hej

Hiljaiselo täällä päin jatkuu ainakin vielä muutaman päivän ihan töiden ja muiden kiireiden vuoksi. Itseasiassa ei ole tänne edes paljoa kerrottavaa, kun tää viimeinen viikko on kulunut melko yksitoikkoisesti.. Ehkä tässä pikkuhiljaa saan patistettua itseäni tähän rytmiin taas, toivottavasti! Ja pahoittelut niille, jotka ovat enemmän tai vähemmän ”hermostuneet” tän mun pienen paussin vuoksi, joskus käy näin, enkä aio (valitettavasti) jatkossakaan kirjoittaa blogiin, jossei satu tippaakaan sillä hetkellä huvittamaan.

Ps. Buaaaaa, kuinka tuskaa odottaa päätöstä kesäopintotuesta edelleen, vaikka maksupäivä oli jo viiko sitten. Noh, ehkä tässä kituutellaan vielä ens viikon palkkapäivään asti, todennäköisesti se opintotukikin tupsahtaa sieltä sitten, kun sitä nimenomaan ei niin kipeästi enää tarvitsisi 😀

9 vastausta artikkeliin “hej”

 1. kannattaa soittaa kelalle ja sanoo et nyt tänne sitä rahaa et saa vuokran maksettua. mulle tuli soiton jälkeen heti seuraavana päivänä. Ne voi kyllä siellä priorisoida niitä joiden toimeentulo on siitä tuesta kiinni! eli pikku huijausta kehiin 🙂

 2. Anonyymi: hahah, vuokran maksoin onneks jo viime kuussa, mutta kohta vois jo kyllä soittaa ja kysellä, että missä mahtaa luuhata 😀

 3. Miten kauan oot jo odotellut sitä päätöstä? Itselle ihan sama juttu, toivottavasti tulee pian!

 4. Sama juttu, oli niin piinaavaa odottaa! Sain onneks postista kirjeen aamulla että eilen oli tullu takautuvasti kesäkuun osuus 🙂

 5. Joo, mulla on tuon kesäopintotuen kanssa ihan sama juttu! Tosi ärsyttävää arvuutella, tuleeko sitä rahaa vai eikö tule ja jos tulee, milloin sitä tulee? 😀 Ja itse kun olin koko toukokuun sairaslomalla pienen tapaturman takia, en päässy silloin töihin ollenkaan…

 6. hae anonyymi ihmeessä tulonmenetyskorvauksia vakuutusyhtiöstäsi, jos työnantajasi ei maksa sulle palkkaa sairausloman ajalta! itsekin olen taistellut tapaturman takia koko kevään niin Kelan kuin vakuutusyhtiönkin kanssa korvauksista!

 7. laura: no hyvä! 🙂

  Anonyymi: mä nyt soitin sinne ja ne laitto sen hakemuksen heti vireille, kun oli tarvittavat liitteet sun muut mukana! Suosittelen soittamaan sinne, ellei pikkuhiljaa ala kuulua 🙂 toivottavasti hoituu!

  Rillu: nojoo, YLLÄRI 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.