saigonia

Noniin… aamulla nous sitten taas kuume ja päätin jäädä tän mun tukkoisen nenäni kanssa täksi päiväksi lepäilemään kotiin. Kipasin terveysasemalla mittauttamassa kuumeen ja poljin saikkulappu mukanani supervauhtia takasin kotiin kaupan kautta, josta nappasin mm. Olivian pipi-lukemiseksi. Tosi harvoin ostan lehtiä, eli tämä oli jo melko poikkeuksellista! (Tai no lehtihyllythän on useimmiten sijoitettu kaupoissa varmasti just sen takia lähelle kassoja, että mahdollisimman monet pitkään kassajonoon kyllästyneet nappais siitä lukemista mukaan paremman tekemisen puutteessa, kuten minä tänään :D)

Maltoin makoilla tän lehden kanssa ehkä sen 20min, kunnes tapsuttelin makkarista takas tähän koneelle. Ai minä nörtti vai?

Ruusunmarjateetä, nam

Oli mielenkiintoinen Seiskan lukuhetki pitkästä aikaa hoitajan aikaa odotellessa.. Mistä lähtien terveysasemille on tilattu Seiskaa?!

Nyt ihan oikeasti lepäämään taas sen Olivian pariin, tää olo on nimittäin ihan kamala. Pää täynnä pumpulia ja koko ajan pukkaa kamala tuskanhiki… Toivottavasti huomenna jo parempi.

6 vastausta artikkeliin “saigonia”

 1. Mä en nykyään hirveästi ostele lehtiä, kun ne jää kuitenkin lukematta ja sitten on kauheet kasat lehtiä. Just lopetin muutaman lehden, Trendi tulee vielä. Toki niissä on monesti kivoja juttuja ja tälläkin hetkellä tekis mieli hakea Kauneus&terveys -lehti.

  Paikallislehden ja Keskisuomalaisen luen toisinaan miehen porukoilla tai joskus kirjastossa, niin ei tartte niitäkään tilata. Ja netistäkin voi aika paljon lukea noita sanomalehtiä nykyään.

 2. ei niihin tilattakkaan vaan ne saa sen seiskalta yms "lahjana". meille ainaskin duuniin tulee ellet,fitit,seiskat yms, jotta potilaat ja asiakkaat lukisi niitä ja alkaisi tilaamaan 😉 t:sairaalassa työskentelevä

 3. iih, niskakarvat nous pystyyn ku luin et oot tota seiskaa lukenu juuri terveysasemalla 😀 oon ihan kauheen pöpökammonen ja en uskalla koskee niihin lehtiin siellä ikinä ku kaikki sairaat plärää niitä! lol… hyvä ku en käy suojapuvussa tohtorin tykönä
  😀

 4. Kommentti ei juuri tähän postaukseen liity, mutta muistatko, oletko tehnyt postausta, jossa kertoisit iPhonen käytöstä esim. hyödyllisistä sovelluksista tms. näppärää tietoa? Iphone kuumeeni on korkeimmillaan ja muistin sinun tilanneen kuoria netistä ja löysinkin kuoripostauksia. Mutta muunlaisia iPhone postauksia en löytänyt, joten ajattelin suoraan kysyä, onko sellaisia edes olemassa. Kiitos inspiroivasta blogista =)

 5. I'm Lacking: mä en taas oikein kerkeä lukea lehtiä, paitsi näin sairaana.. Hesarikin on ollut tauolla nyt kai vuoden 😀

  Anonyymi: haha, niinpä tietty 😀 joskus ne on kyllä jo niin vanhoja ja nuhjusia, että on saatu lahjaks jo varmasti vuosia sitten 😀

  Anonyymi: heh, en ollutkaan ajatellut tolta kantilta 😀 tosin aina katson kauhulla niitä lapsia, jotka leikkii niillä yhteisillä leluilla terveysasemilla. Tai no ehkä ne desinfioidaan, en mä tiedä? 😀

  Anonyymi: Still waiting..

  Elli: Siis mä alotin tekemään semmosen, itseasiassa se on edelleen lojumassa tuolla jossain mun luonnoksissa.. Se vähän jäi, kun unohdin tehdä sen loppuun ja unohdin mitä siihen täytyy laittaa. Mutta jospa jossai vaiheessa ottaisin tehtäväkseni hoitaa sen loppuun 🙂 ja kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.