täällä taas!

Mulla on jo ihan kamalat viekkarit blogista, vaikken oikein ole varma mitä sitä tän pienen paussin jälkeen tänne kirjottaisi.. Jotenkin kynnys aina kasvaa niin paljon. Sain jokatapauksessa nukuttua tänään ennätyspitkään (eli siis 9:22 asti :D) ja makasin just hetken sängyssä leikkimässä puhelimella, onhan tässä vielä ainakin tunti joutoaikaa, ennenkö pitää tosissaan pistää töpinäksi ja kaikki valmiiksi iltavuoroon. Noh, kännykkänäpräilyn tuloksena muutama iPhonen kuvatiedoston ”muokattu” kuva Instagramilla, maailman paras keksintö!

Niinä super-hellepäivinä tämmönen Mestarin Herkun hedelmäkuppi oli aika mieleinen vaihtoehto lounaaksi. Tai siis kahtena päivänä jaksoin raahautua kauppaan jopa sinne viereiseen rakennukseen hakemaan näitä.. Ehkä taas ens kuussa, jos säät sallivat 😉

Yks päivä sorruin ennen töitä tämmöseen (Huom. nää kuvat on näköjään aika ruoka-painotteisia :D). Kivaa vaihtelua ainaiseen Batteryyn, tosin mä ainakn sain tästä suhteellisen levottoman olon, johtuneekohan tosta sokerimäärästä?

Ostin eilen ekaa kertaa noita Skyr-rahkoja ja söin äsken ekan aamupalaksi. Oli todella hyvää (ainakin toi mustikka siis), vaikkakin aika imelää näin sokeriin tottumattomalle. Toi toinen odottaa vielä jääkaapissa huomis-aamua, mmm..

Tässä ei kyllä nyt ollut päätä eikä häntää, mutta mitäs teille kuuluu?! 🙂

Ps. Ennen vihasin koipireisiä, nyt kun oon pari kertaa ostanut maustamattomia ja marinoinut itse, oon ihan koukussa!!

Pps. Pahoittelen taas noita oikeasta kulmasta katkeavia kuvia.

7 vastausta artikkeliin “täällä taas!”

 1. Hei, tota skyriä on myös vaniljan makuisena.Siinä ei ole lisättyä sokeria, tosin makeutusaineita jonkin verran, mutta ainaki omasta mielestäni se ei maistu niin makealta. 🙂

 2. Anonyymi: pitää ostaa sitä seuraavaksi! 🙂 nyt kun tarkastin, niin tossa meloni-passionhedelmässäkään ei ole sokeria, saa nähdä miltä se maistuu.

 3. mansikka on parasta! oon odottanut näitä suomeen siitä asti kun islannissa näitä söin ja voi sitä onnen päivää kun ne tännekin kaupan hyllyihin saapuivat!

 4. Noi skyrit, etenkin vaniljan makuisina on tosi hyviä 🙂 Vaihtelua pelkkään maitorahkaan 🙂

 5. Heippa! Latasin innostuneena tuon Instagramin Iphoneeni, mutta nyt tuli vähän tekniikka ongelmaksi 😀 Avatessani appsin siinä näkyy vain niitä muiden kuvia. Millä tavalla pääsen muokkaamaan omia kuviani? Onko minun pakko rekisteröityä? Kiitos jos jaksat vähän auttaa! : )

 6. Anonyymi: Glitterissä 🙂

  Anonyymi: niinpä, jee! 🙂

  Nanna: niinpä, pitää muistaa ens viikolla käydä ostamassa sitä vaniljaa 😉

  Aurora: joo se on vähän hämy! Siinä keskellä on semmonen "share" josta voi valita, että lataa kuvia omista kuvatiedostoista "muokattavaksi", mutta se kai laittaa ne samalla muiden töllättäväksi sinne instagram-galleriaan, eli ei kannata kauheen arkaluonteisia kuvia jakaa ;D Ja siis mä en ainakaan rekisteröitynyt mihkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.