Mun helteen pehmentäneet aivot eivät kykene nyt normaaleihin löpinä-postauksiin, mutta tulin näin pikaisesti ilmoittamaan niille, ketkä eivät ole huomanneet mm. sivupalkin muutosta, eli Paubellan blogi löytyy nykyään taas bloggerin alta täältä osoitteesta! 🙂

8 vastausta artikkeliin “”

 1. Helteestä (ja auringosta) puheenollen, mä ostin myös tänään niitä BetaGranat kapseleita Sokokselta. Toivotaan, että se vähän helpottaisi ruskettumista ja ehkäisee palamista. Oletko sä ollut niihin tyytyväinen?

  Huh, ihana keli, toivottavasti ei yllä ukkonen tänne :))

 2. Little M: hah, mä taas toivoisin ukkosta, niin sais vähän jännitystä iltaan! 😀 Oon joo ollut tyytyväinen, tähän mennessä en ole mitään huomattavaa eroa huomannut tavallisiin karoteeni-tabuihin, kun söin niitä aikalailla putkeen muutenkin koko talven, mutta voisi arvioida nyt kesän mittaan uudestaan! Kerro säkin sitten ihmeessä jos huomaat tehoa 🙂

 3. No joo, mä lähden just pyöräilemään Palokkaan, joten saisi ukkonen pysyä vielä pari tuntia poissa 🙂 Tulkoon vaikka sen jälkeen! Pitänee kertoilla kokemuksia, kun mulla on vähän helpommin palavaa sorttia tämä iho. Ostin myös samalla Reformin porkkanaöljyä, joten siitäkin voisin kirjoitella, kunhan olen sitä jonkin aikaa testaillut.

 4. Paubella: ♥♥♥

  Little M: joo porkkanaöljy kiinnostaa myös 🙂

  linda: ei? 🙂

  Anonyymi: oon lomalla.. 🙂

  -Suvi: kiitokset! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.