Jeane Blush Debora-tunika

Pienenä vinkkinä vaan, että selailin just Nellyn uutuuksia ja huomasin, että tota mun talvella tilaamaa Jeane Blushin Debora-tunikaa oli tullut lisää varastoon! Hinta on 29,50e. Omani on kokoa xs ja tuolla näyttäisi olevan vielä kaikkia kokoja välitä s-xl!

Mua alkaa huolestuttaa, kohta koko mun vaatekaappi on täynnä vaan Jeane Blushia..

Kyseessä on siis tuo mm. eilen päällä nähty tunika ja mikäli siis kiinnostaa, niin löytyy siis Nellyn sivuilta TÄÄLTÄ!

2 vastausta artikkeliin “Jeane Blush Debora-tunika”

  1. kiva että löysit kissyt! niistähä on olemassa myös korkeavyötäröiset versiot plentyt jos et siis niitä nyt ostanut. dr denimin farkkuleggarivarastojen pitäisi täyttyä taas tässä kohtapuolin, eli noin kuukauden kuluttua saa sit kaikkee uuttakin kenties!

  2. Nata: joo mulla on nyt neljät kissyt! 😉 viidennet (mustat, vanhat on jo ihan kulahtanu) laitettiin varauslistaan ja soitetaan kun tulee. Hamusinkin eka niitä high-waistejä, ennenkö tajusin ne normaalit, mut otin ihan suosiolla ne vanhat tutut kun en jaksanu jäädä sovittelemaan. Pitää hamuta nekin varmaan joka värissä, IHANAA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.