sunshine

Pahoittelut pienestä hiljaisuudesta, mulla on ollut viime päivät kaikenlaista hommaa ja koska tää (huomenna loppuva) viikon loma on tosiaan mun kesän ainut jonka sain mahdutettua aikatauluun ennen syyskuuta, oon pyrkinyt käyttämään tän kaiken ajan mahdollisimman viisaasti, eli lähinnä pois blogista 🙂

Lauantaina juhlittiin siskon yo-juhlia, josta lähtien oonkin lähinnä löhönnyt kotona ja kerännyt voimia keskiviikkona alkavaan työ-rymbaan.

Ja sata kuvaa lauantailta..

Noi mun uudet kengät kerkes nippanappa perjantain postin mukana ja koko 35 oli noista ihan just ja just sen kokoinen, ettei kenkä lentänyt jalasta. Tosin sain kyllä säätää noi nilkkaremmit kaikkein kireimmälle, toivottavasti ne nyt ei löysty yhtään. Hain perjantaina samalla myös kahdet muut kengät postista lojumasta, joista toiset lähti suoraan palautukseen. Ihme kyllä toiset oli just ja just sopivat huolimatta siitä, että koko oli 36.. Kuvaa tulossa myöhemmin 🙂
Mekko/ Nelly, korut/Glitter, laukku/LV, kengät/Brandos(Killah)

Vietin lauantaina todellisen luxus-illan kotona Bixun kanssa ja tilasin Gastronautista ruokaa ihan vaan itselleni ja mässäilin oikein kunnolla! Jos nyt ollaan ihan rehellisiä, niin sorruttiin kyllä eilenkin Gastronauttiin, mutta lupaan, että se oli vika kerta ainakin nyt pariin viikkoon. Ne kuskit alkaa varmaan kohta epäillä, että ollaan maailman uusavuttomimpia ja laiskimpia ihmisiä.

Ainiin ja mulla on yks salaisuus.. Oon nimittäin ehkä saattanut jäädä pitkästä aikaa koukkuun tv-sarjaan, nimittäin Australian Border Securityyn, joka on nyt jonkun aikaa tullut Jim:iltä aina klo19. Tosin se kai jäi nyt tauolle ja katsoin netistä kaikki katsottavissa olevat missatut jaksot, joten en tiedä mitä teen ensi viikolla klo19:00!!

Oon kuunnellut pari tuntia Spotifystä Eminemiä, kohta vois olla aiheellista kehittää jotain astetta järkevämpää tekemistä… Mun viimeistä lomapäivää on onneks huomenna siunattu hurjilla helteillä, ehkä sitä jaksaa sitten taas ahertaa töissä seuraavat 3kk putkeen 🙂

20 vastausta artikkeliin “sunshine”

 1. Oh ja voi! Todella kaunis mekko ja korostaa mahtavaa rusketustasi.

  Australian Border Security on huippu sarja! Aika hurjaa, mitä kaikkea sinnekin yritetään salakuljettaa ja MILLÄ KEINOIN.

 2. Ihana Iines!<3 Uudet kengät ja mekko sopii ihanasti yhteen. 🙂 Ja voi räkä ettei päästä huomenn yhdessä ruskettumaan. 😀

 3. Moikka 🙂

  Sähän olit käyttäny näitä Australian Gold -tuotteita, muistan sun aiemmin niistä postanneen. Ostin itse kokeiluun nyt kaksi tollaista kerta-annospussia, ja nyt kysyisinkin, kun en netistä löytänyt, että käytkö suihkussa solkun jälkeen, jos olet laittanut näitä?

  Ajattelin, kun tuo annos tuntuu isolta, ja sitä kehotetaan laittamaan reilusti, ja kun näissä on kuitenkin sitä itseruskettavaa mukana, niin ei huvittaisi vaatteita tahria. Normaalisti en käy solkun jälkeen suihkussa, kun on sen verta tehokkaat tuulettimet.

  -Jenni

  ps. En ole mikään PernoRane54, vaikka tää nyt jotenkin siltä kuulostaakin 😀

 4. Jopo-Heidi: niinpä, haha se on ihan paras! Ja kiitos 🙂

  Viivi: niin, kurjaa 🙁 ja kiitos <3

  Anonyymi: enemmänkin hankalan pienet 😀

  Tiia: niinpä, nami! 🙂

  Anonyymi/Jenni: Haha 😀 mä en yleensä käytä niistä niitä itseruskettavia versioita (tai siis joskus kylläkin), mutta ainakin mun kuivaan ylävartaloon imeytyy se koko pussillinen tosi hyvin! 🙂 ja en käy yleensä ainakaan 5h solkun jälkeen suihkussa, kun se kai heikentää sitä tehoa, tosin kyllä käytänkin niin romuvaatteita solkussa, ettei paljoa haittais vaikka mömmöt tahraiskin..

  Anonyymi: joskus luen joo, nyt en oo kerennyt lukea oikein mitään blogeja tosin 🙂

  shekerim: oiskin! toi on 4v vanha 🙂

 5. Hellou iines, tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta tuli mieleen että ootko kokeillu Biosilk silk Therapy- hiusten silotusainetta? Mä kokeilin ite täs hetki sit, ja ihan täydellistä kamaa! Oon itekin nyt vaalentanu hiuksiani huomattavasti, ja sopii ihan sikahyvin blondeille hiuksille ainakin… silottaa aivan ihanasti ja tekee hiuksista kiiltävät ja pehmeet. Aattelin vaan vinkata kun säki oon sellanen hiusfriikki ;D
  tässä linkissä ainaki kuva siitä pullosta:

  http://www.kaboodle.com/reviews/biosilk-silk-therapy-serum-5.64-ounces-10

  suomessa taitaa maksaa aika paljon tuo pullo, mutta on todellakin hintansa väärti! kokeile jos et oo vielä kokalnnu!! 🙂

  t. Miia jyväääskylästä 🙂

 6. Ajattelin kysyä tätä asiaa sulta koska vaikutat olevan oikein expertti rusketukseen liittyvien asioiden kanssa! 😀 Ongelmanani on se että en rusketu lainkaan auringossa, en sitten yhtään! Ajattelin käydä solariumissa, mutta sitten kuulin monilta että jos ei rusketu auringossakaan niin ei sitten myöskään solariumissa?

 7. Einesti: heh kiitos 🙂

  Pipari: :)!!

  Hanna: kiitokset 🙂

  Miia: hei kiitos vinkistä!! oon ihan hulluna aina kaikkiin mahdollisiin hiusjuttuihin ja tommonen silottava ei varmaan tekis pidennyksillekkään yhtään pahaa 😉 pitääkin urkkia sulta lisää tosta vaikka facessa!

  Anonyymi: johan on! en osaa tarkalleen sanoa, mutta sanoisin, että kannattaa kokeilla pari kertaa solkkua ja testata tapahtuuko kertakaikkiaan mitään 🙂 Jätä vaikka stringit jalkaan, niin huomaa nopeasti, että jääkö rajoja ollenkaan. Jossei mitään tapahdu, niin ei varmaan kannata sitten turhaan rääkätä ihoa. Toivottavasti tois pari kerta solkussa vähän "aktivoisi" ihoa ruskettumaan! 🙂

  Riikka: heh, kiitos!! 🙂

 8. Hei ostin tuon saman mekon sillon nellyltä, tilasin koon XS. Se oli kyllä todella pieni, en siis mahtunut ylä enkä ala kautta koko mekkoon koska se oli liian kapeahko malli. ( Mulla on aika leveä lantio..) Mietin et minkä koon sä otit tosta mekosta? 🙂

 9. Anonyymi: otin xs, sain just ja just venkuiltua itteni tonne sisään vaikka olikin aikamoinen homma 😀 oisin ollu muuten ton mun juhlapukeutumisen kanssa aika pulassa!! 😉

 10. ootko lyhentänyt tota mekkoa? kun ostin saman mutta täähän on ihan hirveen pitkä! :O

 11. niin ja jos tosiaan oot lyhentänyt tuota, niin kuinka sait sen hihan menemään nätisti sieltä lyhennyskohdasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.