Uusi Triwa ♥

Olin jo aivan unohtanut esitellä tän mun jo viikkoja sitten saapuneen uuden Triwan! Oon viime aikoina pukeutunut aikalailla tylsästi mustaan, mustaan ja mustaan, joten oon aina heittänyt ranteeseen sen teräksisen Guessin kellon, eli uusi Triwa on vielä toistaiseksi jäänyt vähemmälle käytölle. Ehkä mä tästä helteiden palatessa (tai siis toivotaan parasta) taas innostun pukeutumaan vähän rennommin, niin saa Triwakin muun tehtävän, kun lojua kello-kulhossa silmänilona.

Pakko kuitenkin myöntää, ettei mikään kello vie siltikään ykkössijaa tolta oranssilta Triwalta ♥

Oon vähän pihalla näistä juhannuspäivistä, tajusin itseasiassa vasta eilen illalla, että kaupat on vielä tänään auki sen muutaman tunnin ja oon ton mun alkuviikon sairasloman vuoksi mutenkin enemmän tai vähemmän sekasin päivistä. Luulin nimittäin eilen, että eletään perjantaissa..
Viettääkö moni kaupunkijuhannusta (kuten minä), eli onko täällä viikonlopun aikana ketään linjoilla vai hiljenenkö ihan suosiolla sunnuntaihin asti?
Ps. Siis ei hahahaha, mun on tänään pakko yrittää saada mun skanneri toimimaan tai sitten tyytyä vaan kameran apuun, löysin nimittäin eilen kaapista vaikka mitä mun ala-asteella kirjottamia runoja, tarinoita ja mielipidekirjoituksia!! Meinasin oikeesti kuolla nauruun niitä lukiessa, aivan pakko saada ne lisättyä tänne! 😀 On meinaa tosi jännittäviä novelleja tiedossa…

14 vastausta artikkeliin “Uusi Triwa ♥”

 1. täällä ainakin yksi, joka viettää kaupunkilaisjuhannusta, ensimmäistä kertaa hyyvin moneen vuoteen:D saa nähä mitä sitä keksii, vai keksiikö sitten mitään tekemistä muutakun grillaamista. ei oo liian moni paikka kuitenkaan aukikaan! postausta siis vaan tulemaan. vaikka sitten noita runoja. kaikkia vanhoja juttuja on niin ihana selata, joku kuvan (tms.) otto hetkellä erittäinkin hyvältä tuntunu ajatus/vaate/hiusmuoti ei välttämättä ookaan sitä sitten enään. ja näillekös on sitten kiva "vanhana ja viisaana" naureskella:D
  Oikein kivaa juhannusta sulle, jos et enään tänne palaile! 🙂

 2. hEIPPA iINES!

  Ensinnäkin kiitos blogistasi tosi paljon! Pidä juhannuslomaa tai sitten et, ihan miltä itestä tuntuu. Musta olis kuitenkin aivan huippua lukea sun juhannuksesta kun palaaan sunnuntaina kaupunkiin. Esim. siitä mitä kaikkea hyvää ootte kokkailleet tosta teidän ylitsevuotavaisesta jääkaapista 🙂 Sun ruokapoostaukset on parhaita.

  Tsemppiä!

  P.S Musta Pekka on HYVÄÄ!

 3. älä hiljene 🙂 kyllä meitä kaupunkilaisiakin vielä täällä on!

 4. Mulla on niiiin tylsää, kaverit mökkeilemässä, itellä vaan tää päivä vapaata töistä niin ei oikeen viittiny lähtä minnekään. Täällä siis ollaan myös langoilla 🙂

 5. Laura: Joo ei ton sään puolesta ainakaan oikein muuta voi keksiä, kun kyykkiä kotona 😀 Hahah ne vanhat jutut on ihan kauheita!! Ja ihanaa juhannusta sulekkin! 🙂

  Anonyymi: no heippa! 🙂 Musta pekka on parasta, tungen sitä oikeesti kaikkialle, leivän päällekkin! Joo vois koittaa väsäillä ruokapostauksia, kun tuskin tässä kamalasti muutakaan keksii 😀 Mutta KIITOS ja ihanat juhannukset sinulle myös <3

  ANonyymi: en hiljene 🙂 tai ainakaan tänään, heh!

  Anonyymi: joo, vähän sama täällä.. Lisäks toi sää on vähän epävakaa, niin ei oikein uskalla lähteäkkään minnekkään. No mut onneks en oo täällä ihan yksikseni 😀

 6. Hei Iines!

  Minun täytyy kysyä noista ihanista Triwan kelloista, joillaista itsekin himoitsen. Oletko joutunut tekemään kellon hihnaan lisää reikiä tai jollakin muulla tavalla pienennyttänmyt/lyhentänyt hihnaa? Minulla itselläni on aika kapea ranne ja yleensä joudun kaikkia rannekellon hihnoja piennyttämään, koska ovat yleensä aina liian suuria ranteeseeni. Mietin tätä asiaa vain tässä, koska olen ajatellut tilata ensimmäisen Triwani 🙂 Mistä muuten olet ostanut tai tilannut nuo sinun Triwan kellosi? Kiitos jo etukäteen, jos viitsit minulle vastata.
  Mukavaa juhannusta!

  Anna

 7. Anna: Moikka! Kolme Triwaa olen tilannut Triwan nettikaupasta ja pari Nellyltä. Noihin (ainakin uusimpiin malleihin) tulee mukana semmonen piikki, jolla saa otettua hihnasta niitä paloja pois, eikä oo edes vaikeaa. Mulla on kans tosi pieni ranne, niin joutuu aina poikkeuksetta pienentämään kelloja ihan hulluna 🙂 Mutta kultasepänliikkeessä maksaa pienennys yleensä jonkun muutaman euron, jossei jaksa alkaa itse säätämään. Onnea sulle ja uudelle Triwallesi, saanko udella minkä tilasit? 😉 Ja ihanaa juhannusta sinnekkin!

 8. Kiitos vastauksestasi!
  Jos kellon hihnan pienentäminen on helppoa, niin taidanpa tehdä tilauksen samantien. Pitkän harkinnan jälkeen olen päätynyt tilamaan Orient Chronon ensimmäiseksi Triwakseni 🙂 Herkulliset värit viehättävät ja sopivat hyvin ainakin kesään. Tuo sinun orannsi Triwasi on aivan ihana, mutta sitä en nettikaupasta löytänyt.

  Tällaisia nämä kaupunkijuhannukset ovat…tulee vain seikkailtua netissä ja tilattua kaikkea kivaa itselle 🙂

  Anna

 9. Anna: joo toi oranssi myytiin jo puolisen vuotta sit loppuun, se oli vanhaa mallistoa 🙁 Orient Chrono on kyllä kans superihana! Joo, kohta vois itsekkin taas vähän surffailla, haha!

 10. Koko jussin aamuvuoroissa ja mies juhlimassa juhannust aveneilyn merkeissä, joten mielelläni lukisin postauksiasi työpäivän jälkeen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.