UNIK hairdressing-blogitarjous!

Jos jollakulla jyväskyläläisellä (tai täällä vierailevalla) on ollut lähiaikoina mielessä fiksailla tukkaa kesäkuntoon, olisi nyt ainakin yksi syy lisää raahautua sinne kampaajalle! Jyväskylän Jyväskeskuksen UNIK hairdressing tarjoaa nimittäin blogini lukijoille koko kesä-ja heinäkuun ajan -15% alennuksen kaikista kampaamopalveluista (ei koske siis myyntituotteita), sisältäen siis pidennykset, leikkaukset, värjäykset jne.. Mainitsethan puhelimessa varatessa blogialennuksen suullisesti ja netissä varatessa ilmoittamalla ”blogialennus” lisätiedot-kohdassa! 

Itse UNIK:in tyytyväisenä asiakkaana voin rehellisin mielin ja lämpimästi suositella kyseistä kampaamoa kaikille, jotka haluavat esimerkiksi onnistuneen leikkauksen, raidat, ripsien kestovärjäyksen, pidennykset tai muita kampaamopalveluita. Itse asioin säännöllisesti Kirsillä, mutta voin taata, että yhtä mukavaa ja ammattitaitoista palvelua saa kyllä muiltakin UNIK:in tytöiltä 🙂

UNIK:in omille sivuille pääsee tutkailemaan ajanvarausta ja hintoja TÄSTÄ! Esimerkiksi hinta-arviota pidennyksille kannattaa tiedustella sähköpostitse, koska hinnat vaihtelevat niin hurjasti toiveiden mukaan. Oma teippipidennykseni on niinikään myös kyseisen salongin jälkeä ja hyvin tyytyväisiä ollaan edelleen 😉

13 vastausta artikkeliin “UNIK hairdressing-blogitarjous!”

 1. Hei pakko kysäistä että saitko Betagranat-kapselisi ihan inhimillisessä ajassa? Tilasin omani ehkä päivän tai pari myöhemmin kuin sinä eikä mitään ole kuulunut :s Meniköhän rahat hukkaan..

 2. helenn: huh! etkö ole vieläkään ottanut yhteyttä nettikauppaan? :O sain siis omani ihan muutaman päivän kuluttua tilauksesta, kaksi kaveriani myös. Toivottavasti juttu selviää, omituista!

 3. Ja mä kysyisin että pysyykö sulla niistä oranssisista wonderland bikineistä yläosa hyvin päällä ilman sitä niskalenkkiä? 😀 Omat meinaa kokoajan jotenki valuu

 4. Nokun en mie muista edes nettikaupan nimeä, haluatko avittaa? 😀 Tilasin kapselit nopsasti vanhempien luona kävästessä ja piti pistää äiti maksamaan kun omat nettipankkitunnukset oli kotona heh. Voi äitiä kun tietäisi että rahat hävisi tyhjään!

 5. Mä tiedän että nyt on kesä ja sulla saattaa olla loma tai kiire töissä etkä halua olla koneellas, mutta oot BLOGGARI! Tää on (oli?) mun lempiblogi, kirjota tänne jotaan välillä:D Ei pahallaaaa

 6. näin sut glitterissä ja moikkasit mua mutta en uskaltanu sanoa että seurailen sun blogia 🙁

 7. En voinut olla huomaamatta mun lempibloggarin blogihiljaisuutta, mutta vaikka postauksia mielelläni lukisinkin ei tulis mieleenkään tulla tänne vaatimaan ja syyllistämään?! Ota vaan aikaa itselles ja palaa bloggailuun sitten kun siltä tuntuu jos tuntuu ollenkaan. Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin, ja oot sinäkin päässyt nauttimaan näistä mahtavista keleistä 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

 8. No höh, en tarkottanut haukkua, siirryn sit seraamaan jotaan muuta blogia, toivottavasti vielä joskus jaksat kirjoittaa tänne edes noiden muiden lukijoiden takia

 9. Anonyymi: joo, näiden helteiden aikana ei oo oikein luontunut tää kirjoittelu! Toivottavasti jo ens viikolla paremmalla tuloksella 🙂 Kivaa sunnuntaita sinnekkin!

  Anonyymi: no tervemenoa ja hyvät jatkot 🙂 ja jälleen kerran, mun ei tarvitse tehdä mitään "muiden lukijoiden takia" tai ylinpäänsä kenenkään takia tän blogin eteen, joskus tulee päivän-parin, tai jopa viikon stoppi, sille nyt ei voi mitään, aina ei ole aikaa täällä naputella ilmaiseksi luettavaa muille kaiken muun elämän ohella, harmillista ettei joku ymmärrä.

 10. Ilmeisesti kirjoitat van itsellesi kun et yhtään arvosta tai tarvitse lukijoitasi mihinkään. Mitenköhän kauan jaksaisit kirjoittaa jos kukaan ei koskaan kommentoisi mitään. Ymmärrän hyvin, ettei aina kiinnosta kirjoittaa, mutta olisit mieluummin imarreltu, kun tekstejäsi odotetaan innolla!!! Voi että kun kaikki kohtelisivat lukijoitaan kuten ystäväsi Viivi. Tuntuu, että suurin osa bloggaajista on "minä itse"-ikiteinejä, jotka kilahtavat heti kun joku sanoo teidän mielestä väärin. Ihan käsittämätön asenne. "Mun ei oo pakko tänne ilmaiseksi kirjoitella…" Huooh, tuskin kommentoijan ymmärtämisessä oli vikaa. Itsekin olen käynyt päivittäin katsomassa onko jotain uutta tullut, mutta eihän täällä voi sanoa, että kiva on juttujasi lueskella vaikka joka päivä!

 11. Anonyymi: no tottakai olen imarreltu! pointti oli nyt vain lähinnä siinä, että joku ei ymmärrä että joskus vain tulee näitä pausseja ja tulee kommentoimaan, että pitäähän mun nyt jotain kirjoittaa koska olen bloggari! Tulee vain "syyllinen" olo siitä, että muu tärkeämpi elämä nyt vain sattuu menemään blogin edelle, vaikkei näin nyt pitäisi todellakaan olla. Onko tämä sitten reilua? :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.