan aina sitonut ne takaa kiinni tarpeeksi kireälle, enkä sen koommin miettinyt, että onko se kuinka kireällä, mutta onneks noi voi periaatteessa solmia niin kireälle kun haluaa 😀 ne biksut on parhaat, just päällä itseasiassa, haha!

  5. Oi, onpa nätit kenkulit! Ihana pohja ja ihana väri. 🙂 Paljon noissa on korkoa? Sustahan tulee pitkä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.