sunnuntai 19

Nyt on vastailtu viikonlopun aikana reilu tunti kaikkiin vanhempien postausten rästikommentteihin (ainakin toivottavasti), eli jos olit kysynyt kommenttiboksissa jotain, pitäisi siellä nyt olla vastaus. Ja mikäli ei, niin saa toki kysyä uudestaan!

Tänään ois vuorossa yhdet ristiäiset. En muista millon oisin viimeksi ollut ristiäisissä, tai oonko ylinpäänsä koskaan ollut, mutta jos näin on, niin siitä on jokatapauksessa ainakin yli 10vuotta aikaa.. Mulla ei ole oikeesti mitään hajua esimerkiksi siitä, miten ristiäisiin tulee pukeutua tai mitä siellä ylinpäänsä tehdään, mutta toivon, että toi mun aikaisemmin Nellystä tilaama mekko nyt on sinne sopiva. Ja mikäli ei ole, niin se nyt on vähän voivoi ja saa nyt kuitenkin kelvata. Enää ei ole nimittäin aikaa käydä metsästämässä mistään uuttakaan.

Leikittiin muuten taas vähän iPhonen Instagramilla Bixun kanssa ennen päikkäreitä! 😀

Nyt vedän ainakin taas neljä kuppia kahvia ja alan setviä niitä päivän juhlavaatteita. Ainiin ja yks kouluhommakin pitäisi palauttaa..

Ainiin ja vielä tänään CityDealissa tarjouksessa 2 hampaidenvalkaisukynää hintaan 55e (normaalisti 220e), mietin pitäiskö hamuta varalle kun noi mun viimeiset ”ylläpitävät” Crestit loppuu 😀 Tarjous löytyy täältä.

Ps. Ei luoja tää latte on hyväää…

Yksi vastaus artikkeliin “sunnuntai 19”

  1. Mä oon ollut ristiäisissä viimeksi 2005 tai 2006, kun miehen serkun kaksostytöt kastettiin. On mun monet tutut saaneet lapsia viime vuosina, mutta jostain syystä en oo ristiäisissä ollut. Ja muutenkin oon ollut ehkä kaksissa ristiäisissä joista toiset on ollut joskus 90-luvun alussa.

    En oo kyllä esimerkiksi kovin monissa häissäkään ollut, viime vuosina ehkä hieman enemmän ja sekin sen takia että miehen kaverit (jotka on siis nyk. munkin kavereita) on menneet naimisiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.