iTunesista…

Siirsin joku aika sitten mun kaikki musiikkitiedostot ulkoiselle kovolle, kun koneen muisti oli täynnä ja kun säädin iTunesin kanssa ja synkronoin mun uuden loihtimani soittoäänen puhelimeen, niin ne kaikki 1000 musiikkitiedostoa tietty katos ja nyt mulla on puhelimessa kokonaiset 7 kappaletta, jotka sitten tuskissani latasin sen jälkeen 😀

Latasin äsken pari uutta lenkkibiisiä iTunesista, kyllästyn näihinkin varmaan viimeistään ens viikolla, kun oon kuunnellu näitä töissä ainakin viimeiset pari kuukautta..

No onneks mulla on vielä iPod hätävarana ihan ”musiikillisiin tarkoituksiin” 😀

Ps. Noniin, onneks iTunesissa oli myös Sunblockin I’ll be ready! En oiskaan ehkä pärjännyt lenkeillä ilman, hehee..

10 vastausta artikkeliin “iTunesista…”

 1. moikka iines. minkälaisessa työpaikassa työskentelet ja mitä työtehtäviisi kuuluu? olen ymmärtänyt että olisit vaatealalla ja sitä jotenkin tukisi fakta sinun hienosta ja muodikkaasta pukeutumisesta? mistä aiheesta aiot tehdä opinnäytetyösi kun ammattikorkeakouluopintosi alkavat olla lopuillaan?

 2. Anonyymi: Kiitos vinkeistä, mutta ei ole siis mikään hätätilanne, koska musiikkitiedostot ovat siis ulkoisella tallessa, en voi kuitenkaan muistinpuutteen vuoksi siirtää niitä takaisin koneelle 🙂 Ja iTunesin synkronoinnin kanssa on aina niin säätämistä, että menettäisin varmaan samalla noi mun nyt ostamat, jos synkronoisin puhelimeen sieltä ulkoiselta ne tiedostot, kerran hävisi muutama vuosi sitten iPodista koko sisältö taivaan tuuliin, kun synkronoin vahingossa siskon koneen iTunesiin 😀

 3. Ok jos ne on tallessa ulkoisella niin hyvä juttu, ei tosta tekstistä oikein käyny ilmi et mistä ne tiedot katosi niin otaksuin että ulkoiselta kovalevyltä.
  Ei muutakun uuden ulkoisen etsintään et saa lisää tilaa, 2Tb saa alle satasella.
  Mutta nyt kun tiedät tärkeää tiedonpalautusinfoa, niin voit jakaa sitä eteenpäin, kaikki kun eivät ole asiasta perillä. Jos tulee vastaavia tilanteita, ne siis myös löytää muistikorteilta myöskin jo vahingossa poistaa kuvia.

 4. Anonyymi: juu, kiitokset! Ja on siis ulkoisella vielä tilaa reippaasti, hetken vaan ketutti, kun musiikkitiedostot katosivat siis iPhonesta, mutta onneksi ei ole maailmanloppu! 🙂

 5. Ja kuvathan kannattaa pitää vähintään kahdella eri kovalevyllä, ei haittaa vaikka olisi kolmella, musaa saa aina takaisin mut kuvia et ikinä, siksi jankutan myös varmuuskopioista kaikille.

 6. Mä en oo kans ikinä tullu toimeen iTunesin kanssa! Se on vaan oikeesti typerä ja monimutkanen ohjelma 😀

  Heidi

 7. Täällä kans yks, joka ei oikein tule toimeen iTunesin kanssa. =D Käytän niin harvoin vanhaa iPodiani ja sitten kun haluaisin laittaa sinne musiikkia, niin unohdan aina sen, että miten koko homma edes tapahtuu, argh! 😀

 8. Anonyymi: joo pitäiskin siirtää kaikki tärkeimmät, kunhan ehtii 😀

  Heidi: NONIIN ON!! arghh! tai sit vaan "liian fiksu" normikäyttäjälle 😀

  Henskis: JOO 😀 aina joutuu pelkäämään, että häviääkö nyt jotain tai vastaavaa ja mulla kans toi sama ongelma aina ton musiikin lisäämisen kanssa, onneks oon keksiny kepulikonstin siihen winampin kautta 😀

 9. Anonyymi sanoi…

  moikka iines. minkälaisessa työpaikassa työskentelet ja mitä työtehtäviisi kuuluu? olen ymmärtänyt että olisit vaatealalla ja sitä jotenkin tukisi fakta sinun hienosta ja muodikkaasta pukeutumisesta? mistä aiheesta aiot tehdä opinnäytetyösi kun ammattikorkeakouluopintosi alkavat olla lopuillaan?

  MOI!! Blogger on taas vähän näköjään sekoillut ja sain kommenttisi vasta nyt! Olen ollut parissa vaateliikkeessä töissä, nyt olen ollut viimeiset kolme vuotta siis Glitterissä ja tehnyt aikalailla kaikkea, myymäläpäällikön sijaisuuksia, eli hallinnollisia juttuja yms.. Opiskelen siis finanssialan kärjessä, eli opparin teen varmasti näillä näkymin sille saralle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.