aamuvirkkuna uuteen viikkoon

Tulipa taas herättyä klo04 ihan hulluun rankkasateeseen, jonka jälkeen pyörin sängyssä sen 30min ja katsoin kelloa. 04:30?!?! NOOOO! Yleensä mulla tulee uni ihan hetkessä, jos ulkona sataa (nukahdin taas eilen illalla sen mun puhelimen ukkosmyrsky-rentoutusballadin kohinaankin..), mutta nyt ei uni enää vaan yksinkertaisesti tullut millään. Mun tuurilla oon jo silloin puolenpäivän aikaan jo ihan zombie, kun pitäisi lähteä töihin iltavuoroon, mutta onneks mun käsilaukku on aina varustettu cofitabseilla ♥

Eilen tuli käytyä tosiaan piiiitkästä aikaa ristiäisissä ja oon nyt ollut lievässä kuumeessa ja flunssassa vajaan viikon, joten vitkuttelin laittautumisen kanssa viimeiseen asti. 35min riitti vallan hyvin näköjään suihkutteluun, hiustenlaittoon, meikkaukseen ja vaatteiden+assojen valkkaamiseen..

Isän kautta mummilta peritty todellinen vintage-clutch pääsi myös käyttöön ekaa kertaa ehkä viiteen vuoteen! Harmi etten koskaan itse päässyt tonkimaan mummin hienoa vaate-ja asustevalikoimaa 🙁

Glitterin alesta pari vuotta sitten ostetut roikkuvat helmikorvikset, Guessin luottokello ja pari perus strassirinkulaa ranteeseen.

Ja toi Nellyn Jeane Blushin kirjava mekko, joka oli kuin olikin ton jakun kanssa ihan sovelias asu ristiäisiin. Ainiin ja tota mekkoa on edelleen myynnissä Nellyssä, löytyy täältä! Suosittelen lämpimästi, tosin koot ovat hivenen ehkä pieniä (mulla xs mahtui just ja just päälle). En enää ees tiedä mitä tekisin ilman tota JC:n blazeria, mietin itseasiassa eilen, että mahtaako noita vielä olla myynnissä. Tekis mieli käydä ostamassa toinen varalle.. 😀

totisena..

Kesän lemppari-”sandaalit”!

Nää nudet kiilapohjasandaalit tilasin muinoin sillä Nellyn alekoodilla pilkkahintaan pienellä riskillä, koska olin aika varma, että joudun lähettämään noi takasin palautuksena liian suuren koon vuoksi. MUTTA! Mitä ihmettä, ilmeisesti noiden tukevien nilkkaremmien avulla noi pysyy jalassa tosi tukevasti, vaikka ovatkin kokoa 36. Tekis mieli vielä tilata noista se musta versio.. Nyt kun katoin, niin noita löytyy myöskin vielä Nellyltä nudena täältä ja mustana täältä mikäli kiinnostaa!

Ei luoja, siis kerkesin jo hoitaa vaikka mitä hommia tässä aamun mittaan, mm. kirjoittaa yhden raportin. Nyt pitäis vaan keksiä lisää hommaa seuraavaksi 5tunniksi..

Ps. Glitterissä alkaa tänään ALE!!

9 vastausta artikkeliin “aamuvirkkuna uuteen viikkoon”

  1. Miten noi piristyspillerit toimii? Eikö niistä nuppi sekoa tai tule riippuvuutta? Musta ne kuulostaa pelottavilta : D

  2. Hei onko nellylle vielä jotakin alekoodiaa voimassa? Ajattelin itsekin tilata nuo sandaalit, kiitti vinkistä;)

  3. Hauska lukea miten tuskailet kenkien kanssa kuinka kaikki koot on liian suuria, kun itsellä on 41 numeron kavion (kiitos 181 pituuden) kanssa juuri päinvastainen ongelma. Ei ole helppoa meillä haha.

  4. ANonyymi: ei ollut mun sukua, mutta poikavauva ja hieno nimi 🙂 en kerro valitettavasti enempää!

    Anonyymi: no ei oo ! 🙁 tein eilen niin ison tilauksen, että siinä ois kyllä alekoodi ollut tarpeen 😀 ilmoittelen toki, jos tulee!

    Anonyymi: joo haha, tiedän tunteen! mun yhdellä kaverilla oli kans 41, onneks se oli sentään kenkäkaupassa töissä, niin pääs aina nappaamaan sen ainoon parin itelleen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.