laineita ja vaatekriisiä

Tiedättekö sen tunteen, kun on muutaman päivän tai pahimmassa tapauksessa jopa viikon maannut sairaana kotona ja kun sitten vihdoin pitäis palata takasin ihmisten ilmoille, on vaan niin järkyttävän näköinen, ettei aamuisin tekis mieli vilkaista peiliinkään. Mulla on ollut nyt just tällaista. Lisäksi mitkään vaatteet ei näytä kivoilta, saati sitten että niitä jaksais kaivella tuolta vaatekaapin perukoilta tai ees yrittää patistaa flunssanjälkeisistä aivoista jotain vinkkejä niiden yhdistelemiseen. Yleensähän nää kamalat kriisit on ihan vaan oman pään sisällä, eikä sitä nyt varmasti kukaan muu huomaa, että onko Iineksellä nyt tänään jotenkin erityisen huolimattomasti tukka tai meikki, tai miten se nyt on heittänyt tommoset nuhjuuntuneet vaatteet päälle, hyi kamala! Se henkilökohtainen kriisi on vaan niin kamala. Tein mun flunssapäivinä niin järkyn tilauksen Nellylle (tai no jos ollaan ihan rehellisiä, niin parikin),koska päätin sillä kuumeisella sekunnilla, että nyt on saatava jotain uusia vaatteita, koska kaikki vanhat nyt vaan on aivan totaalisen nähtyjä ja en ehkä suostu menemään enää koko loppukesänä töihin, ellen saa edes kymmentä uutta kivaa vaatetta mun kaappiin.. Tiedättekö tunteen?  Lisäksi Nellyllä on nyt ”osta nyt, maksa syyskuussa”-kamppis ja vaikka oo vannonut, etten enää ikinä tilaa tilille tai laskulle, niin yhteen tilaukseen hyödynsin sen kamppiksen, kun saan loput lomarahatkin sopivasti syyskuussa.. Itseasiassa ostin eilen taas muutaman lisää JC:stä, mutta ei kerrota kellekkään!

Lisäks ostin vihdoin ja viimein uuden laineraudan, koska olin onnistunut hukkaamaan mun edellisen jonnekkin tonne mun kaappeihin, enkä vaan yksinkertaisesti jaksanut alkaa etsiä. Tai no pari kertaa jo koitin, oon vaan jakkarallakin liian lyhyt kaivelemaan sinne, joten ajattelin, että helvetti soikoon, 35e sinne tänne. Toisaalta, olin ostanut sen aiemman yläasteelta mun kaverilta parilla eurolla sen kirppikselle menevästä kasasta ja hyvin kyllä toimi vielä pari vuotta sitten, kun itse sen viimeksi näin.

Napsasin eilen töissä pari kuvaa noista mun laineista, jotka tosin lässähti tunnissa. Pitää seuraavalla kerralla kokeilla korkeammalla lämmöllä, kun sillä kaikkein alhaisimmalla 100c:llä.

No, mutta jokatapauksessa! Nyt on uusi hieno lainerauta ja vaatteisiin palaan myöhemmin. Itseasiassa löysin sen mun vanhankin raudan tottakai heti eilen, kun vähän raivasin kaappia. Mun tuuria. No onneks toi uusi on ehkä vähän parempi hiuksellekkin, kun tommonen noin 15v vanha.

Ja eikös flunssanaikainen lohtushoppailu ole ihan sallittua…? Ja kärsiikö kukaan muu flunssanjälkeisestä ”zombie”-oireyhtymästä? 😀

4 vastausta artikkeliin “laineita ja vaatekriisiä”

 1. Mä sain viimein ostettua sen Remington Shine Therapy suoristusraudan :). Näin ensituntumalta vaikuttaa kivalta. Saman sarjan hiustenkuivain mulla onkin ollut jo 1,5 vuotta.

  Mä oon ihan liikaa tilaillut nyt tai siis vaikka en ookaan tilannut, kun muutamasta paikasta, oon tilannut nyt kesällä enemmän kuin koko kevään aikana :D. Vaatteita en oo kyllä tänä vuonna ostellut, yhden paidan ja housut :D. Pitäs kyllä hirveästi ostella uusia paitoja.

 2. Heippa!
  Olen jo kauan aikaa etsinyt kivaa mustaa pitsipaitaa (kolunnut H&M:n ja Huuto.netin sun muut paikat läpi) ja haluaisinin kysyä mistä omasi on? 🙂 Vai onko kenties mekko? Ja Kai tuo on pitkähihainen? 😀
  -Irkka

 3. I'm Lacking: joo mulla on kans se shine theraphy-rauta pari vuotta sitten ostettuna ja hyvin toimii vieläkin 🙂

  Adrianne: kiitti! pitää tulla kurkkailemaan 😉

  Anonyymi/Irkka: oon ostanu ton Ausseista yhdestä retkukaupasta, etten voi valitettavasti auttaa! 🙁 ootko kattonu Nellyn läpi? Toi on semmonen "napapaita-pituinen" ja lyhythihainen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.