Aamulatten lomassa

Allrighhhtt!! Nyt ois kasassa kaikki kesän kouluhommat ainakin seuraavaksi pariksi viikoksi, eli ehtii jopa ottaa vähän rennosti tässä töiden lomassa 🙂 Tässä välissä pitää koittaa tehdä pientä fiksailua sen meidän (koulu)projektin suhteen, mikä nyt tuntuu ihan pikkujutulta noiden tuskallisten hommien jälkeen. Lupasin kuitenkin itselleni, että suljen sen kokonaan mielestäni seuraavaksi yhdeksäksi päiväksi, kunnes mulla on tän tehotyöputken seuraava kunnon vapaapäivä.

Tein eilen niitä tehtäviä niin stressi-erkkinä, ettei mitään rajaa, mutta onneksi en lykännyt sitä paniikkia niistä tälle illalle. Iltavuoron jälkeen ei ois ollut varmaan mikään mahtavin ajankohta alkaa vääntää niitä 3h ennen palautuslaatikon sulkeutumista! Siis sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla, kun ei niinkun oikeasti vois vähempää kiinnostaa etsiä lakipykäläviittauksia siitä, miten käy, jos Erkki on laittanut vireille tavaramerkin rekisteröinnin Suomessa ja samalla Gunther Saksassa ottaa saman tavaramerkin käyttöön (ja hmmm.. onkohan Guntherillä myös kansainvälinen oikeus tavaramerkille) ja että sopiiko Erkin allergiaystävällinen ergonominen erikoispatja lakipykälien mukaan todellakin patentoitavaksi ja mallisuojattavaksi patenttilain ja mallisuojalain mukaan ja blaablaablaa.. Joo, yleensä opiskelu on oikeasti ihan kivaa, mutta yllättäen näin kesäisin tää motivaatio jostain kumman syystä aina tuppaa laskemaan.

Toivottavasti en nyt tee ihan tyhjiä lupauksia, mutta ajattelin nyt yrittää taas panostaa vähän enemmän tähän blogiin, toivokaamme siis, että tää mun innostus taas pysyy ainakin hetken yllä kaiken muun härdellin ohella 🙂 Nää postaukset saattaa nyt tästä mun kreisistä työputkesta johtuen olla ajoittain vähän ykstoikkoisia, mutta ehkä kestätte sen.

Kiwi-mangosmoothie, ohjehan löytyy täältä! Maailman parasta! 🙂

”nynnymuki”, josta juon aina latten jämät

KUNNON muki aamukahville 😀
 Ja chilit voi hyvin! Yhdessä on jo lähes 10 chilin alkua, harmi vaan meillä meni ruukkuja vaihtaessa vähän sekaisin, että mikä lajike on mikäkin, mutta ehkä se vielä sitten vaikka googlen kuvahaulla kasveja vertailemalla selviää. Ainiin ja oonko ees kertonut, että oon ihan kamala chili-hullu? Voisin varmaan tehdä mun chilinkasvatuksesta oman postauksenkin, en tiedä tosin oisinko ehkä ainut ketä se kiinnostaisi 😀

Eilinen aamu alkoi aurinkoisesti partsilla uuden Trendin parissa. Mun oli aivan pakko raahautua tunniks parvekkeelle kamalasta kiireestä huolimatta sen jälkeen, kun kuulin poikaystävältä kauniit sanat: ”Ootpa sä kyllä kalpeentunut” (onko toi edes sana?) KIITOS VAIN! Kyyläilin koko eilisen vaivihkaa töissä mun sääriä ja tulin siihen tulokseen, että ne kyllä oikeesti on jo ihan valkoiset (mustelmaisten lisäksi) tän sadekauden seurauksena. No, enpä enää laita töihin mekkoa ennenkö oon saanut taas kunnon värin muuallekkin kun naamaan ja käsivarsiin. Oikeesti. Nyt kehitin tästä ihan kamalan ongelman. Kuulin just, että tälle päivälle on luvattu 30c helteitä, mutta taidanpa tyytyä farkkuihin.. 😀

Lähden ihan just postin kautta kynsihuoltoon (koitan matkalla viimehädässä pähkäillä millaset kynnet sitä ottais…) ja tuun takas kotiin, toivon mukaan istumaan partsille ja valmistautumaan iltavuoroon, jonka jälkeen TÖIHIN! Mahtaa taas hiki virrata siellä ihmisvirrassa.

Tulipas höpinät.

Ps. Ainiin, Ehrmannistahan on tullut joku rahka+jogurtti-versio, onko kukaan vielä testannut?
Pps. Pari lukijaa on tässä kevään ja kesän mittaan toivonut taas kysely-postausta, pitäisikö laittaa taas semmoinen pystyyn?

Ja älkää unohtako tän postauksen huisia Yvesin tarjousta, joka on vielä tänään klo24 asti voimassa!!

14 vastausta artikkeliin “Aamulatten lomassa”

 1. Mä oon kokeillu sitä maitorahkajogurttia ja sekin toimii 🙂 Ei oo niin "kitkerää"

 2. Hei joo! Tee chili-postaus. Mä olen ainakin myös innokas kasvattelija ja meiltä löytyy siis chilejäkin 🙂 Nuo sun kasvatukset näyttää ainakin voivan tosi hyvin.

 3. Hei täytyy nyt kysyä, että toimiiko noi "Pavut" mullan sijasta chileillä hyvinkin? Kun meillä on vaan mullassa ja kastellaan koko ajan kasvuravinteella vaan, niin kasvavat senttejä päivässä! 😮

 4. Mäki oon maistanu sitä rahkajugua ja mun mielestä kans toimii! Eihän siinä kovin paljon sitä jugurttia tainnut edes olla, jos en ihan väärin muista.. Mut nyt oon löytäny Valion pehmeän maitorahkan, joka on sata kertaa parempaa ku Ehrmann, ja SUOMALAISTA. =)

 5. Aina kun tuun sun blogiin, nii menee hetki ja sit kuuluu semmonen ihmeellinen "piip piip". Joku ihmeellinen piippaus kaks kertaa. Ja tää tapahtuu iha joka kerta, vaikka käyttäisin eri konettaki. Se alkaa ärsyttää :DD onks kellää muulla tällee? vai oonks mä vaa tulos hulluks tjtn.

 6. Mä oon kans maistanu sitä rahkajogurttii, mutta en tykänny. Maitorahka on parempaa! 🙂

 7. Anonyymi: joo vois testata! 🙂

  Laura: jess! 🙂 joo ne on tällä hetkellä onneks täysissä voimissaan eikä mitään tauteja vielä tullut!

  Anonyymi: siis en oikein tiedä oonko huomannut mitään eroa, mutta ainakin noi vaatimammat lajikkeet on kasvanu noilla tosi hyvin, ilman ees lannotteita. Pari kesää sitten oli tosin myös tosi hyvä sato, sillon ihan pelkällä mullalla, eli ei kai siinä muuta eroa ole, kun että toi soraleka, mitä onkaan, tekee siitä mullasta ilmavampaa ja antaa juurien kasvaa paremmin!

  Anonyymi: joo m,ä kans ostelen aina sekä ehrmannia sekä valiota ja syön niitä vaihdellen ni saa vähän vaihtelua 😀

  Anonyymi: oot kymmenes kuka kysyy 😀 et oo tulossa hulluks, se on toi hiton stadiumin mainos! 😀

  entente: voin tehdä kun ehdin! 🙂

  Anonyymi: joo, silläkin on se stadiumin mainos!

  Anonyymi: hmmmm, vois silti testailla 😉

 8. Meil kans mies vaihtanu Ehrmannin Valion pehmeään rahkaan, se ku on paljon parempaa ja ennen kaikkea suomalaista 🙂 Oiskoha ollu iha hitusen halvempaakin, en muista. Ite en viel oo rahkoista päässy innostuun, en nää syytä miks söisin niitä. Kertokaa mulleki.. Proteiinien takiako te syötte vai miks? ku eihä ne ees maistu kovin hyvältä 😛

  -NiiMii-

 9. Toi sun "nynnymukis" on ihana! Mun äiti keräilee tota samaa mukia, on jo 6 eri värissä… : D

 10. NiiMii: onhan se hyvää! 🙂 siis ihan proteiinin ja kalsiumin vuoksi. Se valion rahka on kyllä myös ihan hyvää!

  jennahyö: hahah joo! 😀

  MouMou: joo voin koittaa väkertää semmoisen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.