Smile

Sain jo ajat sitten Minna Cestiltä ja Yannalta tämmöisen haasteen, jonka toteuttamisessa valitettavasti hieman kesti mun pienoisen blogipaussin vuoksi. Tähän liittyi myös kilpailu, joka tosin on mennyt jo ajat sitten umpeen, mutta päätinpä toteuttaa tämän silti 🙂

Minut saa hymyilemään: Aurinko, kesä, ystävät,  Bianca ja se, että oma elämä on suhteellisen hyvällä mallilla. Lisäksi minut saa hymyilemään esimerkiksi ihanat asiakkaat töissä, ihanien lukijoiden laittamat mukavat kommentit, se että on saanut tehtyä mieltäpainavat hommat pois alta, vapaapäivät ja tietty hyvä huumori! 😉

Homma toimii seuraavasti:
1.Ota itsestäsi teemaan sopiva kuva.
2. Julkaise kuva blogissasi ja kerro kuvan yhteydessä lyhyesti, mikä saa sinut hymyilemään.
3.Haasta mukaan kolme bloggaajaa.

Haastan: kaikki, jotka tämän vielä haluavat toteuttaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.