Marimekkoa

Pummin eilen töiden jälkeen poikaystävän siskon mun makutuomariksi verho-ostoksille sen jälkeen, kun tää kerto Marimekon just alkaneista aleista. Munhan piti alunperin lähteä ostamaan niitä yksiä verhoja olohuoneeseen, mutta mieli muuttuu ja alepöydästä löytyi kivat uudet verhot puoleen hintaan myös makkariin! 🙂 Oon maailman onnettomin tämmösissä sisustusjutuissa, mutta pari sataa sinne tänne 5v välein on varmaan ihan sopiva summa kodin ehostukseen. Seuraavana hankintalistalla se uusi sohva syksyllä. Lahjoitan ton Vepsäläisen (vuodesohvan) ilmaiseksi vaikka pois sille, kuka haluaa tulla kantamaan pois.

Ton toisen kuosin nimestä ei ole mitään hajua, kun olin muutenkin ihan pää pyörällä siellä kankaiden keskellä, mutta toinen on siis se Siirtolapuutarha. En itseasiassa siinä häsellyksessä muistanut mallailla edes koko sitä Mustekala-kangasta, mutta toi vaaleampi Siirtolapuutarha sai niin suuren äänienemmistön, että päädyin siihen ihan suosiolla!

Nyt on yhteensä 10m uutta verhokangasta ja sain valmiit verhot jo tänään saumattuna, kun poikaystävän ihana sisko teki sen mulle pientä korvausta vastaan. Marimekolla vastaava ois maksanut kaikkien verhojen osalta jotain 100euron luokkaa ja odotusaika ois ollut 3viikkoa ompelijan ollessa kesälomalla.

Raahauduin just kaupan kautta töistä kotiin, laitoin ruokaa ja asettauduin koneelle aikomuksena aloittaa neljän verkkokurssin tehtävän vääntäminen, jossa meneekin sitten tämä ilta.. Muistin, että niissä ois ollut eräpäivä 30.6 huomisen sijaan, joten jää tän illan lenkki Noran ja koirien kanssa väliin 🙁 Jossain välissä pitäis keretä ripustaa uudet verhotkin, jännittää jo valmiiksi, hih!

8 vastausta artikkeliin “Marimekkoa”

  1. Oliko nuo molemmat kankaat alennuksessa? Itse omistan Siirtolapuutarha-pöytäliinan vahakankaasta ja nyt kuumottelis ajatus verhoista. Tuo olis ihanan pirteän värinen 🙂

  2. ANonyymi: Siirtolapuutarha ei ollut alessa, mutta toinen kyllä! Joo suosittelen tota ehdottomasti 🙂

    rikkihappo: laitan sulle mailia 🙂

  3. Hei laita sit kuvaa uusista verhoista ikkunoissa! Näyttää ihanan pirteiltä molemmat verhot 🙂

  4. Anonyymi: Joo todellakin! 🙂 Odottelen itsekkin jo innolla! Nyt eksyin tänne blogin puolelle taas, vaikka piti näpytellä kouluhommia,mutta toivottavasti viimeistään huomenna kerkeän asentaa verhotkin! 🙂

  5. Ihania kankaita! Mä oon oikeesti niin tylsä, että en uskalla laittaa ku yksvärisiä verhoja, mut pitää kyl oikeesti hypätät totutusta muotista ja ostaa joku värikäs kuosilla varustettu! 🙂 Nyt iski kaikkien muiden kuumeiden lisäksi vielä verhokuume! 😀

    -Emmi

  6. on kyllä tosi onnistuneet valinnat 🙂 ihanan kesäiset ja aurinkoiset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.