kiirekiire!

Nukahdin eilen 22:30 aikoihin (vähän venähti, kun pelasin ”unipelinä” bejeweled blitziä puhelimella), mutta ajattelin saavani ees kohtuulliset yöunet kun herätys on 6:20, että kerkeän pestä hiukset ennen töitä, jotka alkaa yhdeksältä. No, herään ainakin neljä kertaa yön aikana, vikan kerran joskus 4:20, pyörin hetken sängyssä, en saa unta. Katson kelloa, 4:45. Okei, noustaan sitten. (Ja ollaan taas tööt koko iltapäivä). Mikä mua vaivaa?! No, vedin 3dl espressoa eli lattena noin 1,5litraa, joten ehkä pysyn nyt hereillä ainakin sen muutaman tunnin. Onneks on cofitabsit taas matkassa, ettei pääse väsähtämään kesken aleriehojen 🙂

Kävin harmaan ja sateisen juhannuksen kunniaksi (tai no siis ainahan niitä tekosyitä keksii, öhöm) perjantaina vähän lohtushoppailemassa ja mukaan kotiin lähti juhannuksen ruokaostoksen lisäksi parit farkut, kengät, muutama paita ja olikohan kenties vielä jotain muuta.. Oon ihan kamala, mutta oon viikon sisään pistänyt Nellylle varmaan kolme tilausta menemään ja oikeastaan toivon, että osa niistä vaatteista ois luonnossa niin kauheita, ettei ois muuta mahdollisuutta kun palauttaa. Ainiin ja eihän vaatteita ole koskaan liikaa? Mun vaatekaappi voi tosin nyt vaieta tän asian suhteen, koska tällä kertaa ei kysytä sen mielipidettä. Mun pitäis itseasiassa tehdä sinne megaraivaus, koska vaatetankoon ei tällä hetkellä mahdu oikeastaan enää yhtäainutta henkaria. Ainiin ja yhdessä henkarissa roikkuu se kolme eri vaatetta, luonnollisesti kyllä ihan kätevää 😀

Baltsut Biancosta, toiset tänä vuonna ostetut 35-koon ballerinat, 
miksei näitä ole enempääääää?! 25e

Ginan alerekin lepakkopaita, 4,90e

Noh, nykyään JC on mun heikko kohta näissä vaateostoksista ja lähden sieltä useimmiten ainakin pienen vaatekasan kanssa ulos. Mun ei oikeesti pitäis koskaan ees mennä sinne sisälle. Usein yritänkin kävellä esimerkiks töistä lähtiessä sillein, etten ees katso sitä näyteikkunaa ja bongaa esimerkiks mitään kivaa ja lompakolle kohtalokasta. Lisäksi JC:stä saa Biancon lisäksi vähintään Jyväskylän parasta palvelua (jossei tietty unohdeta meidän puljua :D) niistä liikkeistä joissa useimmiten asioin, joten tyytyväisenä asiakkaana keskitän ostokseni mielellään niihin liikkeisiin, joissa asiakas edes huomioidaan. Siinä vaiheessa, kun tuntee itsensä tervetulleeksi liikkeeseen, ei niillä tuotteiden hinnoilla tai ostosten loppusummallakaan ole enää niin väliä, vaan pääasia on positiivinen ostokokemus, priceless 🙂 
Oon ehkä maailman pahin ikinä syynäämään liikkeiden palvelua. Jossei myyjä useankaan minuutin jälkeen kiinnitä asiakkaaseen tasan yhtikäs mitään huomiota, on peli jo aika menetetty ja turha odottaa mun tililtä penniäkään näiden kassaan. Ymmärrän, että osa asiakkaista haluaa katsella omassa rauhassaan ilman ”ahdistelevaa myyjää”, mutta itse olen niitä, jotka palvelua vaativat ja pelkkä asiakkaan huomioimatta jättäminen, edes katsekontaktilla (joka nyt ei ihan kamalasti vaadi) on jo iso miinus. En ymmärrä miten joillain yrityksillä ei vielä tänäkään päivänä ole mennyt asiakaspalvelun perusteet jakeluun, kun siihen palveluun ja myyntien parantamiseen nimenomaan hyvän asiakaspalvelun avulla pyritään lähestulkoon joka paikassa, menit sitten pankkiin, lähikauppaan tai soititpa vaikka puhelinoperaattorisi asiakaspalveluun. En tietty oleta, että suurissa alimiehitetyissä massatuotannon ketjuissa tulisi keretä palvella jokaista asiakasta, mutta jos se myyjä on nyrpeänä vielä siinä kassallakin tai juoruaa työkaverin kanssa ei-ruuhka-aikana ennemmin, kun kiinnittää asiakkaaseen mitään huomiota, niin on vikaa aikalailla myös asenteessa. Ja samalla mietitään missä vika, kun ei saavuteta niitä budjetoituja tuloksia. No ei tietty, kun asiakkaat siirtyy kilpailijan asiakkaiksi.
Takasin niihin JC:n ostoksiin…

Kauluspaita kahdessa värissä. Ette ikinä arvaa hintaa… 5,95e!!!!
Parit farkut..taas. No mut toiset oli -50%!
Aivan ihana ”puolilyhyt” farkkutakki, myös -50% (25e)

Ja ehkä maailman söpöin toppi ikinä!

Nyt äkkiä kriiseilemään päivän vaatteiden kanssa, koska jäin illalla luonnollisesti tähän nettailemaan, kun ihan oikeasti piti laittaa kaikki valmiiksi, joten heihei ja kivat maanantait!

Ps. Ainiin ja helleaalto kuulemma palaa!! Harmi vaan mulla on seuraava vapaapäivä öööö… viikon päästä perjantaina. Sitä odotellessa, päivä kerrallaan 😀

7 vastausta artikkeliin “kiirekiire!”

  1. miten sulla riittää rahat kun aina tilaat jostain jotain ja aina uusia vaatteita ja muita ostoksia 😀 sitä en vaan ! missä oot töissä? 🙂

  2. Tiia: 🙂

    Anonyymi: no ei nyt oikeastaan kuulu tänne, mutta opiskelen täyspäiväisesti ja käyn ohella aikalailla täysipäiväisesti töissä tällä hetkellä..? kyllä ne rahat riittää, kun käyttää viisaasti 🙂

  3. Apua, ehkä munkin pitää sittenki lähtee alennusmyyntejä kiertelemään… ;D Ihania löytöjä, toi toppi<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.