Yves Rocherin tarjousta – aurinkoöljy kaupan päälle!

Tein taas listausta mun lemppari-aurinkotuotteista, tällä kertaa Yves Rocherin valikoimista. Jotkut näistä on samoja, kun mun aiemmassa kesätuote-postauksessa, mutta menkööt! 🙂

1. Protectyl Végétal tehokas aurinkoöljy SK 6. Tasainen ja kullanhohtoinen päivetys
Aisteja hivelevä aurinkoöljy, joka antaa iholle hehkua ja päivetystä.
Aistillisen tuoksuva tehokas aurinkoöljy SK 6 (suojakerroin 6) antaa ihollesi kullanruskeaa hehkua ja silkkistä pehmeyttä.

Testattu lääkäreiden valvonnassa.
Kasvipohjaisia aineosia: Aphloiauute, australianpähkinäöljy ja beetakaroteeni.
+:Öljyn sisältämä beetakaroteeni lisää rusketuksen syvyyttä ja hehkua.

2. Perinteinen Monoï-öljy. Tahitin kaunotarten salainen ase Öljyssä on 50 % aitoa tahitilaista monoï-öljyä. Riittoisa ja tuoksuva öljy on luonnollinen kesätuote kauneudenhoitoon. Öljyä voi käyttää sekä ennen auringonottoa että sen jälkeen ja se on omiaan tummahkolle tai aurinkoon tottuneelle iholle. Öljy tekee hiuksista vahvat ja kiiltävät, ravitsee ihoa ja saa rusketuksen hehkumaan.
+ : Eksoottinen tuoksu säteilee auringon lämpöä. Pehmentävä koostumus tekee ihmeitä kiillottomille ja kuiville hiuksille. Perinteinen Monoï-öljy ei sisällä auringonsuojaa.

3. Monoï de Tahiti kuivaöljy. Syvää rusketusta jo aurinkoon tottuneelle iholle
Syvyyttä rusketukseen Tuoksuva kuivaöljy Monoï de Tahiti suojaa jo päivettynyttä ihoa tahraamatta. Öljy kuivuu välittömästi iholla jättäen sen silkinpehmeäksi. Se ravitsee ja kosteuttaa* ihoa ja antaa samalla kevyen auringonsuojan. Kaiken lisäksi öljy korostaa rusketustasi ja jättää iholle ihanan eksoottisen tuoksun.
+: Erittäin kevyt, rasvaton koostumus. Jättää iholle mattapinnan ja sensuellin gardenian tuoksun.
* Kosteuttaa ihon pintakerrosta.

4. Protectyl Végétal 3 in 1 Kosteuttava emulsio auringonoton jälkeen. Kosteuta ihoa ja kaunista rusketusta auringonoton jälkeen
Hoida kesäihoa emusiolla, joka kosteuttaa ihoa ja parantaa rusketuksen kestoa. Aloe vera tekee ihosta sileän ja pehmeän, kaunistaa rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sopii sekä kasvoille että vartalolle.
Testattu ihotautilääkärin valvonnassa.

Tuotteen +: Kesäinen gardenian kukkien tuoksu.

Luonnonmukaisia kasvipohjaisia ainesosia: puhdistettu aphloiauute, aloe vera -uute, australianpähkinäöljy.


5. Jardins du Monde-suihkugeeli Polynesian gardenia. Vaella Polynesian lumoavissa puutarhoissa
Vaella Polynesian lumoavissa puutarhoissa Matkalippusi kaukomaille! Virkistävän aurinkoinen suihku siivittää sinut paratiisiin. Runsas vaahto kietoo kehosi gardenian kukan eksoottiseen tuoksuun ja hyväilee aistejasi. Ihostasi tulee pehmeä, kimmoisa ja ihanantuoksuinen. Kaukaisten saarten hurmaavaa tunnelmaa on vaikea vastustaa…
+:Hyvin hellävarainen kasvipohjainen pesevä aineosa. Kosteuttavia ja pehmentäviä aineosia sisältävä koostumus. Neutraali pH-arvo. Biologisesti hajoava koostumus ei vahingoita ympäristöä. Helposti huuhtoutuva vaahto. (Tää on niin unelma-suihkusaippua kesäksi, aivan taivaallinen tuoksu!!)

Kaikki Yves Rocherin aurinkotuotteet löytyy täältä.

Ja tosiaan, Yves Rocherilla on meneillään kesäalet ja kaikkiin yli 20euron tilauksiin tulee kaupan päälle Monoï de Tahiti kuivaöljy (eli nro3) käyttämällä kassalla koodin VIPTAHITI. Lisäksi tilauksen loppusummasta saa kaikenlisäksi 5euron alennuksen, eli viimeistään nyt kannattaa laittaa heinäkuun helteille tilausta menemään! Tarjous on voimassa 21.6-25.7! 🙂 En suosittelisi mitään, mitä en olisi itse kokenut hyväksi. Nämä aurinkoöljyt on kuitenkin ihan huippuja ja eteenkin toi kuivaöljy on loistava semmoiselle, joka etsii aurinkoöljyä, joka ei tahmaa! (Ja tietty kaupanpäällisen saadakseen voi siis tilata muutakin, kun aurinkotuotteita.)

Yves Rocherin verkkokauppaan pääsee helposti tästä:

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19750156)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Tuotetiedot ja kuvat lainattu täältä!

11 vastausta artikkeliin “Yves Rocherin tarjousta – aurinkoöljy kaupan päälle!”

 1. Hei Iines,

  Kiitos hyvista tuotevinkeistä, tilaus Yves rocherille lähti samantien! Aikaisemmin en ole sieltä tilannutkaan 🙂 Alennuskoodiin kirjoitin tuon Viptahitin, mutta kuivaöljy-tuotetta ei tullut näkymään lopputilauksessa eikä myöskään 5 euron alennusta, osaatko sanoa tuleeko se vasta silloin kun saan tilaukset kotiini ? Hyvää kesän jatkoa sinulle 🙂

  Pina Colada

 2. Heippa!

  Klikailin justiinsa tuotteita tuonne ostoskoriin ja sain 5euron alennuksen, sekä öljyn! Jäiköhän tilauksesi alle 20euron, koska tarjous on siis voimassa yli 20e tilauksiin! 🙂 Mitä sivusto sanoi, kun aktivoit koodin, vai eikö se aktivoinut sitä? Mikäli tilasit yli 20eurolla eikä koodi aktivoitunut, niin ota ihmeessä yhteyttä Yvesin aspaan, jotta tilaus voidaan perua ja voit kokeilla uudestaan! 🙂 toivottavasti selviää!

 3. moi!

  tää on nyt vähän outo (tai oikeestaan todella outo) kommentti, mutta olen tässä pari kuukautta ihmetellyt, kun selaan sinun blogiasi alaspäin, niin macbookproni "jumittaa" sekunninmurto-osaksi ja päästää vaimean "piipiip" äänen 😀 ja oikeesti siis tämä tapahtuu vain sinun blogissasi! kuulostaa ihan uskomattomalta ongelmalta, tiedän, mutta ihan mielenkiinnon vuoksi kysynkin, että onko kukaan aiemmin valittanut samaa, tai onko blogissasi jotain erikoista, mistä tämä johtuisi? ja seuraan siis päivittäin ainakin kymmentä blogia, ja muualla ääntä ei kuulu!

  ps. pikaista paranemista! sulla on tosi kiva blogi 🙂

 4. Anonyymi: hehe, pähkäilin itse myös eka samaa, mutta selvisi että se on toi stadiumin mainos, joka pitää ääntä! Sama ääni kuuluu kaikissa muissa blogeissa, joissa on stadiumin mainosbanneri! 😀 ei siis huolta, ei oo ainakaan sun macbook pro:ssa vika! 😉 Ja kiitos <3

 5. IINES KIITOS!! ei herrajumala ku aattelin jo että tulee kallis tikki, jos tämä leviää!

  ja siis oon kysyny tähän ongelmaan ratkaisua yhdeltä atk-asiantuntijalta sekä parilta mäcciasiantuntijalta ja ne on sanonu, että kone on menossa rikki 😀

  huuhhuuhhu!

 6. IINES KIITOS!! ei herrajumala ku aattelin jo että tulee kallis tikki, jos tämä leviää!

  ja siis oon kysyny tähän ongelmaan ratkaisua yhdeltä atk-asiantuntijalta sekä parilta mäcciasiantuntijalta ja ne on sanonu, että kone on menossa rikki 😀

  huuhhuuhhu!

 7. Saatsä rahaa näillä yves rocherin ja nellyn tuotteiden mainostuksesta?

 8. Kiitos koodista! Minultakin lähti heti tilaus YV:lle 🙂

  Sieltä oli päässyt loppumaan tuo perus Tahiti öljy, mutta ajattelin silti naputella tilauksen loppuun vaikka se olikin se nimenomainen tuote jonka vuoksi aloin tilausta tekemään. Ja kuinkas ollakaan, sain öljyn tilaajalahjaksi plus vielä tuon kuivaöljyn kaupan päälle kun syötin koodin 😀 Jee, pienestä ne on ilot kiinni 😀

 9. Mihin yves rocherin tuotteet paketteina aina tulee? kun itse tilasin (asun pienemmässä kyläpahasessa) niin eiköhän tullu ilmoitus, että paketti haettavissa R-kioskilta, joka sijaitsee 10km päässä! aivan päätöntä! Ja joo, tosi ILMASET postikulut ööö…. ku pitää hakee autolla kerran 🙁 Nimittäin kilsan päässä ois Siwan yhteydessä postikin..

 10. Anonyymi: saan pienen rahallisen korvauksen noista mun sivupalkin bannereistä, mikä nyt lähinnä mainosten ideana on. Mutta nämä Yvesin ja Nellyn mainokset eivät ole maksettuja mainoksia, vaan mainostan niitä ihan vain siksi, että koen kyseiset verkkokaupat hyviksi. Eli kyllä, saan blogini mainoksista rahallista korvausta, mikä on mielestäni melko kohtuullista ottaen huomioon blogiin käytetyn ajan (joskus jopa 20 tai enemmänkin tuntia viikossa), mutta EI en tehnyt tätäkään Yvesin postausta rahaa vastaan, vaan halusin lähinnä jakaa lukijoille tämän hyödyllisen koodin 🙂

  Sannna-: HAHA, jee! mulla odottaa Tahiti-öljy vessan kaapissa uutta hellejaksoa 😉

  Anonyymi: joo niillä on kai R-kiskan kanssa sopimus, ainakin itse oon aina sieltä hakenut! tosin eri osoitteessa asuessani paketit tulivat postiin, tästä on tosin jo vuosia. Voi harmi 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.