8 vastausta artikkeliin “Yves Rocherin kesätarjous!”

 1. ANonyymi: ja mainosten idea onylinpäänsä mikä? Olen aiemminkin sanonut, että sivullani olevat mainokset ovat tällä pientä korvausta vastaan, tuskin kukaan bloggaaja niitä ihan muuten vain ottaisi. Useat nimeltämainitsemattomat blogit tienaavat elantonsa pelkästään sillä, että klikkaat itsesi lukemaan heidän blogiaan, eli puhtaasti kävijämäärien mukaan, itse en tosin näihin kuulu. Ja hei, älä huoli, en mä näillä miljonääriksi tule, olisiko pitänyt jättää hyvä tarjous sitten mainitsematta?

 2. Heippa Iines! 🙂

  Oot ollut Crestien puolestapuhujana (ja muiden innoittajana) ja sait tämänkin lukijan tilaamaan ne uskomattomalta kuulostavat, ja vielä edullisetkin valkasuliuskat!

  Noh, paketti tossa viimeviikon maanantaina saapui, ja heti illalla sitte otinkin ekat liuskat käyttöön, eikä ongelmia ollut. Seuraavana ja sitä seuraavana päivänä sama juttu, kun sitte 4. aamuna ihmettelin, ku on koko suu ihan kipee.. Ei niinkään hampaat, olinhan käyttäny vihloville hampaille tarkotettua hammastahnaa jo hetken ennen valkasukuurin alotusta, ihan niinkun täällä kokemuksesta vinkattiin.

  Aamun mittaan ikenet alko kipeytyy niin pahasti, että oli pakko kokeilla buranaa, josko lievittäis. No, eipä auttanu. Aattelin, että täytyy pitää pari päivää taukoo, jospa sitte ikenet rauhottuu ja voi taas jatkaa.

  Tänää, 5 päivää "taukoa" takana, ikenet punottaa, on turvonneet ja niin kipeet, ettei niihin voi edes sormin koskea. Iltasin harjaan ne hammasharjalla vertavuotaviks, koska niinhän kipeille ikenille kuuluu tehä. Itku tulee joka kerta, mutta en mä usko, että tähän muuta keinoa on. Ikinä ei oo kyllä tällasta kipua ollu, vaikuttaa ihan syömisestä lähtien.

  Koskaan mulla ei oo ollu hampaissa/ikenissä mitään, ikinä edes reikääkään. Olin niin innoissani näistä liuskoista, kun sunkin hampaita katellut ja sitä sun videoa, jossa niitä kehut, tuijottanut, ettei ees pieneen mieleen tullut, että niistä vois tulla jotain tällasta.

  En mitenkään sano, että tää olis sun syytä, älä ymmärrä siis väärin! Sulla on ihan oikeus kehua niitä, kun pelkkä positiivinen kokemus sulle ollut. Syy, miks halusin tulla tän sulle kertomaan on se, että tiedät, ettei ne ehkä kaikilla toimikaan niin unelmasti. Oot kyllä suurimmaks osaks puhunu tosissaankin vaan omista kokemuksistas, mutta toivon, että jos joskus Cresteistä tulee puhetta, niin kerrot myös tästä puolesta..

  Tästä tuli nyt pitkä höpöhöpö, mutta oli vaan pakko tulla kertomaan. Mä en voi ku toivoo, että nää ikenet tästä nyt paranee, eikä mun tartte maksaa kalliita hammaslääkärihoitoja näiden korjaamiseks. Harmia (ja kipua) ei voi kyllä oikeesti kuvaillakaan, odotin niiltä liuskoilta vaan niin paljon. 🙁

  Roosa

 3. olis, oon nimittäin sun mainosten takia tilannut nellyltä ja yves rocherilta :DD

 4. Moikka Roosa:

  Kiitos kommentistasi! Todella kurjaa, että sinulla kävi crestien kanssa näin, itselläni tai ystävilläni ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa niiden kanssa, mutta sehän nyt ei tietenkään tarkoita sitä, että joku voisi olla esimerkiksi vetyperoksidille yliherkkä.. 🙁 Laitoitko liuskat siis kuitenkin niin, ettei itse ienten päälle jäänyt oikeastaan liuskaa, vaan taitoit loput hampaiden taakse? Tarkistin vain. Voithan antaa ienten vähän aikaa rauhoittua ja kokeilla myöhemmin, jospa ne kestäisivät tai että tuleeko noita "oireita" vielä, mutta mikäli tulee, niin kannattaa kylllä jättää käyttämättä ehsottomasti. JOs silti haluat kokeilla valkaisua, niin apteekeissahan myydään esimerkiksi semmoisisa Yotuel-valkaisukyniä, kannattaa käydä kysäisemässä, ne on paljon miedompiakin! Ja oon tosi harmissani sun puolesta, mutta toivotan silti ihan superihanaa kesän jatkoa sinne <3

  ps. Ainiin ja ethän harjannut hampaita ennen tai jälkeen liuskojen käytön, koska sehän voi ärsyttää ikeniä? niiden jälkeen pitäisi odottaa noin tunti ja juoda vaikka maitoa yms. neutralisoivaa. Tuplatarkastin vain 🙂

 5. Hei taas! 🙂

  Joo hyvä vaan että oot tarkkana! Vältin joo hampaiden pesua ennen ja jälkeen. Ja ylimääräisen osan käänsin tonne hampujen taakke.

  Joo kyllä mä taidan niinkin hölmö olla, että sitten ku nää tästä paranee niin aijon kyllä jatkaa tota, tosin ajattelin, että täytyy pistää ne vähän liiankin alas, ettei sitten osu vähääkään ikeniin. Ja laittaa vaikka muutamana iltana vaan, koska mä olin kyllä huomaavinani jo muutoksia noiden kolmen käyttökerran jälkeen!

  Mun kaveri myös tilasi mun (tai no sun oikeestaan siis) innottamana noi crestit vähän ennen kun ite ehin tilaan, eikä hänelkää tullut mitään, et oon kyllä ihan ainut tapaus.

  Eilen selailin nettiä (ei pitäis tämmösten asioiden kanssa) ja tulin siihen tulokseen että niistä liuskoista tuli pinnallinen ientulehdus. Tulee samanlaista "rakkulaa" kun nuuskankäyttäjille, heh. 😀 Mutten usko että on vakavaa, kipeetä vaan tekee! Nyt aijon olla harjaamattakin noita, niin eiköhän ne parane.

  Tosi hyvää kesänjatkoa sulle kanssa, ihana kun jaksoit keskittyä mun asiaan näin perinpohjaisesti! <3

 6. Anonyymi: kokeile ihmeessä sillein, ettet laita yhtään ikenien päälle, kunhan ikenet ovat ensin kokonaan parantuneet.. tosi ikävä juttu 🙁 ja tosi ihanaa kesää myös sinulle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.