Nelly Neela-nilkkurit

Iltoja! Koitin just laittaa aamun tavaroita valmiiksi ja tulla vielä nopsaa postaamaan. Mun piti itseasiassa kirjoittaa tänne ihan aiheestakin, mutta sitten tuli vähän kaikenlaista. Mutta aiheista iloisempiin!

Näistä Nellyn Neela-nilkkureista tuli kertaheitolla mun ihan lemppari-kesäkengät (maailman parhaimmat jalassa!!) ja pistän heti toisen parin tilaukseen, kunhan saan vaan päätettyä värin.. Aina sama ongelma.

No, noi nudenharmaat mulla jo on, valkoiset taas ehkä liian arat mun käyttöön, joten pähkäilen tällä hetkellä noiden turkoosien ja mustien välillä.. Toisaalta musta ois tietty turkoosia käytännöllisempi, mutta en muistaakseni omista vielä yksiäkään turkooseja kenkiä 😀 On mulla taas ongelmat!

Jos jotakuta kiinnostaa tutkailla noista lisäkuvia tai katsastaa oman kokotilanteen, löytyvät mustat täältä! Muut värit löytää kätevästi siitä tuotteen alta kohdasta ”löytyy myös muissa väreissä”, jossa on pikkukuvat näistä kaikista värivaihtoehdoista 🙂

Ok, nyt päätin. Pistin sekä mustat, että turkoosit just tulemaan, eli päätetään sitten kotona niiden kohtalo!

Huh, huomenna taas aamu7 töihin, eli nyt pehkuihin. Oli taas kyllä aikamoinen päivä.. Ei siitä sen enempää, miten tää elämä on joskus vaan niin ylitsepääsemättömän rankkaa..?

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892310)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Nelly Neela-nilkkurit”

  1. hihi mä katoin tossa sun edellisessä postauksessa jo et onpa kivat kengät ja kävin pistää noi harmaanudet ja mustat itelleni tilaukseen. että kiitti vinkistä 😉 muuten hei muistelisin et sulla on pieni (?) jalka ni millasta kokoo noi niinku suunnilleen on?

  2. Voivoivoi, arvaa vaan tilasinko nyt noi kengät, hirmunen houkutus iski 😉 Oliks noissa ne koot semmoset reilut vai kikkanat?

    Heidi

  3. chiu: hihhih! joo siis noissa on tosi tukeva toi joustava remmi (tai mikä ikinä onkaan) nilkassa, niin se pitää kengän tosi napakkaan jalassa! toivottavasti ei löysty, hehe 😀 mutta ehkä varpaat sais olla noihin ehkä sentin pidemmät 😀

    Hemppa: mun mielestä aika perus 36, kato hei toi ylempi vastaus chiulle! 🙂 veikkaan ettet tuu pettymään!

    Frii: HAHAHA, ihana kommentti, pelastit mun päivän! 😀 en ollutkaan ajatellut tätä pointtia.. toisaalta.. onneks meillä ei oo saunaa :D!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.